Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
malkom napisał(a):oni poprostu są nie przygotowani do tego sezonu,a niby druzyne zaczęto juz w OE przygotowywać na tą ligę i co zrobił? po aferach dobił klub.zamiast wyzywać,ubliżać to wystarczy arobić jak zrobiła Legia,nie dopingować do końca sezonu.na stadion chodzić trzeba bo w Polsce muszą widzieć,że klub ma nadal kibiców.klub ma z zusem podobno problemyi podatkami,ciekawe czy inna firma Szatana ma też podobne problemy..jamu zależy na reklamie w regionie więc 2 liga to nie jest mu potrzebna woli pokazać się w okolicznych miastach.nie jest magnatem jak ITI czy Polsat żeby slyszało się o nim w człym kraju.robi się podobnie jak w Pogoni i moim zdaniem miasto powinno wykupić od niego udziały i namawiać ludzi do przekazywania 1% podatku na klub i szukać mocnego sponsora a nie szuje
wojtal napisał(a):Wpadłem teraz na forum i widze że atmosfera nieco się poprawiła,jeżeli kogos obrazilem poprzednimi wpisami to przepraszam ale wczoraj można bylo nieco się zdenerwowac.Radosku widze że jesteś kibicem z dużym starzem i nie dziwie ci się że patrząc na gre dzisiejszego ZAGŁĘBIA łza się w oku kręci gdy wspomnimy ZAGŁĘBIE z Jarosikiem, Bazanem,Śpiewakiem,GałeczkąMajewskim,Szygułą,Mygą nie wymienie wszystkich ale to była paka nie było za dużo pieniędzy/inny ustruj/ ale były umiejętności ambicja na mecze chodziło po 10-15 tys.kibiców.Chciałbym aby to wzieli sobie do serca zawodnicy i obecni działacze takiej histori nie wolno zniszczyc. Mimo wszystko jestem dobrej myśli i wierze że doczekamy się wielkiego ZAGŁĘBIA oby jak najprędzej a najlepiej od następnego meczu. Gorzej już chyba byc nie może?
Może ty oglądałeś jakiś inny mecz może w telewizji. Bo ja nic nie widziałem takiego.W drugiej połowie to nasi zawodnicy trzymali się przy piłce, próbowali atakować i dochodzili do sytuacji bramkowych. Widać było, że mogli wygrać ten mecz i powinni to zrobić.
Tyle tylko, że jeżeli 5000 gardeł, które przychodzi na Stadion Ludowy, nie pomaga swojej drużynie, a ciągle wyzywa i szykanuje, to nie ma co spodziewać się cudów.Ale jak ktoś ma to zrobić, jak jakiś matoł przychodzi na trybuny i pierdoli głupoty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack