ZAGŁĘBIE II SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez emdżej 2004-11-13, 9:57 am

Nie chodzi mi tutaj o sam dojazd na mecze bo w końcu rezerwy nie jeżdżą na drugi koniec Polski Chodziło mi o sam fakt próby wymuszenia na mnie takiego a nie innego charakteru relacji. Z resztą chyba za ostro zareagowałem.

Rozumiem, po prostu podałem taki przyklad. Ale i tak nie możesz zrezygnować z pisania relacji. Może o to im właśnie chodzi a po tym wszystkim chyba nie masz zamiaru ich uszczęśliwiać.
emdżej

Postprzez Gość 2004-11-14, 3:19 pm

Dzisiaj rozmawiałem z Panem Piotrem Calińskim.

Wyjaśniliśmy sobie kilka spraw na spokojnie, bez emocji.

Pan Caliński zapewnił mnie, że:

Klubowi zależy na dobrych stosunkach z prasą. Nigdy też nie utrudniał nam pracy, ani nie zamierza tego robić w przyszłości. Różnica w interpretacji słów Pana Calińskiego wzięła się ze słabego połączenia (przerywało czasami) oraz ze zbyt emocjonalnego podejścia do problemu obydwu ze stron. Tak więc wszystko zostało wyjaśnione. Pozostały drobne różnice zdań co do samej relacji ale myślę że to powinni rozstrzygnąć ci którzy byli na meczu w szczególności moi koledzy i "przełożony" z redakcji.

Dlatego też informuję iż sprawa została zakończona, a Pan Caliński jak wcześniej informowałem nie zabronił mi pisania relacji z rezerw oraz nie zamierzał mi tego utrudniać.

Z poważaniem

Paweł Skrajniak
Gość

Postprzez emdżej 2004-11-17, 3:59 pm

No to bardzo dobrze Morph! Jesteś dobry w pisaniu relacji i dobrze, że to ty je będziesz dalej pisał. Zwłaszcza, ze gdybym ja je miał pisać to głupio bym się czuł przejmując to w takich okolicznościach.
emdżej

tak, cieszę się z takiego zakończenia, życzenia Morpheusowi!

Postprzez Blajpios 2004-11-17, 5:40 pm

ooo, okazuje się, że "muszę wpisać tekst wiadomości przed wysłaniem", choć już wszystko zawarte w temacie. No, jak mus, to mus - mogę przecież potwierdzić temat, raz jeszcze!: tak, cieszę się z takiego zakończenia, życzenia Morpheusowi!
Blajpios

Postprzez warchlak 2005-03-26, 6:47 pm

dzisiaj nasze rezerwy zwyciężyły 8-0. pozostaje mały niedosyt ponieważ moglismy wygrac nawet z 13-0 ale na szczeście Cyklona ich bramkarz był dzisiaj w znakomitej formie. patrzac na dzisiejszy skład można by powiedziec że to nie rezerwy ale pierwszy skład. nawet na ławce rezerwowych musieli usiąść tacy zawodnicy jak Stemplewski i Szatan.nie wiem czy nie mieliśmy historycznego wydarzenia ponieważ w A klasie zagrał obcokrajowiec, a konkretniej 2: Zubanović i Madzar. i własnie ci zawodnicy odgrywali kluczowe role - Zubanović nastrzelał pare bramek, a Madzar asystował przy połowie ze strzelonych bramek.
warchlak
Prowokator

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-26, 6:51 pm

Trzeba zaczac smigac na rezerwy :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez emdżej 2005-03-26, 10:20 pm

Zgadza się. Wygrana wysoka, ale mimo to z wyniku można być niezadowolonym. Brawa dla bramkarza Cyklonu (podobno rezerwowego). Musimy częściej tak wygrywać bo kadra od nas bierze przykład :D
emdżej

Postprzez Wembley1981 2005-03-26, 10:29 pm

emdżej napisał(a):Zgadza się. Wygrana wysoka, ale mimo to z wyniku można być niezadowolonym.
:shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: Żurawski też zmarnował dzisiaj pare dobrych sytuacji i też mam być niezadowolony z wyniku :?:
Wembley1981

Postprzez emdżej 2005-03-27, 12:18 pm

Wembley1981 napisał(a):
emdżej napisał(a):Zgadza się. Wygrana wysoka, ale mimo to z wyniku można być niezadowolonym.
:shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: Żurawski też zmarnował dzisiaj pare dobrych sytuacji i też mam być niezadowolony z wyniku :?:

To była żartobliwa ironia :) A Zagłębie II miało wiecej sytuacji niż Polacy :) Najbardziej podobały mi się słowa jednego z ludzi związanych z Cyklonem. "Oby to jakoś przetrwać i nie stracić za dużo bramek" :lol:
emdżej

Postprzez WOJTEK 2005-03-27, 8:07 pm

WAŻNE , ŻE WYGRALI. ALE NIE MA CO SIE DZIWIĆ SKORO POŁOWA SKŁADU TO 2 LIGA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez zulus 2005-03-30, 3:05 pm

martwi mnie tylko to że Przemek Pitry nic nie strzelił :(
zulus

Postprzez warchlak 2005-04-02, 6:46 pm

skromne i wymęczone zwycięstwo 1-0 aczkolwiek zasłużone. Zagłębie dzisiaj zagrało juniorami + Stempel i Antek(ostatnio gdzieś zatracił forme) co mogło być jakimś usprawiedliwieniem tak słabej postawy. mecz raczej nie mógł się podobac bo wiekszość akcji rozgrywała się poza polem karnym i było mało strzałów na bramke.na szczeście z wielkim trudem Grunt wepchnął piłke z najbliższej odległości i derby zwycięskie dla nas :wink:
warchlak
Prowokator

Postprzez Zibi33 2005-04-09, 7:47 pm

Byłem na meczu rezerw z Zewem i mecz był na poziomie A klasy mimo że występowali na boisku gracze jeszcze nie dawno drugiej ligi,mimo wszystko Antek i Stępel wyróżnili się na boisku,natomiast Studnia grał tak jakby robił komuś łaskę że gra, z takim nastawieniem to nie wróżę mu rozwoju kariery alę grę góra w okręgówce.
Weż się Studnia za robotę bo możesz grać w trzeciej lidze!
Zibi33

Postprzez Gość 2005-04-23, 9:00 pm

Dziś Zagłębie II zremisowało z Ciężkowianką Jaworzno 0:0. Byl to jednocześnie ostatni mecz, którego napisałem sprawozdanie.

Chciałbym gorąco podziękować całej Redakcji, a w szczególności Krzysiowi, Łukaszowi i Montiemu za możliwość zdobywania przez dwa lata wiedzy i uczenia się od nich dziennikarskiego fachu. Chciałbym życzyć Wam aby serwis ciągle się rozwijał, zaczął przynosić dochody, a o Was żeby kłóciły się największe redakcje sportowe :!:

Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI i do zobaczenia!
Gość

Postprzez Soyer 2005-04-23, 9:05 pm

Dzięki Morph za to co robiłeś !!
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Soyer
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna