Według Dyrektora Rudego (dzisiejszy SPORT) to już koniec transferów przed drugą ligą.
No ale...... nigdy nie mów nigdy :wink:
Ps. Trwają jeszcze rozmowy z Marcinem Morawskim (Promień Żary)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Bramkarz Świtu Nowy Dwór Maz. Arkadiusz Malarz dogadał się z Amiką Wronki, teraz czeka na porozumienie między klubami.
Po rozwiązaniu umowy z Grzegorzem Szamotulskim i kontuzji Macieja Mielcarza pierwszym golkiperem Amiki był dotąd kończący za tydzień 18 lat Paweł Linka. Amica szukała więc nowego bramkarza. - Uzgodniłem warunki z Amiką, czekam teraz aż do porozumienia dojdą kluby - mówi Malarz. Amica będzie musiała zapłacić Świtowi odstępne, gdyż Malarz ma jeszcze przez rok ważny kontrakt z ekipą z Nowego Dworu. Sam piłkarz nie ma wątpliwości, że przejście do Amiki to dla niego awans. - Cieszę się, że wpadłem w oko trenerom Amiki. Macieja Skorży nie znam osobiście, ale z Maćkiem Szczęsnym trenowałem w Polonii Warszawa i wiem, że sporo można się od niego nauczyć - opowiada Malarz.
- Prowadzimy rozmowy ze Świtem w sprawie transferu tego piłkarza. Więcej będzie wiadomo w przyszłym tygodniu - informuje pełnomocnik zarządu Amiki Marek Pogorzelczyk. Arkadiusz Malarz powinien pojawić się we Wronkach w najbliższy czwartek - wtedy bowiem Amica wznawia treningi po urlopach piłkarzy.
Artur napisał(a):Katowiczanom jest bardzo daleko do sosnowieckiego poziomu inteligencji - jakbyśmy mieli sie zachowywać tak jak oni to w przypadku gdyby Łuczywek wybrał się na casting do GKS przed zakończeniem sezonu a fama o tym rozniosła się po stadionie przy każdym nieudanym zagraniu Tomka rozbrzmiewałyby na Ludowym gwizdy i sypały się przeróżne obraźliwe epitety w jego kierunku. Dla mnie taka sytuacja jest niedopomyslenia, zapewne jakaś grupa kibiców znalazłaby się, która by dogadywała, ale w odpowiedzi usłyszeliby piosenkę "Głupich nie trzeba siać" :wink:
yoo napisał(a):Artur napisał(a):Katowiczanom jest bardzo daleko do sosnowieckiego poziomu inteligencji - jakbyśmy mieli sie zachowywać tak jak oni to w przypadku gdyby Łuczywek wybrał się na casting do GKS przed zakończeniem sezonu a fama o tym rozniosła się po stadionie przy każdym nieudanym zagraniu Tomka rozbrzmiewałyby na Ludowym gwizdy i sypały się przeróżne obraźliwe epitety w jego kierunku. Dla mnie taka sytuacja jest niedopomyslenia, zapewne jakaś grupa kibiców znalazłaby się, która by dogadywała, ale w odpowiedzi usłyszeliby piosenkę "Głupich nie trzeba siać" :wink:
zapewne znalazłaby się 8)
u nas się tez znalazła
gwizdali na niego ludzie z jednej części trybuny...
chujowo wyszło...
może kiedyś to nadrobimy
btw Bała zagrał tragiczny mecz bez walki i chęci.../jak większość tej rundy/
jakie wymyślne piosenki spiewaja
^m@rcin^ napisał(a):yoo napisał(a):Artur napisał(a):Katowiczanom jest bardzo daleko do sosnowieckiego poziomu inteligencji - jakbyśmy mieli sie zachowywać tak jak oni to w przypadku gdyby Łuczywek wybrał się na casting do GKS przed zakończeniem sezonu a fama o tym rozniosła się po stadionie przy każdym nieudanym zagraniu Tomka rozbrzmiewałyby na Ludowym gwizdy i sypały się przeróżne obraźliwe epitety w jego kierunku. Dla mnie taka sytuacja jest niedopomyslenia, zapewne jakaś grupa kibiców znalazłaby się, która by dogadywała, ale w odpowiedzi usłyszeliby piosenkę "Głupich nie trzeba siać" :wink:
zapewne znalazłaby się 8)
u nas się tez znalazła
gwizdali na niego ludzie z jednej części trybuny...
chujowo wyszło...
może kiedyś to nadrobimy
btw Bała zagrał tragiczny mecz bez walki i chęci.../jak większość tej rundy/
jakie wymyślne piosenki spiewaja
np. jakie ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników