ostatnie posunięcia trenera!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mike79 2005-11-05, 7:40 pm

Ostatnie posunięcia trenera ?? :shock:

Nie wiem czy trener coś ostatnio posuwał, nie moja sprawa ... :)
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

re

Postprzez Qba 2005-11-06, 12:28 am

swietny post, gratuluje!!! mam teraz ubaw po pachy!!!! :evil:

nie mam juz pomyslow, co by tu napisac - tragedia, jesli w przerwie nie bedzie wstrzasu w kadrze, to czarno widze runde wiosenna

pozdrawiam asdf i jego sekundantow
Qba

Postprzez lys1975 2005-11-06, 1:28 am

Ano właśnie!Treneiro może sobie posuwać co mu się nawet nawinie i na drzewo nie ucieknie,a nam nic do tego!!!Mam tylko nadzieję że te posunięcia nie będą w sposób ujemny wpływać na grę drużyny zwanej ZAGŁĘBIE a dusza Jego świętą będzie...
lys1975

Postprzez MrCricket 2005-11-06, 3:22 pm

problematyk-ziom napisał(a):
:arrow: brak kondycji ewidentnie widoczny w meczu z górnikiem u siebie!

:arrow: odsunięcie od zespołu 4 zawodników- jeżeli co do Małochy i Warakomskiego rozumiem to Morawskiego i Maliny jest nie zrozumiałe totalnie...

:arrow: brak Maliny nawet na ławce w Ostrowcu (jedynego rezerwowego stopera) przy kontuzji i złamaniu nosa Teresy dało swój efekt... kto był to widział od czego zaczeło sie nasze nieszczeście w meczu z KSZO... od 53 min graliśmy jednym stoperem!

:arrow: przywrócenie do "łask: Stemplewskiego... kto był na pucharze z Odrą i Polkowicami (tez super zmiennik w drugiej połowie) to widział w jakiej ten człowiek jest formie...

Smutne, ale niestety prawdziwe :(
MrCricket

Postprzez WOJTEK 2005-11-06, 3:27 pm

Jesteście ludźmi słabej wiary. Wywalic Trenera ?? Już wolę by wywalili WSZYSTKICH piłkarzyków, bo Ci są daremni, niż Trenera. Pewne jest to, że treneiro powinien bardziej po kieszeniach uderzyć towarzystwo bo chyba za bardzo się rozpuścili. Ale... co ma wisieć nie utonie. Jestem przekonany, że kilku żelboyów się zdziwi w zimie.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez MrCricket 2005-11-06, 4:43 pm

WOJTEK napisał(a):Jestem przekonany, że kilku żelboyów się zdziwi w zimie.

Kilku żelboyów :lol: Pisz konkrety - którzy to są według Ciebie ?
MrCricket

Postprzez emdżej 2005-11-06, 4:45 pm

MrCricket napisał(a):
WOJTEK napisał(a):Jestem przekonany, że kilku żelboyów się zdziwi w zimie.

Kilku żelboyów :lol: Pisz konkrety - którzy to są według Ciebie ?

Popatrz na grę co poniektórych to się sam domyślisz. Ja znam nazwisko jednego piłkarza, który się żegna najprawdopodbniej z klubem,ale go nie zdradzę :)
emdżej

Postprzez Sir 2005-11-06, 4:52 pm

Chodzi o Wolańskiego ?? Adzema?? Bo Malochato pewniak
Sir

Postprzez MarcelZS 2005-11-06, 5:01 pm

Dla mnie OUT:
Małocha, Adżem, Butryn, Zuban, Chylaszek - ale musza być zastępcy i to lepsi o klasę, bo inaczej to sensu nie ma.

Mają dwa mecze prawdy - to one zdecydują o tym kto odejdzie, choć Tochel swoją liste już napewno ma.
MarcelZS

Postprzez musztra 2005-11-06, 5:16 pm

MarcelZS napisał(a):Dla mnie OUT:
Małocha, Adżem, Butryn, Zuban, Chylaszek - ale musza być zastępcy i to lepsi o klasę, bo inaczej to sensu nie ma.

Mają dwa mecze prawdy - to one zdecydują o tym kto odejdzie, choć Tochel swoją liste już napewno ma.

Zubana a z jakiej racji :?: :?: ciekawe kogo by wzieli w zastępstwo pewnie jakiegoś "Super strzelca" z 4-3 ligi który będzie grał w rezerwach :roll:
musztra

Postprzez MarcelZS 2005-11-06, 5:52 pm

Do Musztra:
Zubanovic za dużo nie pograł tej rundy i gdyby nie mecze ze Świtem, którego był bohaterm i bramka styrzelona z Polkowicami to jego zdobycz bramkowa wyniosłaby 2 szt.- a od takiego zawodnika należy wamagać znacznie więcej (i to bramki z Polonią i Szcakowinką)
Jedno jest pewne przydałby się napstnik, którzy przepcha obrońców pokieruj atakiem, nagra Pitremu - jakiś Piłkarz postury Wojtka Małochy.

Masz racje, że najpierw należy kogoś siągnąć i to nie z III czy IV ligi, ale z II lub gracza z I ligową przeszłością - to dopiero można kogoś wywalić, choć w przypadku zaciągu bałkańskiego pewnie wystapi zasada "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego".

No zapomniłem wspomnieć o bramkarzu - bo z Bebnem w bramce, to meczów o przysłowiowe 6pkt. się nie wygra.
MarcelZS

Postprzez gruby 2005-11-06, 8:14 pm

MarcelZS napisał(a):Do Musztra:
Zubanovic za dużo nie pograł tej rundy i gdyby nie mecze ze Świtem, którego był bohaterm i bramka styrzelona z Polkowicami to jego zdobycz bramkowa wyniosłaby 2 szt.- a od takiego zawodnika należy wamagać znacznie więcej (i to bramki z Polonią i Szcakowinką)
Jedno jest pewne przydałby się napstnik, którzy przepcha obrońców pokieruj atakiem, nagra Pitremu - jakiś Piłkarz postury Wojtka Małochy.

Masz racje, że najpierw należy kogoś siągnąć i to nie z III czy IV ligi, ale z II lub gracza z I ligową przeszłością - to dopiero można kogoś wywalić, choć w przypadku zaciągu bałkańskiego pewnie wystapi zasada "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego".

No zapomniłem wspomnieć o bramkarzu - bo z Bebnem w bramce, to meczów o przysłowiowe 6pkt. się nie wygra.

Marcel narzekasz na Zubana ale z całym szacunkiem on i Pitry to są dwaj jedyni napastnicy w naszej drużynie którzy mogą odwrócić losy spotkania,to co że Zuban mam nie wiele bramke ale sam Pitry gdyby mu dobrze Radomiak nie wyszedł miałbym tych bramek tak samo mało :roll:
gruby

Postprzez MarcelZS 2005-11-06, 8:22 pm

Racja Gruby - tylko tak analizując to wychodzi, że mamy równy skład poza wyjątkami (in minus Małocha), więc zmian by należało dokonać sporo i na każdej pozycji.
Co do Zubana - to chyba każdy z nas obiecywał sobie po nim więcej, to na nim w ataku miała spoczywać gra ofensywna - i to dlatego bym mu podziękował - choć wiem że potencjał ma na lidera zespołu i przy przepracowanej zimie mógłby błyszczeć na wiosnę - ale czy mu się będzie chciało.

Mam ogrome obawy, czy uda nam się ugrać więcej punktów na wiosnę, nie wygląda to wszystko najlpiej - jesteśmy poprostu słabi - a szukanie winnych jest chyba bez sensu - ta drużyna nie ma jaj.
MarcelZS

Postprzez gruby 2005-11-06, 8:25 pm

Zuban liderem hmmm nie wydaje mi się obserwując mecze to Zuban stara się grać swoje,walczyć,czasami aż za bardzo się stara i gubi proste piłki,co do lidera to takiego brakuje i zawodnik który mógłby w krytycznym momenice krzyknąc i poderwać gre bardzo by się przydał ale gdzie takiego szukać :roll: :roll:
gruby

Postprzez Fan 2005-11-06, 9:45 pm

gruby napisał(a):Zuban liderem hmmm nie wydaje mi się obserwując mecze to Zuban stara się grać swoje,walczyć,czasami aż za bardzo się stara i gubi proste piłki,co do lidera to takiego brakuje i zawodnik który mógłby w krytycznym momenice krzyknąc i poderwać gre bardzo by się przydał ale gdzie takiego szukać :roll: :roll:

Na pewno nie z karta na reku czy w 3 lidze.
Fan
Working Class

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna