Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez ManchesterUnited 2006-07-14, 1:27 pm

14 lipca 2006
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 2-0 Raków Częstochowa
Arkadiusz Sojka 65, Maciej Rogalski 85

Jest tysiac razy lepszy od Elokana MACIEJ ROGALSKI zapamietajcie to nazwisko bo napewno bedzie dobrze sobie radzil w kszo i uwarzam ze strzeli nam bramke !!!!!!!
ManchesterUnited

Postprzez _michaś 2006-07-14, 1:54 pm

no to obyś nie miał racji, pozatym pewnie nawet nie widziałes na oczy jak gra a że bramke strzelił to sie napinasz jaki to on nie jest super :?
_michaś

Postprzez ManchesterUnited 2006-07-14, 4:02 pm

_michaś napisał(a):no to obyś nie miał racji, pozatym pewnie nawet nie widziałes na oczy jak gra a że bramke strzelił to sie napinasz jaki to on nie jest super :?

Tak sie skalda ze bylem na wszystkich meczach Zaglebia u siebie i paru wyjazdach i widzialem Roglaskiego jak przyjechal z Kszo do Sosnowca i bylem na tym meczu i widzialem jakie dostawal prostopadle pilki od Berensztajna i byl 2 razy sam na sam z Gasinskim i tylko jego swietne interwencje uchronily nas przed porazka jest szybki ilatwo dochodzi do sytuacji strzleckich

Wiesz wtedy padal deszcz wiec pewnie cie niebylo i nieiwdziales!!!!!!!!

I sie nie napinam tylko mwoie co mysle!!!!!!!!!!!!!!!
ManchesterUnited

Postprzez _michaś 2006-07-14, 4:34 pm

no ok, ale jesli miał takie dwie setki i zmarnował je kiedy miał za przeciwnika Gąsińskiego to nie najlepiej to o nim świadczy, pozatym on chyba ma wazny kontrakt z Kszo, chociaż z drugiej strony to w Polsce nie ma wielu dobrych piłkarzy bez kontraktu
_michaś

Postprzez MACIEK 86 2006-07-14, 4:38 pm

ManchesterUnited napisał(a): byl 2 razy sam na sam z Gasinskim i tylko jego swietne interwencje uchronily nas przed porazka jest szybki ilatwo dochodzi do sytuacji strzleckich

Był dwa razy sam na sam i trafił w bramkarza, a były to sytucje w których "powinien sie pytać bramkarza w który róg ma strzelać" Jest to typ zawodnika który marnuje wiele dogodnych sytuacji a takiego też nam nie trzeba!!Napewno kandydatury Elokana czy Rogalskiego mnie nie przekonują :!: Jeżeli klub jest tak zdesperowany i chce awansu to najwieksze pieniadze powinien wyłożyć na środkowego pomocnika(którego już pozyskaliśmy) i napastnika :!:
Moze i jestem wybredny ale ja bym sie postarłą o kogoś z tych zawodników:
-T.Moskal(jest wolnym zawodnikiem trenuje w Zabrzu)
-J.Kosmalski(zawodnik Poloni W.,lecz chce zmienić klub)
-M.Bykowski(klub z Łęcznej chce sie go pozbyć)
-A.Czerkas(nie ma miejsca w Koronie i szuka sobie klubu)
-G.Kmiecik(patrząc na kadre Wisły cieżko mu sie będzie przebić do składu)

A co do Zubana tego zawodnika bronia statystyki 42 mcze(+2 w których wchodził na 5min) strzelił 14 goli a przy kolejnych 6 asystował
MACIEK 86

Postprzez ManchesterUnited 2006-07-14, 5:06 pm

MACIEK 86 napisał(a):
ManchesterUnited napisał(a): byl 2 razy sam na sam z Gasinskim i tylko jego swietne interwencje uchronily nas przed porazka jest szybki ilatwo dochodzi do sytuacji strzleckich

owszem nie jest jakims super napastnikiem ale latwo doszedl do tych sytuacji i na kncowki moglby wchdozic i siac zamet a niemowie ze ma przyjsc tylko ze jest wg mnie lepszy od ELOKANA
ManchesterUnited

Postprzez WOJTEK 2006-07-14, 5:10 pm

ManchesterUnited napisał(a):
MACIEK 86 napisał(a):

owszem nie jest jakims super napastnikiem ale latwo doszedl do tych sytuacji i na kncowki moglby wchdozic i siac zamet a niemowie ze ma przyjsc tylko ze jest wg mnie lepszy od ELOKANA
Ja też kilka razy w życiu doszedłem do sytacji. :wink:
To co ? Do Zagłębia mam iść ? Panowie, bez przesady. Gdyby ten koleś był taki ach i och to biłyby się o niego Legia i Wisła. :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez MrCricket 2006-07-14, 5:43 pm

Dyskutujcie, dyskutujcie, ale nazwisko Moskal niech więcej się tu nie pojawia. No chyba, że chcecie oglądać kolejnego Małochę :evil:
MrCricket

Postprzez rossoneri 2006-07-15, 12:07 pm

zgadzam sie Moskal to fatalny pomysl a zobaczymy co pokaze Elokan w sparingach jestem przekonany ze u nas zostanie i OE bedzie blisko bardzo blisko mysle ze z Zubanoviciem beda tworzyc grozny atak i wcale nie musi strzelac duzo bramek od tego jest Zuban ale musi miec kogos dobrego w ataku czego nie mozna powiedziec o Tycu i nie chodzi mi ze jestem do chlopaka uprzedzony bo naprawde gra na calego i daje z siebie wszystko ale na 2 lige jest poprostu za slaby
rossoneri

Postprzez MarcelZS 2006-07-15, 12:44 pm

Elokan chyba kolejny impotent strzelecki do kolekci Zuban, Tyc.
Bramki trzeba strzelać trudnym przeciwnikom, a nie dołapać frajera na łopatkach i walnąć bramke.

Bramka - Obrona - Pomoc - chyba najmocniejsze formacje w II lidze

a Napad - to znowu mordowanie - jak nie strzli Berek, Lacha czy Chwalibogowski - to meczu z przecinkiem klasy Piasta, Poloni W, Jagi czy nawet nielubianej HydroZawiszy się nie wygra. W takich meczach będą 2 lub 3 sytuacje, a nasi napstnicy potrzebują znacznie więcej by strzelić, nie mówiąc już o wyjściu na pozycję czy o ustwieniu na placu gry.
MarcelZS

Postprzez Warson 2006-07-15, 1:05 pm

a Moze Trafi z Forma i Bedzie strzelal? Wiemy jaka jest przepasc miedzy 1 a 2 liga!
Warson

Postprzez warchlak 2006-07-15, 1:28 pm

Warson napisał(a):a Moze Trafi z Forma i Bedzie strzelal? Wiemy jaka jest przepasc miedzy 1 a 2 liga!

ten dziad już grał w 2 lidze w barwach TSP. nie nastrzelał za dużo bramek :roll:
warchlak
Prowokator

Postprzez Puzon 2006-07-15, 1:50 pm

Bodajże w dzisiejszym SE (ale mogę się mylić) była informacja że "Czarnecki" już podpisał kontrakt. Mam nadzieje , że jak to często bywa, informacja brukowej prasy się nie potwierdzi. Po pierwsze grajek z niego raczej przeciętny, nawet jak na II ligę polską, a po drugie .....

Rasistowski Klub Sportowy Zagłębie !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio edytowano 2006-07-15, 2:08 pm przez Puzon, łącznie edytowano 1 raz
Puzon
Adventure Group

Postprzez Siara 2006-07-15, 1:55 pm

:lol: :shock: :lol:
Siara
Żółta kartka

Postprzez rossoneri 2006-07-15, 6:48 pm

puzon idz sie lecz frajerze czy to wazne czy on jest bialy czy czarny wazne zeby pasowal do naszego zespolu i zeby byl nam potrzebny a nie jakiego koloru jest jego skora a mysle ze bedzie dla nas sporym wzmocnieniem choc poniektorzy tutaj w to watpia a ja mysle ze na 2 lige to bedzie dobry napastnik
rossoneri

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna