mgx84sc napisał(a):I jeszcze apel do tych od których się zaczęło "pseudofanów": mam nadzieje że wASZA noga już nigdy nie postanie na Ludowym.
Czyli mowisz oczywiscie o ludziach ze Szczecina?
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mgx84sc napisał(a):I jeszcze apel do tych od których się zaczęło "pseudofanów": mam nadzieje że wASZA noga już nigdy nie postanie na Ludowym.
p_srodmiescie napisał(a):mgx84sc napisał(a):I jeszcze apel do tych od których się zaczęło "pseudofanów": mam nadzieje że wASZA noga już nigdy nie postanie na Ludowym.
werner18 napisał(a):A kto Ci powiedzial, ze to byla nasza (Pogoni) oprawa? A moze po prostu chciales sobie ulzyc?
mgx84sc napisał(a):p_srodmiescie napisał(a):mgx84sc napisał(a):I jeszcze apel do tych od których się zaczęło "pseudofanów": mam nadzieje że wASZA noga już nigdy nie postanie na Ludowym.
Nie tylko. Mam tu na myśli tylko tych którzy wybiegli poza ogrodzenie. I wśród nich głównie tych którzy mienią się "kibcami Zagłębia". Jeśli się chcecie napierd**** to proszę bardzo, ale nie na stadionie. Są ligi hooliganów, ustawki- zobaczymy który kozak. Ba, nawet policja wam nie przeszkodzi- sama radość. Debile won z Ludowego!!!
jls napisał(a):Napiszę krótko Na mecz przychodzą BANDYCI a nie kibice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przemek26 napisał(a):jls napisał(a):Napiszę krótko Na mecz przychodzą BANDYCI a nie kibice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozumiem że piszesz tu o KURWACH W MUNDURACH ZOMO.
michaelus napisał(a):Przemek26 napisał(a):jls napisał(a):Napiszę krótko Na mecz przychodzą BANDYCI a nie kibice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozumiem że piszesz tu o KURWACH W MUNDURACH ZOMO.
Bandyci wywołujący zamieszki i policja nieumiejąca poradzić sobie z zamieszkami, atakując nie tych co trzeba. Obie strony siebie warte. Ciekawe, czy ten chojrak, który przy wychodzeniu ze stadionu odpalił petardę i sprowokował policję będzie miał odwagę chociaż przeprosić poszkodowane potem osoby. On też w części odpowiada za to co się stało na wyjściu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników