ZAGŁĘBIE - Piast

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Rynek 2005-03-25, 6:00 pm

To byl jeden z najgorszych meczy ogladanych na Ludowym ale cieszy zwyciestwo i frekwencja byla niezla :!:
Rynek
Obserwowany

Re: !!

Postprzez Franz 2005-03-25, 6:00 pm

Wembley1981 napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):
Wembley1981 napisał(a):Tak jak napisal OLO69 nic dodać nic ująć.Małocha słabiutko ale ważne ze strzelił gola.dzięki jego bramce mamy zwycięstwo. mamy zwycięstwo.Bardzo dobra gra Hosica.Frekfencja w miare dopisala :D :) albo jestem ślepy albo nie byl dzisiaj na meczu sklepiku.a chciałem flage zakupić :?

Flagi mozna bylo kupic !

szkoda ze nie wiedzialem gdzie :?

Stał kolega przy schodach wystarczyło podejśc do obojętnie kogo kto coś sprzedawał to byśmy powiedzieli albo na dół sektora gdzie był młyn w czasie meczu!
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez warchlak 2005-03-25, 6:01 pm

wymęczone zwyciestwo. mecz po prostu zenujący. jak tak bedziemy grac dalej to nie wróże im dobrej pozycji w lidze. rownież nie rozumiem posunięć trenera. jak można grać u siebie ustawieniem 4-5-1 i jeszcze się bronić :?: rozumiem na wyjeździe ale nie na własnym boisku i to jeszcze z kelnerami z piasta. Małocha wg mnie jeden z najgorszych zawodników na boisku. miał szczęscie ze strzelił tą bramke. mam nadzieje ze trener następnym razem pomyśli zanim wybierze taktyke i przypisze do niej zawodników
warchlak
Prowokator

Postprzez kwachu 2005-03-25, 6:04 pm

Bramka bardzo ładna, natomiast mecz nudny jak flaki z olejem. Jedynym plusem są trzy punkty. Natomiast był to pierwszy mecz na trawie o jakąś stawkę i punkty, więc pewnie jakaś trema i stres był :wink: Licze że następne mecze będą lepszymi widowiskami, oczywiście zwycięskimi :!:
kwachu

Postprzez Wally 2005-03-25, 6:13 pm

Nie będę raczej orginalny:

Mecz: przeciętny i to bardzo, ale mnie wali już czy grają ślicznie czy do dupy, ważne, że 3 punkty sobie dopisujemy

Frekwencja: bardzo pozytywna

Doping: cichy, czasem Piast bardziej słyszalny, ale to raczej z racji tego, że miałem bliżej do Piasta niż doi naszych. Ważne, że chociaż stojący w młynie śpiewali....
Wally

Postprzez IQ 2005-03-25, 6:14 pm

Nie mogę czytać niektórych komentarzy. Tochel mówił, że będzie mało efektownie ale za to efektywnie - I TAK BYŁO !!!!. Małocha jest napastnikiem, ma strzelać bramki i właśnie to zrobił. Miał jeszcze inne sytuacje, wygrał sporo pojedynków główkowych - dla mnie dobry występ. Świetnie grał Wolański - Skrzypkowi będzie baaaardzo trudno wygrać z nim rywalizację. Bardzo dobry występ Kłody i oczywiście BRAWA DLA PIĘTKI. Pragnę zwrócić uwagę niezadowolonym z dzisiejszej gry, że Piast nie stworzył ŻADNEGO zagrożenia pod naszą bramką - czyli mam nadzieję że doczekaliśmy się w miarę dobrego bloku defensywnego Zagłębia.
Pzdr
IQ

Postprzez Madball 2005-03-25, 6:14 pm

Tak defensywnie grającego Zagłębia na Ludowym dawno nie widziałem,ale najważniejsze są zdobyte 3 punkciki.Z nowych nabytków najbardziej podobała mi się gra Hosica.
Madball

Postprzez Rynek 2005-03-25, 6:23 pm

IQ jak to Piast nie mial sytulacji :?: Gdyby nie Pietka to by bylo ciezko szczegolnie utkwil mi obroniony rzut wolny przez Roberta. Bravo. Jasne licza sie 3 punkty ktore dzisiaj zostaly w Sosnowcu.
Rynek
Obserwowany

Postprzez Mich@ł 2005-03-25, 6:26 pm

Cieszę trzy punkty a styl no cóż...jak się grajki dotrą będzie lepszy mam nadzieję.
Mich@ł

Postprzez WOJTEK 2005-03-25, 6:32 pm

WYGRALI ? CZEGO JESZCZE CHCECIE ? TO JEST 2 LIGA POLSKA A NIE BARCELONA. :roll: :roll: :roll: :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez musztra 2005-03-25, 6:35 pm

Jesienią graliśmy kilka ładnych meczy których jednak nie wygralismy dziś natomiast brzydki i nudny mecz ale wygrana :!: :!:
Bardzo mi zaimponowal prawy obrońca Zagłębia z nr 17 to Hosic czy Adzem :?: bardzi twardy dobrze gra głową żadnej piłki nie odpuścił.
Sędzia imbecyl totalny gwizdał co popatnie w obie strony.
Każdy upadek zawodnika nie ważne czy był faul czy nie kończył sie gwizdkiem sędziego żenada... na koniec meczu był nasz zawodnik faulowany
w polu karnym a chwile pózniej ewidentna ręka w polu karnym cóż tego sedzia nie widzial :? NAJWAŻNIEJSZE 3 PUNKTY!!
musztra

Postprzez emdżej 2005-03-25, 6:38 pm

Nie narzekajmy na grę. Liczą się 3 punkty, a te zostają w Sosnowcu. Trener Tochel powiedział po meczu: "W dupie jest ładna gra, ważne jest zwycięstwo" Ja się z nim całkowicie zgadzam.

Do musztry: Z 17 grał Hosić
emdżej

Postprzez Wembley1981 2005-03-25, 6:43 pm

musztra napisał(a):Jesienią graliśmy kilka ładnych meczy których jednak nie wygralismy dziś natomiast brzydki i nudny mecz ale wygrana :!: :!:
Bardzo mi zaimponowal prawy obrońca Zagłębia z nr 17 to Hosic czy Adzem :?: bardzi twardy dobrze gra głową żadnej piłki nie odpuścił.
Sędzia imbecyl totalny gwizdał co popatnie w obie strony.
Każdy upadek zawodnika nie ważne czy był faul czy nie kończył sie gwizdkiem sędziego żenada... na koniec meczu był nasz zawodnik faulowany
w polu karnym a chwile pózniej ewidentna ręka w polu karnym cóż tego sedzia nie widzial :? NAJWAŻNIEJSZE 3 PUNKTY!!

HOSIC 8)
Wembley1981

Postprzez Minter 2005-03-25, 6:49 pm

Ja sie zarabiscie ciesze ze zwyciestwa pomimo, ze bylo nudno momentami. Najlepszy na boisku to chyba Hosic. Ten koles byl dzisiaj nie do przejscia i jak tak dalej pojdzie bedzie podpora naszej druzyny. Male nieporozumienia Teresy i Pietki podniosly mi cisnienie, ale na szczescie niczym zlym sie nie skonczylo. Co do Malochy. Widac, ze sie staral, biegal, wracal po pilke nawet na wlasna polowe. Strzelil bramke i chwala mu za to, ale procz wzrostu, a co za tym idzie wygranych pilek glowa, to nic nie pokazal. Ktos na trybunach sie odezwal: "biega jakby mu kolana powiazali" i cos w tym dzisiaj bylo. Technicznie jest po prostu slaby.
Cieszy zwyciestwo i widac potencjal. Powinno byc jeszcze lepiej w nastepnych meczach. Dobrze, ze pierwsze mecze mamy z druzynami z nizszych pozycji ligowych, moga sie bardziej zgrac.

PS.Lachowski dzisiaj wygladal jakby mu sie wogole nie chcialo biegac. Gdzie ten Lacha, ktory walczyl o kazda pilke??
Minter

re

Postprzez Qba 2005-03-25, 7:01 pm

jak dla mnie Hosic byl fenomenalny, po prostu man of the match.. gral krotko w obronie, nieustepniwie, i wlasnie o to chodzi. Wyroznil sie jeszcze Pietka, a Paczkowski to nieporozumienie... mam nadzieje, ze trema go zjadla (albo inaczej sobie to mozemy tlumaczyc) bo to, co pokazal to byla zenada. ale jeszcze raz podkreslam - Hosic - to bedzie nasz filar obrony..

pozdrawiam
Qba

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna