Ostatnie posunięcia trenera ?? :shock:
Nie wiem czy trener coś ostatnio posuwał, nie moja sprawa ... :)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
problematyk-ziom napisał(a):
:arrow: brak kondycji ewidentnie widoczny w meczu z górnikiem u siebie!
:arrow: odsunięcie od zespołu 4 zawodników- jeżeli co do Małochy i Warakomskiego rozumiem to Morawskiego i Maliny jest nie zrozumiałe totalnie...
:arrow: brak Maliny nawet na ławce w Ostrowcu (jedynego rezerwowego stopera) przy kontuzji i złamaniu nosa Teresy dało swój efekt... kto był to widział od czego zaczeło sie nasze nieszczeście w meczu z KSZO... od 53 min graliśmy jednym stoperem!
:arrow: przywrócenie do "łask: Stemplewskiego... kto był na pucharze z Odrą i Polkowicami (tez super zmiennik w drugiej połowie) to widział w jakiej ten człowiek jest formie...
MrCricket napisał(a):WOJTEK napisał(a):Jestem przekonany, że kilku żelboyów się zdziwi w zimie.
Kilku żelboyów :lol: Pisz konkrety - którzy to są według Ciebie ?
MarcelZS napisał(a):Dla mnie OUT:
Małocha, Adżem, Butryn, Zuban, Chylaszek - ale musza być zastępcy i to lepsi o klasę, bo inaczej to sensu nie ma.
Mają dwa mecze prawdy - to one zdecydują o tym kto odejdzie, choć Tochel swoją liste już napewno ma.
MarcelZS napisał(a):Do Musztra:
Zubanovic za dużo nie pograł tej rundy i gdyby nie mecze ze Świtem, którego był bohaterm i bramka styrzelona z Polkowicami to jego zdobycz bramkowa wyniosłaby 2 szt.- a od takiego zawodnika należy wamagać znacznie więcej (i to bramki z Polonią i Szcakowinką)
Jedno jest pewne przydałby się napstnik, którzy przepcha obrońców pokieruj atakiem, nagra Pitremu - jakiś Piłkarz postury Wojtka Małochy.
Masz racje, że najpierw należy kogoś siągnąć i to nie z III czy IV ligi, ale z II lub gracza z I ligową przeszłością - to dopiero można kogoś wywalić, choć w przypadku zaciągu bałkańskiego pewnie wystapi zasada "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego".
No zapomniłem wspomnieć o bramkarzu - bo z Bebnem w bramce, to meczów o przysłowiowe 6pkt. się nie wygra.
gruby napisał(a):Zuban liderem hmmm nie wydaje mi się obserwując mecze to Zuban stara się grać swoje,walczyć,czasami aż za bardzo się stara i gubi proste piłki,co do lidera to takiego brakuje i zawodnik który mógłby w krytycznym momenice krzyknąc i poderwać gre bardzo by się przydał ale gdzie takiego szukać :roll: :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników