rozp.......ć

co tak o nich pisali wielce

Moim zdaniem powini szukać w naszym regionie piłkarzy takich z ( Cks ,Czarni,Zagłębiak itp.)

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
jaca661966 napisał(a):August - co Ty z tymi CzarnymiJa jestem kibicem Zagłębia nie Czarnych !
miedz napisał(a):Hej Miedz!
a może problem tkwi w podświadomości zawodników - zbyt wysoka presja w klubie no tak grać na przyzoitym poziomie w 2 lidze to to jest wysoka presja!! jeżeli ktoś mówi ,że powalczymy o awans do 1 ligi to teraz kibice go z tego rozliczają.jls napisał(a):Czytając te wszystkie posty, wyciągam tylko jeden wniosek, który z nich wypływa :
wywalić właściciela, zarząd oraz zgnoić piłkarzy i trenerów.
Ale czy w tym wszystkim to jest skutkiem całego zła
Czy nie warto się zastanowić nie nad skutkami lecz nad przyczyną tego stanu rzeczy
Może powodem jest sytuacja w klubie na lini :
właściciel - zawodnicy
właściciel - trenerzy
trenerzy - zawodnicy
zawodnicy - reszta klubu [zarząd, prezes, właściciel, trenerzy]
a może problem tkwi w podświadomości zawodników - zbyt wysoka presja w klubie
i na trybunach na osiągnięcie sukcesu, którego zawodnicy nie mogą unieść.
Przychylał bym się do tej wersji, ponieważ sytuacji bramkowych jest bardzo dużo, nawet z Miedzią gdyby wykorzystano chociaż dwadzieścia procent wynik byłby korzystny dla nas.
W ostatnich meczach tak ogólnie licząc Zagłębie powinno zdobyć minimum 15 - 20 bramek.
Moim zdaniem tu właśnie jest problem do rozwiązania - psychika zawodników.
Jest rzeczą zastanawiającą, że każdy zawodnik przychodzący do klubu traci swoją inicjatywę, osobowość, itd..
DLACZEGO???
Niestety trudno się z tym nie zgodzić.Przemek26 napisał(a):Gdzie są miłośnicy pierścionka.
Po meczach bez porażki wielu z was cmokało i sisiało po nóżkach
I co
Mówiłem że za Kudyby było fatalnie i już przed sezonem pisałem że Kudyba powinien wylecieć
Kiedy wrócił pierścionek, napisałem że będzie jeszcze gorzej i spadek do IV ligi.
Jedna rzecz mnie zastanawia, czy to wina obecnych i byłych trenerów??
Kudyba z lidera ze wsi przychodzi do Zagłębia do zespołu po awans i jest tragedia leje nas każdy, Kudyba idzie do miedzi i wygrywa z marszu mecz za meczem
Powrót pierścionka nic nie zmienia.
To że zdobyli kilka punktów za pierścionka to tylko wypadek przy pracy Zagłębie idzie na dno czy to sie komuś podoba czy nie.
Dla mnie ten sezon jest już skończony i po raz kolejny powtórzę to co pisałem już dawno i nie raz Szatan z Hytrym rozpier.... Zagłębie oddając sezon w OE. Wtedy zaczął się rozpad tego zespołu a teraz to już praktycznie nie ma nic.
Sztatn Hytry WYPIER...............
neti napisał(a):A nie bierzecie w ogóle pod uwagę tego, że zawodnicy nie dostają od dłuższego czasu pensjii na czas? premii nie mają, pensje opóznione więc to chyba też wpływa na jakość gry i ich zaangażawanie, co przekłada się na wyniki. Tak mi się wydaje... Z takim podejściem klubowych włodarzy do swoich obowiązków! to Zagłębie nigdy nie będzie walczyć o awans bo nikt z zawodników o zdrowych zmysłach tu nie przyjdzie. Więc trzeba szanować takich piłkarzy jakich mamy i pomóc im utrzymać się w tej lidze. Nie mogą liczyć na działaczy więc chociaż my kibice nie dołujmy ich tylko pomóżmy, niech mają w nas wsparcie. To jest duży problem, bo z takiego doła mogą długo nie wyjść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack