Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
sanhedryn_zla napisał(a):Katana napisał(a):Powiem krotko: fajnie, ze was tylu przyjechalo, ale niestety to tyle co dobrego mozna o was rzec...(no, jeszcze torman - uratowal wam dupe)
Druzyna do bani (wicelider i JEDEN celny strzal i JEDEN rzut rozny!!!!) - zenada :/
Ci co byli dali popis kompletnej glupoty: tyle wyzwisk, antyslaskosci i debilnych transparemtow jeszcze na Ruchu nie bylo - czerwona zaraza jest gorsza od wszystkich kataklizmow razem wzietych :535:
pozdro dal normalych kibicow
ps sedziowanie pod sosnowiec - w TV to nawet potwierdzili :587:
powiem tyle lider Ruch a tyle okazji mial i nie strzelil bramki..... dno dno i jeszcze raz dno jak moze druzyna ktora jest liderem tylu sytuacji nie wykorzystac .... oj pozegna sie Ruch z liderem jak dalej bedzie tak gral i marnowal sytuacji----> mecz ze Slaskiem tez miazdzaca przewaga Rucha seryjnie znowu marnowane sytuacje i wynik kazdy zna.... wiec chlopie nie napinaj sie nie komentuj innych jesli Twa druzyna jest slaba
zaglebie76 napisał(a):I czym się taki ci Ruchole podniecają ? Tym że w 2 meczach z tym "słabym" Zagłębiem zdobyli 1 punkt ? To ma być powód do dumy ? Mogą opowiadać różne bajki ,ale w piłce liczą się punkty.A tych zdobyliśmy w bezpośrednich starciach 4 ,a Ruch tylko 1 (i to u siebie po bezbramkowym remisie).
Jeśli chodzi o sędziowanie - mimo tego ,że nasi zawodnicy odnieśli w pierwszych 30 min. 2 kontuzje po brutalnych atakach zawodników z Chorzowa - sędzia nie pokazał ani jednej żółtej kartki.
Ciosu łokciem w Folca też pewnie żaden niebieski nie zauważył - nawet w tendencyjnej TVP 3 zauważyli przychylność sędziego dla Ruchu.O czymś to świadczy...
A te flagi z ostatnich zdjęć - żenada.Za takie coś powinniście być lani przez wszystkich POLSKICH kibiców.
aju napisał(a): zagłebie było najsłabsza drużyna jaka grała na Cichej w tym sezonie
remis to wasz fart
MrCricket napisał(a):O ile przyczyny kontuzji Pacha nie zauważyłem....
HrabiaZąbek napisał(a):MrCricket napisał(a):O ile przyczyny kontuzji Pacha nie zauważyłem....
Też to zauważyłem.Pach trochę pobiegał i pokrzyczał i zszedł przy pierwszej nadarzającej się okazji. Wyglądało to na to że nie radzi sobie z obciążeniem i presją otoczenia. Myślę że poprostu spanikował i nie tyle bał się grać przeciwko "swoim" tylko obawiał się konsekwencji ewntualnej dobrej gry przeciwko Ruchowi. Po prostu słaba psychika...
HrabiaZąbek napisał(a):MrCricket napisał(a):O ile przyczyny kontuzji Pacha nie zauważyłem....
Też to zauważyłem.Pach trochę pobiegał i pokrzyczał i zszedł przy pierwszej nadarzającej się okazji. Wyglądało to na to że nie radzi sobie z obciążeniem i presją otoczenia. Myślę że poprostu spanikował i nie tyle bał się grać przeciwko "swoim" tylko obawiał się konsekwencji ewntualnej dobrej gry przeciwko Ruchowi. Po prostu słaba psychika...
MarcelZS napisał(a):Z Gazety Wyborczej:
Bezwzględny dla rywala był też kapitan niebieskich Wojciech Grzyb, który przyrównał Zagłębie do... rezerw Reprezentacji Artystów Polskich.
NO comments!!!
laki napisał(a):W dzisiejszej rozmowie w piłkarskiej trujce Klimek stwierdził że sędzia ich oszukał
aż redaktor prowadzący nie krył zdumienia .
Pojebany kormel wszędzie szukają usprawiedliwienia a prawda jest taka że rUCH to
cieniasy.
Darian napisał(a):Nie przesadzajcie! Kormel miał rację przynajmiej w kwestii ukarania Kościukiewicza, któremu należała się żółta kartka. Ponoć sędzia w tym momencie nie miał kartek i stąd zapewne upiekło się Kościukiewiczowi. :053:
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack