Karty kibica

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Karty kibica

Postprzez dziadek1990sc 2010-02-24, 4:12 pm

mam pytanie kilka tygodni temu zamowiłem tą Kartę Kibica i na tym niby voucher co jest na stronce kupbilet.pl że odbiór jest 23.05.2010 - to znaczy że mam do maja czekać czy co??
dziadek1990sc

Postprzez PawełK 2010-02-24, 4:43 pm

dziadek1990sc napisał(a):mam pytanie kilka tygodni temu zamowiłem tą Kartę Kibica i na tym niby voucher co jest na stronce kupbilet.pl że odbiór jest 23.05.2010 - to znaczy że mam do maja czekać czy co??

Zadzwoń do klubu, podaj nazwisko i się dowiedz czy karta na Ciebie już czeka.
PawełK
pyszałek

Postprzez sensi1906 2010-02-25, 1:42 pm

Moim skromnym to te "Karty Kibica" to jedno wielkie nieporozumienie. I po co to wszystko? :kiepsko:
sensi1906

Postprzez pAwLaS 2010-02-25, 3:04 pm

Właśnie byłem odebrać kartę, i mam pewne info :) Dla zainteresowanych : W czasie trwania meczu sparingowego z BKS Bielsko sekretariat też będzie otwarty i tez będzie można odebrać KK :)

Pozdrawiam
pAwLaS

Postprzez ciacho-kazimierz 2010-02-26, 7:59 pm

Ktoś podał info że w piątki można karte odebrać do 17.30. Nie do końca to prawda bo byłem tam dziś przed siedemnastą i na piętrze było głucho i ciemno i pozamykane.Choć może tylko dlatego że podczas sparingu sobotniego ma być czynny sekretariat?
ciacho-kazimierz

Postprzez Smazu 2010-02-27, 2:07 am

Czyli nie będzie już informacji na stronie , ze są karty do odebrania tylko trzeba pilnować na tej stronie kupbilet.pl?
Oby sekretariat był otwarty na sparingu ;-)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez SO_1906 2010-02-27, 2:30 am

A jest już wiadomo czy bedzie mozna iść kiedyś i zapłacic w sekretariacie oraz odebrać kartę od ręki zamiast bawić się na tym kupbilet.pl ?
SO_1906

Postprzez ciacho-kazimierz 2010-02-27, 10:44 pm

Dystrybucja tych kart to jedno wielkie nieporozumienie.W piatek sekretariat byl zamkniety przed godzina 17.00 i mimo zapewnien Kierownika Druzyny w dniu dzisiejszego sparingu takze nie udalo mi sie odebrac karty.Wielkie uklony dla klubu.Jesli cale Zaglebie funkcjonuje w podobny sposob to gratulacje.
Szacunek dla kibica to priorytet...
Za te pieprzone sto zlotych powinien mi Chytry podeslac karte do domu,oczywiscie poprzez Taxi-Zaglebie!
ciacho-kazimierz

Postprzez paskuda 2010-02-28, 1:17 pm

Witam wszystkich. Czy może mi ktoś odpowiedzieć jaka jest prawna podstawa która zmusza osoby chcące wejść na imprezę masową jaką jest mecz piłki nożnejdo wyrabiania idiotycznych kart. Mój ojciec który jest w wieku 78 lat i na Zagłębie chodzi od zawsze nie będzie mógł wejść na mecz w swoim rodzinnym mieście z uwagi na brak karty?. Czy ja będąc w Warszawie i legitymując się dowodem osobistym potwierdzajacym obywatelstwo polskie nie będę mógł wejść na stadion Legi pomimo że nie mam zakazu stadionowego?. Jak w takim razie te idiotyczne przepisy mają się do Polskiej Konstytucji oraz praw obywatelskich. Czy nie zasadnym by było poinformowanie o tym idiotyzmie Rzecznika Praw Obywatelskich?. Jeśli ktoś ma przemyślenia na ten temat to proszę o odpowiedź.
paskuda

Postprzez August 2010-02-28, 4:47 pm

paskuda napisał(a):Mój ojciec który jest w wieku 78 lat i na Zagłębie chodzi od zawsze nie będzie mógł wejść na mecz w swoim rodzinnym mieście z uwagi na brak karty?

Sama karta ani jej koszt to nie problem. Ale sposób jej wyrobienia dla osób starszych już tak. I o tym nikt nie pomyslał, że są np. osoby starsze, które nie operują kompem , internetem etc. A to już ewdentnie wina decydentów klubu. A jeśli już są zdane na łaskę osób młodszych jak np w przypadku mojego taty, jestem poniekąd zmuszony dokonać w jego imieniu oszustwa. Założyć w jego imieniu konto u dupigrochów z kupbilet oraz konto majlowe. Bo bez tego ani rusz.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez YOOSHKY 2010-02-28, 7:40 pm

August napisał(a):
paskuda napisał(a):Mój ojciec który jest w wieku 78 lat i na Zagłębie chodzi od zawsze nie będzie mógł wejść na mecz w swoim rodzinnym mieście z uwagi na brak karty?

Sama karta ani jej koszt to nie problem. Ale sposób jej wyrobienia dla osób starszych już tak. I o tym nikt nie pomyslał, że są np. osoby starsze, które nie operują kompem , internetem etc. A to już ewdentnie wina decydentów klubu. A jeśli już są zdane na łaskę osób młodszych jak np w przypadku mojego taty, jestem poniekąd zmuszony dokonać w jego imieniu oszustwa. Założyć w jego imieniu konto u dupigrochów z kupbilet oraz konto majlowe. Bo bez tego ani rusz.

Karta będzie wymagana jeśli zdarzy się cud i uda nam się awansować a to dopiero za 4 miesiące! Do tego czasu sposobów zakupu karty może być kilkanaście....
Przecież na razie ta karta do niczego nikomu nie jest potrzebna, do czasu awansu czyli w bliżej nieokreślonej przyszłości, najbliższy możliwy termin to ten za ok 4 mies.
YOOSHKY

Postprzez August 2010-02-28, 9:04 pm

YOOSHKY napisał(a):Przecież na razie ta karta do niczego nikomu nie jest potrzebna

Właściwie mógłbym spuentowac nieco złośliwie twierdząc, że klub ponaciągał kibiców na nikomu niepotrzebne plastiki.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez YOOSHKY 2010-02-28, 10:10 pm

August napisał(a):
YOOSHKY napisał(a):Przecież na razie ta karta do niczego nikomu nie jest potrzebna

Właściwie mógłbym spuentowac nieco złośliwie twierdząc, że klub ponaciągał kibiców na nikomu niepotrzebne plastiki.

Wątpię aby te parę groszy miało jakieś większe znaczenie dla kasy klubowej, szczególnie że większość to karty zwykłe za 10 zł które trzeba wyprodukować, rozdystrybuować itp.
Mamy w perspektywie awans i jeśli się spełni to trzeba by było zorganizować wszystko w niecały miesiąc (produkcja, dystrybucja, system elektroniczny który to będzie obsługiwał). Lepiej że karty sa wydawane teraz gdy jest jeszcze cała masa czasu. Będzie czas wszystko przetestować, wypracować rózne metody (np. sposob dystrybucji, procedury).
A jeśli się okaże że jednak awans nie dla nas to nie oznacza to że nie będziemy korzystać z dobrodziejstw posiadania takiej karty.
YOOSHKY

Postprzez Szakal 2010-02-28, 10:24 pm

Odnosnie kart , rozumiem ze w artykule na gazeta.pl chodzi wlasnie o KARTY KIBICA takie same jak sa wprowadzane w ZS , a o to fragment ( kto mysli ze u nas bedzie podobnie )

"...Wszystko, co działo się przed meczem na Konwiktorskiej, sprawiało wrażenie totalnego chaosu. Kolejki pod kasami na dobrych kilkadziesiąt metrów z powodu wprowadzenia nowego systemu identyfikacji kibiców, przez co trybuny zapełniały się przez całą pierwszą połowę..."
Szakal

Postprzez patrios91 2010-02-28, 10:58 pm

Juz sa kolejki po bilety(malo kas). Wiadomo...mozna je kupic w przedsprzedarzy,ale kas i tak jest za malo,bo np.nie kazdy ma mozliwosc kupna w SK... Kryta to koszmar..kolejka po bilet i kolejka do wejscia. Boje sie co bedzie w przyszlym sezonie.
P.S godzina na zakontraktowanie napastnika.. :) Cud nad Kresową ?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna