Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziadek1990sc napisał(a):mam pytanie kilka tygodni temu zamowiłem tą Kartę Kibica i na tym niby voucher co jest na stronce kupbilet.pl że odbiór jest 23.05.2010 - to znaczy że mam do maja czekać czy co??
paskuda napisał(a):Mój ojciec który jest w wieku 78 lat i na Zagłębie chodzi od zawsze nie będzie mógł wejść na mecz w swoim rodzinnym mieście z uwagi na brak karty?
August napisał(a):paskuda napisał(a):Mój ojciec który jest w wieku 78 lat i na Zagłębie chodzi od zawsze nie będzie mógł wejść na mecz w swoim rodzinnym mieście z uwagi na brak karty?
Sama karta ani jej koszt to nie problem. Ale sposób jej wyrobienia dla osób starszych już tak. I o tym nikt nie pomyslał, że są np. osoby starsze, które nie operują kompem , internetem etc. A to już ewdentnie wina decydentów klubu. A jeśli już są zdane na łaskę osób młodszych jak np w przypadku mojego taty, jestem poniekąd zmuszony dokonać w jego imieniu oszustwa. Założyć w jego imieniu konto u dupigrochów z kupbilet oraz konto majlowe. Bo bez tego ani rusz.
YOOSHKY napisał(a):Przecież na razie ta karta do niczego nikomu nie jest potrzebna
August napisał(a):YOOSHKY napisał(a):Przecież na razie ta karta do niczego nikomu nie jest potrzebna
Właściwie mógłbym spuentowac nieco złośliwie twierdząc, że klub ponaciągał kibiców na nikomu niepotrzebne plastiki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników