Niedz 22.10.2006. godz. 14:30 Zagłębie S - Polonia Bytom

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez wieszczu 2006-10-24, 1:11 pm

xXx_1906 napisał(a):Już przestańcie narzekać, po 4 zwycięstwach przyszła kolej na porażkę i tyle, następny mecz wygramy i znowu będziecie popadać w hurraoptymizm. Nie jest źle, przypomnijcie sobie w jakich nastrojach byliśmy jak nam prokuratura zawinęła kopaczy. Już niektórzy pisali o końcu Zagłębia itd. Co ma być to będzie, a w tej drugiej lidze nie jest źle.

Przemawia przez Ciebie zwykły minimalizm.Jasne,w drugiej lidze nie jest źle :roll: .Może i tak.Ale zaplecze ekstraklasy zostawmy dla takich klubów jak Polonia Bytom,Odra Opole czy Polonia Warszawa.Nasze miejsce,jak i wielu innych klubów,jest w elicie.Tylko najgorsze jest to,że nic się w tym kierunku nie robi,bądź bardzo niewiele.I to boli najbardziej.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2006-10-24, 1:14 pm

Wieszczu, tak pouczasz tu i ówdzie. Może powiesz co trzeba zrobić i dasz złotą radę jak to zrobić?? Gadać to każdy potrafi.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez wieszczu 2006-10-24, 1:23 pm

Nie ma Wojtek na to złotej rady.Jako zwykły,szary kibic mogę właśnie tylko gadać,a ludzie którzy mają nieporównywalnie większe możliwości niech w końcu przestaną gadać i w końcu zaczną coś robić.Mam tutaj na myśli działaczy czy choćby regionalnych polityków,którzy tak ochoczo deklarują miłość do Zagłębia.Tylko kiedy? Odpowiedź znasz tak samo dobrze jak ja.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2006-10-24, 1:34 pm

Ok. Temat meczu z Polonią najwyraźniej się wyczerpał bo teraz jest już tylko dryfowanie w innym kierunku. Zamykamy.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników