W drodze z Bielska do Tych spokój tylko małe problemy na peronie ponieważ Policja kazała nam wracać bo nie dostaliśmy zgody przez zarząd GKSu na wejście lecz po 15 minutach jedziemy autobusem na mecz Powrót do Bielska spokojny
Nie nie szkoda mi 10! Bo dla mnie to jeden c*** i nawet bym dołożył kolesiowi który na niego nie miał, Ale to nie pierwszy raz takie akcie jakieś chore na wyjeździe! Sami siebie robimy w chuja! i nikt za nasze nie będzie chlał. I tyle w tym temacie! A ty Cobra jak jesteś taki choiny to możesz nawet 100 wrzucić J..ie mnie... to!
A ja mam pytanie do tych co piszą, że to jest śmieszne, że uciekaliśmy przed policja. Co wy byście zrobili, gdyby leciała na was policja z bronia?? Odpowiedzcie sobie sami!!
Mówicie, że nigdy nie zaistniejemy w świeci h. Ok ale jeśli my nie to co dopiero wy!! Pamiętacie może nasz powrót z Żagania?? Przypomnijcie sobie też nasz powrót z Legnicy i dopiero oceniajcie!!
na podsumowanie "polowanie na golebie" zakonczylo sie fatalnie mysliwy postrzelil sie w stope i jeszcze go ptaki obsraly (i nie mam oczywiscie na mysli p.Krzysztofa)
[quote="tyszanin1971"]A ja mam pytanie do tych co piszą, że to jest śmieszne, że uciekaliśmy przed policja. Co wy byście zrobili, gdyby leciała na was policja z bronia?? Odpowiedzcie sobie sami!!
Mówicie, że nigdy nie zaistniejemy w świeci h. Ok ale jeśli my nie to co dopiero wy!! Pamiętacie może nasz powrót z Żagania?? Przypomnijcie sobie też nasz powrót z Legnicy i dopiero oceniajcie!!
Z kibicowskimi pozdrowieniami!!!
kolego nie kozacz jak jestescie tacy madrzy i zorganizowani hools to trzeba bylo sie ustawiac a nie pokazywac jakas sztuczna sile wiedzac ze paly was bez problemu odepra!!
Ale te Tyskie sie napinaja...hehehe po prostu ZAL MI WAS WIELCY TYSCY HOOLIGANI... ZAGŁĘBIE jest lepsze i na pewno wyzej niz wy w hierarchii,a zreszta co tu sie bedziemy klocic...kazdy madry przy komputerze,to pisze co to nie jest itp.ZENADA TYSKIE ZENADA!!!!!!!!
przeciez to pisza jakies dzieci z Tychów co pierwszy raz poszły na mecz, ludzie ogarnieci nie beda sie wypowiadac po jakis smiesznych forach, kto uciekała kto nie. Jak zwykle przeszkodzili ci co zawsze.
Więc skończ się napinać i gadać głupoty że Zagłębie uciekało jak biegliście chyba ze macie zaślepki na oczy i na przeciwko siebie nie widzieliście szturmu z naszej strony. A jak już jesteś tak bardzo rozgadany co do ucieczek to przypomnij sobie mecz rok teamu z Miedzią Legnica jak przyjechaliśmy na wasz dworzec w 120 osób a wy 3km przed Tychami zadzwoniliście i zrezygnowaliście pamiętasz? jak nie to popytaj kumpli. Jesteście takie kozaki że chcecie we własnym mieście się ustawiać a się wycofujecie, nie wiedziałem że ten czarny ford który przyjechał wtedy na zwiady potrafi tak szybko się obrócić i uciekać.