Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łomża 25.03 godz. 14.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mike79 2007-03-25, 7:54 pm

Bez jaj, charakteru, zaangażowania, ambicji, pomysłu, zgrania itd. Z "czymś takim" do OE ?!?! Wolne żarty...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez Minter 2007-03-25, 7:56 pm

dorzuce swoje 3 grosze. Moze to mi wynagrodzi wyrzucone pieniadze jakie dalem aby zobaczyc ta padline. Zero ambicji, zero umiejetnosci. W podstawowce dzieciaki lepsze akcje rozgrywaja. Nasi pilkarze nie mieli zadnego pomyslu. Jak pilkarz ktory gra w 2 lidze, zarabia mase kase, ma treningi codziennie albo i dwa razy dziennie, nie potrafi przyjąć pilki podanej z 5 metrów??? Przeciez to niedopuszczalne. Dworczyk? Powinni go zmienic na prawdziwego trenera. Gosciu nie wie co sie dzieje na boisku, zero pojecia o jakiejkolwiek taktyce, no chyba ze nie chce wiedziec. Sklad i zmiany wygladaly jakby rzucal koscmi i co mu wypadlo to takiego pilkarzyka wpisal w protokol. Przez caly mecz raz (!!) podszedl do linii bocznej. Moze gra mu sie podobala i zawodnicy wypelniali zalozenia. Mnie by k....ca chwycila po takich popisach. Na nastepny mecz na bilety dla kibicow powinni sie zlozyc sami pilkarze, bo to co pokazali to byla marna komedia, antyfutbol i sam nie wiem jak to cos jeszcze nazwac.
Czuje sie oszukany jak wiekszosc kibicow. Place za mecz a nie za pokaz nieudolnosci i brak jakichkolwiek checi. Niestety reklamacji zlozyc nie moge.
Pozostaje nadzieja, ze wyciagna wnioski i bedzie jednak lepiej, bo narazie wyglada to nijak.
Minter

Postprzez Bez_Twarzy 2007-03-25, 7:59 pm

Po przeczytaniu Waszych postów postanowiłem się wypowiedzieć. Rozumiem Wasze rozgoryczenia po porażce, ale to nie powód żeby obrażać Nasz klub. Czy wyzywanie Nas od prowincji i zadupia piłkarskiego to forma ulżenia sobie ?. Gdybyśmy przegrali na pewno nie uciekałbym się do wyzwisk w Waszym kierunku i ubliżania Waszej drużynie. Wiem, że większość postów była pisana pod wpływem emocji, ale jednak radze przemyśleć swoje wypociny zanim się je przedstawi publicznie. Meczu nie widziałem, słuchałem jedynie relacji w Waszym radiu, ale... Czy to, że przegraliście to naprawdę tylko i wyłącznie wina Waszych zawodników ? W poprzednim swoim poście uprzedzałem, że Nasi zawodnicy pokażą Wam co znaczy wola zwycięstwa i determinacja. Owszem mogę zgodzić się, że Nasi piłkarze nie grali pięknie, ale nie o to chodziło. Rywal z "pierwszej półki", wicelider ligi i do tego grający u siebie. Te czynniki decydują o tym, że nie ważne jest piękne widowisko, tylko ilość wywiezionych punktów. Jestem dumny z Naszej drużyny, że udało im się wypełnić taktyczne założenia trenera, a zarazem pokazali, że nie są chłopcami do bicia tylko zawodnikami mogącymi rywalizować z każdym z ligi jak równy z równym. Stare porzekadło mówi, że gra się tak ja przeciwnik pozwala, a dzisiaj nie pozwoliliśmy Wam na wiele i za to chwała Naszej drużynie. Chciałbym również wyrazić zdziwienie postawą Waszych kibiców. Wyzywanie własnych zawodników od "frajerów" i mówienie, że nie pójdzie się na następny mecz :?:. To mają być "najwierniejsi fanatycy", którzy śpiewają na meczach : "Czy Wygrywasz Czy Nie..." :?:. Szczerze to nie wydaje mi się, ale Wasza sprawa. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam wszystkich kibiców Zagłębia Sosnowiec i życzę powodzenia w walce o OE.
Bez_Twarzy

Postprzez Schabu 2007-03-25, 8:01 pm

I jeszcze jedno do zarządu klubu
Panowie nie organizujcie meczów w niedziele :!: :!:
Bo to nie pierwszy raz w niedziele grając piłkarze wyglądają jakby im powiązali jaja :!:
Schabu

Postprzez Mehehe7 2007-03-25, 8:03 pm

Minter k***a idioto czy ty myslisz ze Dworczyk nie ma pojecia o taktyce , alez ma tylko pilkarze jego zalozen nie wypelnali i byli w beznadziejnej formie a to ze Dwroczyk nie podchodzi do lini bocznej to co za to go zwolnimy . Zastanowcie sie myslicie ze szkoleniowcy klasy swiatowej to caly czas stoja przy lini ??
Mehehe7

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 8:05 pm

Schabu napisał(a):I jeszcze jedno do zarządu klubu
Panowie nie organizujcie meczów w niedziele :!: :!:
Bo to nie pierwszy raz w niedziele grając piłkarze wyglądają jakby im powiązali jaja :!:

Widocznie zabalowali w Sobote to i w niedziele im się grać nie chciało :x
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 8:07 pm

a Dworczyk widocznie siedział na ławce i się z niej nie ruszał bo podobała mu się padlina którą nasi grajkowie odstawiali na murawie
Łuki19
Obserwowany

Postprzez lys1975 2007-03-25, 8:08 pm

Pragnę z całego serca swego podziękować całej drużynie i sztabowi szkoleniowemu naszego Zagłębia za kolejne wspaniałe widowisko futbolowe na nieprzeciętnym IV ligowym poziomie!!Za finezyjny styl,za zaangażowanie i profesjonalne podejście do wykonywanego zawodu,aż wreszcie za wyjątkowe wrażenia jakich dostarcza nam widok naszych walecznych gladiatorów na arenie stadionu futbolowego...Długo mógł bym tu jeszcze wypisywać pochwały pod adresem naszych piłkarzy,ale szkoda czasu,bo wszystko na ten temat napisali przedmówcy...Po prostu raz jeszcze gorąco dziękuję
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
lys1975

Postprzez Mehehe7 2007-03-25, 8:11 pm

Oczywiście najłatwiej jest krytykować ja nieżałuje tych 12 złotych chocieżby dla pięknej bramki Piątkowskiego .
Mehehe7

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 8:11 pm

a tak pozatym jesli druzyna chce cos osiagnac i do czegos dazy to kibice niemusza ich do tego mobilizować i oni sami o tym wiedza ale skoro oni robia jak robia to widocznie ich celem jest tylko 2 liga a nie awans do Oe bo cel jakim jest oe to widocznie tylko cos co chcą osiagnąć my kibice i zarzad a nie grajkowie nasi
Łuki19
Obserwowany

Postprzez ziomek1984 2007-03-25, 8:12 pm

To i ja się wypowiem. To co zobaczylismy dzisiaj to padlina jak niektorzy mowia. Nic nie wychodzilo. Moze za duzo rozrywki wczoraj mieli. Dworczyka zwalniac to by byla glupota. Tylko trzeba zeby grajki poczuli chec gry, bowiem widac bylo ze im sie nie chce. Taka jest pilka. Tylko zeby tych punktów nie brakowalo bo jak sie z takimi druzynami przegrywa to o meczach z ruchem czy jaga, lechia nie ma co myslec o punktach. Jednak trzeba mieć nadzieje że zlapia forme na zgrupowaniu i do konca sezonu nie będziemy musieli ogladac takiej padaki!!!!
ziomek1984

Postprzez Uruk 2007-03-25, 8:13 pm

Proponuję aby kasę pompowaną bezskutecznie od kilku lat przekazać dla hokeistów.Tam przynajmniej widać ambicję i zaangażowanie chłopaków.
Uruk

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 8:16 pm

Trzeba było postawić za cel i powiedziec nam kibicą wprost walczymy o jak najwyzsze miejsce a nie o awans wtedy napewno by niebyło takiej presji w kazdym meczu i nawet po takiej padlinie jak dzisiaj ogladalismy niebyło by gwizdów bo wiedzieli bysmy ze nikt nam nie obiecuje awansu a tak mówia obiecuja ze bedzie awans ze chcemy awansować a graja taka padline jak dzisiaj i traca pkt z takimi średniakami to ja przepraszam o jakim my awansie mówimy? kogo piłkarze i zarzad chcą okłamać nas kibiców ? ja juz sam niewiem czy awans to puste słowa nic nie warte czy prawda i cel jaki stawiamy sobie w tym sezonie.
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Mehehe7 2007-03-25, 8:18 pm

Łuki19 tak tak oczywiście nie walczymy o awans tylko dlatego że przegralismy jeden mecz ?? Co z tego z polonia tez przegralismy i te stracone punkty odrobilismy bijac w Białymstoku Jagiellonie ciekawe co bedziecie pisali jezeli Zaglebie wygra w Chorzowie z Ruchem ze Dworczyk do wyrzucenia ??
Mehehe7

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 8:20 pm

Mehehe7 napisał(a):Łuki19 tak tak oczywiście nie walczymy o awans tylko dlatego że przegralismy jeden mecz ?? Co z tego z polonia tez przegralismy i te stracone punkty odrobilismy bijac w Białymstoku Jagiellonie ciekawe co bedziecie pisali jezeli Zaglebie wygra w Chorzowie z Ruchem ze Dworczyk do wyrzucenia ??

wiesz mówic a dazyc to co innego ja tez moge mówic ze chce awansować itp a robie wszystko aby się tak nie stało
Łuki19
Obserwowany

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna