Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Powiem krótko: skończ się wpisywać na róznych forach bo tylko nam wstyd robisz.radkowitz napisał(a):tylko debilu zauważ że w tabeli liczy sie też bramki zdobyte i stracone :) dziecinko wracaj do mamusi niech Cię nauczy bo wie więcej o futbolu niż Ty :)
WOJTEK TO NIE PRZYPADEK BO NAWET TO SAMO IP :)WOJTEK napisał(a):Powiem krótko: skończ się wpisywać na róznych forach bo tylko nam wstyd robisz.
Oto pierwszy z brzegu przykład:
http://www.90minut.pl/news.php?id=433810
Ruud - 28 lipca 2006, 21:47:49 - 193.151.48.135
Ależ nam Białek przygotował drużyne. Ja rozumiem że to pierwszy mecz sezonu ale aż 4:0? Panu Białkowi już podziękujemy bo to jest zwyczajny blamaż.
WOJTEK napisał(a):O meczu za wiele nie napiszę gdyż widziałem mało. Ale wkurza mnie postawa niektórych forumowiczów. Jeden mecz przegrany i już lament, płacze, wspomnienia KT, deklaracje i tak dalej. Lepiej przegrać raz 4:0 niż 4 razy po 1:0. Jest jeszcze 33 mecze a już nadzieja umiera, nie ma szans, słabi, wyjebać Białka. Nie ośmieszajcie się, sezon się dopiero rozpoczyna. Najważniejsze by w czerwcu 2007 spojrzeć na innych z góry.
Darian napisał(a):Co do zachowania kibiców przed meczem to.... no comments
Ale w czasie meczu dostosowali się do poziomu naszych piłkarzy.Siedzieli cichutko jak myszy w kościele.Tylko na początku było trochę dopingu a potem zero,cisza jak makiem zasiał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników