ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - RKS Radomsko

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2004-08-03, 9:01 am

ARAS ja tu nie mówię że to wpadka Rudego. Chciałbym się tylko dowiedzieć czemu Piasta pokazali a nas nie? To mnie zastanawia.
Gość

Postprzez ARAS1906 2004-08-03, 9:05 am

Więc na to pytanie MORPH nie mogę Ci odpowiedzieć :?
Ciekawe czy odbije się im to czkawką (Piastowi). W sumie na ch** (sorry) Canałowi prwa do II ligi jak nawet migawek u siebie w stacji nie dają???? :evil:
ARAS1906
Środula

Postprzez Lukasm 2004-08-03, 9:28 am

W naszym klubie znowu są niedoinformowani. Trójka, ani nikt inny nie musi wykupować żadnej sublicencji. W zeszłym sezonie Canal+ zgodził się, aby kluby II ligi same dysponowały prawami do swoich spotkań. I niektóre kluby skorzystały z tego, dogadały się z Polsatem Sport i tam było pare meczów. Mecze były też w regionalnych Trójkach (np. mecze Pogoni w TVP Szczecin), nie mówiąc już o tym, że w wiadomościach sportowych na TVP3 pokazywano skróty z meczów.

W tym sezonie jest podobnie i bramki z Piasta, czy z innych meczów II ligi były do obejrzenia w TV3.

Teraz wypadałoby, żeby władze Zagłębia przeprosiły TVP za nieeleganckie zachowanie, a zamiast dzwonić do zarządu, wystarczyłoby zadzwonić do kogokolwiek z Canal+, sprawa by się wyjaśniła i nie byłoby nieprzyjemności i wstydu.
Lukasm

Postprzez Gość 2004-08-03, 10:02 am

Dzięki Łukasz za odpowiedź.

A skoro tak to mam jeszcze jedno pytanie? Po cholere w klubie jest Rudy i "Zarząd" skoro nic nie wiedzą nic nie słyszą? Oni mają jakieś inne zajęcia oprócz kurczowego trzymania się stołka?? Może ktoś tak napisze do Ciminellego co się robi z jego klubem (wojna z TVP, brak marketingu, itp.)?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!
Gość

Postprzez zgredos 2004-08-03, 3:31 pm

Też mi się wydaje że wojna z mediami przed pierwszym meczem nie była potrzebna. Teraz to my długo będziemy czekać żeby TVP pokazała Zagłębie. Zagłębie to jeszcze nie Real i powinniśmy cieszyć się że którakolwiek stacja telewizyjna chce nas pokazywać
zgredos

Postprzez olo69 2004-08-03, 4:36 pm

niby tak chociaż z drugiej strony, kto bedzie chciał zobaczyć, ten pójdzie i zobaczy
olo69

Postprzez Erazmus 2004-08-03, 10:25 pm

Erazmus napisał(a):
ATR napisał(a):Sobota, 31.07.2004
Temperatura: 16/24 °C
Ciśnienie: 986 hPa
Wiatr: 10 km/h
Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 0.0 mm
Widzów: 5.000
Wynik: 2:1

Cisnienie zdecydowanie rosnie ;-)
Moja prognoza to 2:0 dla Zagłebia i 4.5 tys widzów

Trochę się pomyliłem ale nie tylko ja . W następnej kolejce musi być lepiej i powinniście przywieź jakieś punkty z Gleiwitz .

Pozdro dla ekipy Orszaku ;-)
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Erazmus 2004-08-03, 10:39 pm

krzysztof napisał(a):Nie należę do tej grupy kibiców, którzy oczekują samych sukcesów i po pierwszej porażce wieszają psy na drużynie. Gdybyśmy mieli trochę więcej szczęścia i wpadły chociaż dwie z setek jakich mieliśmy, to zapewne większość mówiła by, że Zagłębie zagrało super mecz.
Obawiam się jedynie planów naszej drużyny na ten sezon. Cel trzeba sobie zawsze stawiać powyżej swoich możliwości aby osiągnąć jakiś sukces. Boję się, że mając ambicje tylko na miejsce w pierwszej dziesiątce tabeli może okazać się, że w kolejnym sezonie będziemy grać w barażach ze Śląskiem lub Odrą Opole :-(
No ale cóż kolejny raz decyduje o wszystkim kasa a nie sportowa rywalizacja.

Krzystof wypluj słowo "baraże" . My awansujemy z pierwszego a Wy spokojnie zakończycie sezon w połowie stawki.

Pozdro
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez ARAS1906 2004-08-04, 7:02 am

Erazmus napisał(a):Krzystof wypluj słowo "baraże" . My awansujemy z pierwszego a Wy spokojnie zakończycie sezon w połowie stawki.

Pozdro

Erazmus widzę, że nie tylko ja mam takie hity barażowe w głowie :lol: :wink:
Ps. tfu,tfu,tfu!!!!!!
Pozdro!!!!!!!
ARAS1906
Środula

Postprzez Erazmus 2004-08-04, 10:01 am

ARAS1906 napisał(a):
Erazmus napisał(a):Krzystof wypluj słowo "baraże" . My awansujemy z pierwszego a Wy spokojnie zakończycie sezon w połowie stawki.

Pozdro

Erazmus widzę, że nie tylko ja mam takie hity barażowe w głowie :lol: :wink:
Ps. tfu,tfu,tfu!!!!!!
Pozdro!!!!!!!

Aras za dużo się chyba baraży naoglądałeś skoro masz takie niezdrowe pomysły ;-)
Erazmus
Wrocławianin

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna