ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez ARAS1906 2004-06-17, 1:20 pm

Według Dyrektora Rudego (dzisiejszy SPORT) to już koniec transferów przed drugą ligą.
No ale...... nigdy nie mów nigdy :wink:

Ps. Trwają jeszcze rozmowy z Marcinem Morawskim (Promień Żary)
ARAS1906
Środula

Postprzez Artur 2004-06-17, 1:31 pm

Po przeczytaniu tego artukułu nabrałem do Bały pozytywnego nastawienia, widać, że facet ma szacunek do klubu w którym gra i nie jest karierowiczem, nie zmienia barw klubowych jak osranych gaci. A do tego jeśli klub ma problemy finansowe rezygnuje ze swoich roszczeń, godne podziwu w dziesiejszych czasach, brawo. Mam nadzieje, że na Ludowym przyjmiemy go ciepło i nie będziemy wypominać że grał w GKS. W ostatnim zaniu zadeklarował, że powróci do 1 ligi w szeregach Zagłębia, ja trzymam go za słowo, niech to sie stanie jak najszybciej!
Artur

Postprzez ARAS1906 2004-06-17, 1:39 pm

Całkowicie się z Tobą zgadzam Arturze. A przykre jest to jakie pożegnanie zgotowali mu kibice :?
Mam nadzieję, że jeżeli ktoś zasłużony dla Zagłębia będzie odchodził na tzw. zdrowych zasadach to pożegnamy go godnie 8) i nie będzie musiał chować się w szatni.
ARAS1906
Środula

Postprzez Artur 2004-06-17, 1:49 pm

Katowiczanom jest bardzo daleko do sosnowieckiego poziomu inteligencji - jakbyśmy mieli sie zachowywać tak jak oni to w przypadku gdyby Łuczywek wybrał się na casting do GKS przed zakończeniem sezonu a fama o tym rozniosła się po stadionie przy każdym nieudanym zagraniu Tomka rozbrzmiewałyby na Ludowym gwizdy i sypały się przeróżne obraźliwe epitety w jego kierunku. Dla mnie taka sytuacja jest niedopomyslenia, zapewne jakaś grupa kibiców znalazłaby się, która by dogadywała, ale w odpowiedzi usłyszeliby piosenkę "Głupich nie trzeba siać" :wink: tak sądze, bo poziom kibicowania podniósl sie u nas wyraźnie z czego jestem dumny i dziekuje za to szczególnie FB
Artur

Postprzez twari 2004-06-17, 5:05 pm

Pokazmy mu jak wygladaja prawidziwi kibice i przywitajmy go porzadnie na Ludowym!! Przy takiej publicznosci az chce sie grac! Co widac bylo na meczu z Wlokniarzem!! Nieprawdaz?? :D
twari

Postprzez viking 2004-06-17, 5:34 pm

Adaś Bała to dobry piłkarz i jeżeli rzeczywiście będziemy cisnąć w II lidze pokaże co potrafi. Kitowicz to dla mnie zagadka tak jak i Kłoda... co do Małochy licze na ambicję i doświadczenie, sprawdzi się u nas jestem prawie pewien ...........z taką ekipą możemy dużo namieszać ..........hehehe i pewnie tak będzie
viking

Postprzez Oko 2004-06-18, 1:53 pm

Jeszcze często jest wspominany Zganiacz z Legi, myślę że to by było dla nas dobre wzmocnienie. (Obecnie był wypożyczony do Świtu i był tam podstawowym zawodnikiem).
Oko

re

Postprzez Qba 2004-06-18, 4:23 pm

racja racja, Zganiacz to kapitalny gracz.. ostatnio ogladalem Swit z Polkowicami i jego genialny wystep...
pozdrawiam
Qba

Re: re

Postprzez WOJTEK 2004-06-18, 4:33 pm

Qba napisał(a):racja racja, Zganiacz to kapitalny gracz.. ostatnio ogladalem Swit z Polkowicami i jego genialny wystep...
pozdrawiam
GENIALNY WYSTĘP ZAKOŃCZONY SPADKIEM DO 2 LIGI. :shock: :shock: :shock:
WOJTEK
Adventure Group

re

Postprzez Qba 2004-06-18, 4:47 pm

dobra Wojciechu, ja nie mowie o calym zespolu, ale tylko o jednym zawodniku.. wprost mnie urzekl swoja gra..daze do tego, ze byl by on bardzo przydatnym i wartosciowym graczem dla Zaglebia...
Qba

Postprzez CZaRnYY 2004-06-19, 8:31 am

Info z 90minut.pl o Malarzu...
Bramkarz Świtu Nowy Dwór Maz. Arkadiusz Malarz dogadał się z Amiką Wronki, teraz czeka na porozumienie między klubami.

Po rozwiązaniu umowy z Grzegorzem Szamotulskim i kontuzji Macieja Mielcarza pierwszym golkiperem Amiki był dotąd kończący za tydzień 18 lat Paweł Linka. Amica szukała więc nowego bramkarza. - Uzgodniłem warunki z Amiką, czekam teraz aż do porozumienia dojdą kluby - mówi Malarz. Amica będzie musiała zapłacić Świtowi odstępne, gdyż Malarz ma jeszcze przez rok ważny kontrakt z ekipą z Nowego Dworu. Sam piłkarz nie ma wątpliwości, że przejście do Amiki to dla niego awans. - Cieszę się, że wpadłem w oko trenerom Amiki. Macieja Skorży nie znam osobiście, ale z Maćkiem Szczęsnym trenowałem w Polonii Warszawa i wiem, że sporo można się od niego nauczyć - opowiada Malarz.

- Prowadzimy rozmowy ze Świtem w sprawie transferu tego piłkarza. Więcej będzie wiadomo w przyszłym tygodniu - informuje pełnomocnik zarządu Amiki Marek Pogorzelczyk. Arkadiusz Malarz powinien pojawić się we Wronkach w najbliższy czwartek - wtedy bowiem Amica wznawia treningi po urlopach piłkarzy.

CZaRnYY

Postprzez yoo 2004-06-19, 9:00 am

Artur napisał(a):Katowiczanom jest bardzo daleko do sosnowieckiego poziomu inteligencji - jakbyśmy mieli sie zachowywać tak jak oni to w przypadku gdyby Łuczywek wybrał się na casting do GKS przed zakończeniem sezonu a fama o tym rozniosła się po stadionie przy każdym nieudanym zagraniu Tomka rozbrzmiewałyby na Ludowym gwizdy i sypały się przeróżne obraźliwe epitety w jego kierunku. Dla mnie taka sytuacja jest niedopomyslenia, zapewne jakaś grupa kibiców znalazłaby się, która by dogadywała, ale w odpowiedzi usłyszeliby piosenkę "Głupich nie trzeba siać" :wink:

zapewne znalazłaby się 8)
u nas się tez znalazła

gwizdali na niego ludzie z jednej części trybuny...

chujowo wyszło...

może kiedyś to nadrobimy

btw Bała zagrał tragiczny mecz bez walki i chęci.../jak większość tej rundy/

ps...Artur mam pyt
byłeś na meczu w Kce.../czy kiedykolwiek byłes../

może na ostatnim meczu z z Legia..

zobaczyłbyś jak Twoi kompanii po szalu są "inteligentni"

jakie wymyślne piosenki spiewaja

jakie wyszukane teksty pisza na fanach :roll:

pyrsk
yoo

??

Postprzez ^m@rcin^ 2004-06-19, 1:29 pm

yoo napisał(a):
Artur napisał(a):Katowiczanom jest bardzo daleko do sosnowieckiego poziomu inteligencji - jakbyśmy mieli sie zachowywać tak jak oni to w przypadku gdyby Łuczywek wybrał się na casting do GKS przed zakończeniem sezonu a fama o tym rozniosła się po stadionie przy każdym nieudanym zagraniu Tomka rozbrzmiewałyby na Ludowym gwizdy i sypały się przeróżne obraźliwe epitety w jego kierunku. Dla mnie taka sytuacja jest niedopomyslenia, zapewne jakaś grupa kibiców znalazłaby się, która by dogadywała, ale w odpowiedzi usłyszeliby piosenkę "Głupich nie trzeba siać" :wink:

u nas się tez znalazła

chujowo wyszło...

może kiedyś to nadrobimy

np. jakie ??
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: ??

Postprzez yoo 2004-06-20, 2:56 am

^m@rcin^ napisał(a):
yoo napisał(a):

u nas się tez znalazła

chujowo wyszło...

może kiedyś to nadrobimy

np. jakie ??

buda buda buda łancuch pies
...itd

GKS Katowice k*****....itd

co wy spiewacie jak pol ...itd

wyszło że przez polowe meczu zamiast dopingowac Legie
bluzgaliscie na nas... :roll:
yoo

Postprzez Artur 2004-06-20, 9:39 am

Co do meczów na Bukowej - faktycznie nie byłem, nie wiem co sie działo także na ostatnim spotkaniu w Katowicach, po prostu 1 liga zacznie mnie na dobre interesować w momęcie jak Zagłebie w niej będzie. Nie czuje sie również zobligowany do wyjazdów na Legie. A co do wyzwisk to potępiam takie zachowanie, na Ludowym takie sytuacje zdażają się na szczęśćie coraz rzadziej. :P

Ale po Twoich postach widze, że i w Katowicach są normalni kibice 8)
Artur

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna