Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Marpic napisał(a):A może tak zamiast pisać to może jakaś akcja przeciw włodarzom miasta.Może ktoś ma jakiś pomysł, może jakaś zbiórka na płutno, aby na pierwszym meczu zademonstrować nasze niezadowolenie,a może coś innego??
ASTER napisał(a):Gadu gadu - itp i tak wygrają Ci co teraz rządzą i rządzili 8)
moge założyć się o karton piwka! :D
pozdrowionka
Krzysztof15 napisał(a):ASTER napisał(a):Gadu gadu - itp i tak wygrają Ci co teraz rządzą i rządzili 8)
pozdrowionka
Tu nie chodzi o to, aby wygrali ci, czy tamci, a tylko o to, aby głosy kibiców drogo "sprzedać"
ASTER napisał(a):Krzysztof15 napisał(a):ASTER napisał(a):Gadu gadu - itp i tak wygrają Ci co teraz rządzą i rządzili 8)
pozdrowionka
Tu nie chodzi o to, aby wygrali ci, czy tamci, a tylko o to, aby głosy kibiców drogo "sprzedać"
wybacz Krzysiu ale ile ty masz lat? i w jakim świecie żyjesz? w jakiej krainie? ale pomarzyć zawsze można.
pozdro brachu!
ASTER napisał(a):Spoko Krzychu ale nie wiem czy wiesz,że około 70 % forumowiczów to wyborcy SLD&Socjal .
Poczytają, ponarzekają i tak wiadomo na kogo zagłosują :wink: - brakuje tylko wpisów,że stadionu ni ma bo ksiądz Rydzyk winny :lol: :wink:
kwachu napisał(a):Krzysztof15 - wszystko pięknie, ładnie - ale przeglądałem sobie programy alternatywnych dla SLD partii. Z ciekawością spojrzałem sobie programy dla Sosnowca PO i PiS. Znalazłem program PO
Ani razu nie pojawia się tam słowo "sport", "stadion" itp. itd
Programu PiS dla Sosnowca nie znalazłem, poczytałem ogólnikowo ogólnopolski gdzie jest jedynie napisane kilka frazesów o rozwoju infrastruktury w całym kraju. Wobec tego kto ma zbudować ten stadion? Prawda jest taka, że żadna partia nie jest zainteresowana budową stadionu w Sosnowcu. Jedynym sposobem jest wg. mnie stworzenie lobby (jakie kiedys próbował stworzyć Krawiec - wystarczy poczytać ten temat od początku i temat o Stadionie Zagłębia Dąbrowskiego). I to niezależnie od tego kto będzie u władzy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników