Zagłębie Sosnowiec - Zawisza Bydgoszcz

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Zawisza Bydgoszcz

Postprzez August 2010-05-10, 9:42 am

Ja wiem, że większośc może. I więkoszośc tak robiła. W tym ja i mój 9-letni syn. I nawet dłużej niz parę minut ;-) Jeszcze dzisiaj mam chrypę. I nic mi oprocz tego nie ubyło.Ale nie wysyłajmy od razu do wszystich diabłów tych, którzy nie śpewają.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Sarmat 2010-05-10, 10:34 am

August napisał(a):Ja wiem, że większośc może. I więkoszośc tak robiła. W tym ja i mój 9-letni syn. I nawet dłużej niz parę minut ;-) Jeszcze dzisiaj mam chrypę. I nic mi oprocz tego nie ubyło.Ale nie wysyłajmy od razu do wszystich diabłów tych, którzy nie śpewają.

Chciałbym aby mój syn ( którego jeszcze nie ma na tym świecie ) też śpiewał na Ludowym i mógł być dumny z tego że może nosić Nasze barwy , wielki szacunek dla Ciebie za takie , a nie inne wpajanie wartości maluchowi. :brawo:
Sarmat

Postprzez Krzysztof_Ju 2010-05-10, 10:46 am

August napisał(a):Tak refleksja i zarazem ewentualna prośba do organizatorów nas przyszłość. To, że przy okazji deszczu robi się od strony krytej błoto co sprawia, że się jest mnie więcej w Mysichpipkach, powiat Kozietyłki gdzieś za Chełmem a nie w Sosnowcu to jedno. Tu oczywiście minus dla Drążkiewiczów, Baczyńskich i im podobnych przedstawicieli właściciela obiektów. Ja mogę stać po kostki w błocie, królewna szwedzką nie jestem, nie rozpłynę się od razu. Natomiast byliśmy z kumplem z dziećmi. Prosiłem w związku z tym ochroniarzy od bramy vipowskiej o ewentualne wpuszczenie własnie ze względu na dziecie. Niestety szanowny pan ochroniarz pokazał mi palcem wejscie w błocie. Na szczęście kibice nas przepuscili (szacunek). Mam prośbę na przyszłość, przynajmniej dla osób, które wykupiły bilety na sektor rodzinny o mozliwość przejścia przez tę bramę. Własnie ze względu na dzieciaki.

Poszło pismo w tym temacie, media też zostały poinformowane a to jedyny skuteczny bat na tych nieudaczników Drążkiewiczów itd :-)
http://www.zaglebiedabrowskie.org/news.php?readmore=919
Krzysztof_Ju

Postprzez August 2010-05-10, 10:50 am

Sarmat napisał(a):Chciałbym aby mój syn ( którego jeszcze nie ma na tym świecie ) też śpiewał na Ludowym i mógł być dumny z tego że może nosić Nasze barwy , wielki szacunek dla Ciebie za takie , a nie inne wpajanie wartości maluchowi.

Dziękuję za przemiłe słowa. I życzę Tobie i wszystkim, aby mogli i chcieli tak robić. Na Zawiszy było nas trzy pokolenia na stadionie. A licząc od mojego nieżyjącego dziadka to dzieciak jest już czwartym pokoleniem kibica Zagłębia. :niezle:
August

Postprzez Piotreq_Sc 2010-05-10, 12:42 pm

Ja wiem, że większośc może. I więkoszośc tak robiła. W tym ja i mój 9-letni syn. I nawet dłużej niz parę minut ;-) Jeszcze dzisiaj mam chrypę. I nic mi oprocz tego nie ubyło.Ale nie wysyłajmy od razu do wszystich diabłów tych, którzy nie śpewają.

Ja nikogo nie obrzucam tutaj blotem czy wyslam wszystkich do diablow. Odnioslem sie do wypowiedzi jednego z uzytkowinikow ktory oburza sie wielce , ze jak to osoba siedzaca na krytej ma wstac i spiewac razem z kibicami (jeszcze jak to napisal - przez 90 min! :lol: ). Przecie ona zaplacila 15 zl za miejsce siedzace . To skandal!.

A co do panow ktorzy byli moze zbyt nadgorliwi to nie wiem bo nie widzialem , nie slyszalem , nigdy w zyciu nie bylem na krytej.Lecz nikt chyba nie zmuszal nikogo do spiewu sila!.

Ps. Gratuluje kibicowskiej rodzinki :brawo: :brawo:
Piotreq_Sc

Postprzez SO_1906 2010-05-10, 12:59 pm

RysioLubicz napisał(a):
To nie tylko na tym meczu... Na PP z Pogonią było to samo że jakiś debil stanął na dole i wszyscy przez niego musieli wstawać i dar morde jakby na młynie był...

Nosz ku.rwa to idź do teatru,korona z głowy Ci nie spadnie jak pośpiewasz chyba parę minut i wesprzesz piłkarzy dopingiem? Wyślij zażalenie do klubu i proś o zwrot za bilet. Pajac

Po pierwsze sam jesteś debilem nieumiejącym czytac bo nie pisze o sobie tylko o starszych ludziach, którzy przez takich jak ty muszą stać cały mecz.. I znam wiele osób, które poszlyby na mecz tylko uważają, iż nie będą stali przez cały mecz
SO_1906

Postprzez August 2010-05-10, 1:23 pm

Wkraczamy w XXI wiek ! Będzie żuzel zamiast błota :lol: :

Redakcja sosnowiec.info.pl otrzymała kilka e – maili i telefonów ws. „błota po kostki” przed kasą od strony zachodniej Stadionu Ludowego. W sobotę przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz kibice dosłownie grzęźli w tym miejscu w błocie.

Skontaktowaliśmy się z Leszkiem Baczyńskim, kierownikiem Stadionu Ludowego z ramienia Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji, który zapewnił nas, że podobna sytuacja się nie powtórzy. Już dziś trwa wysypywanie żużla, który na pewno poprawi stan nawierzchni w tym miejscu.
http://www.sosnowiec.info.pl/informacje ... ,1,4,17192
August

Postprzez swiezy52 2010-05-10, 2:09 pm

August napisał(a):Wkraczamy w XXI wiek ! Będzie żuzel zamiast błota :lol: :

Redakcja sosnowiec.info.pl otrzymała kilka e – maili i telefonów ws. „błota po kostki” przed kasą od strony zachodniej Stadionu Ludowego. W sobotę przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz kibice dosłownie grzęźli w tym miejscu w błocie.

Skontaktowaliśmy się z Leszkiem Baczyńskim, kierownikiem Stadionu Ludowego z ramienia Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji, który zapewnił nas, że podobna sytuacja się nie powtórzy. Już dziś trwa wysypywanie żużla, który na pewno poprawi stan nawierzchni w tym miejscu.
http://www.sosnowiec.info.pl/informacje ... ,1,4,17192

no i sie doczekalismy...
bylem widzialem, zwirek jest...
lecz w mojej ocenie jesli tego nie ubija to teraz wchodzacy kibice beda grzeznac nie w blocie lecz w... zwirku

ale ogolnie plus za reakcje... szkoda tylko ze Polak madry po szkodzie...
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez Krzysztof_Ju 2010-05-10, 2:31 pm

Krzysztof_Ju napisał(a):
August napisał(a):Tak refleksja i zarazem ewentualna prośba do organizatorów nas przyszłość. To, że przy okazji deszczu robi się od strony krytej błoto co sprawia, że się jest mnie więcej w Mysichpipkach, powiat Kozietyłki gdzieś za Chełmem a nie w Sosnowcu to jedno. Tu oczywiście minus dla Drążkiewiczów, Baczyńskich i im podobnych przedstawicieli właściciela obiektów. Ja mogę stać po kostki w błocie, królewna szwedzką nie jestem, nie rozpłynę się od razu. Natomiast byliśmy z kumplem z dziećmi. Prosiłem w związku z tym ochroniarzy od bramy vipowskiej o ewentualne wpuszczenie własnie ze względu na dziecie. Niestety szanowny pan ochroniarz pokazał mi palcem wejscie w błocie. Na szczęście kibice nas przepuscili (szacunek). Mam prośbę na przyszłość, przynajmniej dla osób, które wykupiły bilety na sektor rodzinny o mozliwość przejścia przez tę bramę. Własnie ze względu na dzieciaki.

Poszło pismo w tym temacie, media też zostały poinformowane a to jedyny skuteczny bat na tych nieudaczników Drążkiewiczów itd :-)
http://www.zaglebiedabrowskie.org/news.php?readmore=919

A nie mówiłem, media to najlepszy bat na tych ludzi bez wyobraźni ;-)
I jak widać dostali przyspieszenia, dobre i tyle ...
Krzysztof_Ju

Postprzez dziejus 2010-05-10, 2:32 pm

Chociaż niektórzy twierdzą ze głupi przed i po szkodzie :lol: Prezes i jego ludzie przypilnują aby utwardzenie terenu odbyło się zgodnie ze sztuką ble ble ble :)
dziejus

Postprzez Smazu 2010-05-10, 2:45 pm

Widzę , że zbaczamy lekko z tematu... ;-) Closed.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna