LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez warchlak 2004-03-11, 10:51 pm

jedzie ktos do warszawy na mecz legi z odra :?: jesli nie to zapraszam na ten mecz inagurujący runde wiosenną.jesli zagłebie nie gra to można sie wybrac na legie i wesprzec naszych przyjaciół z wawy :wink: podobniez jest takie cos ze zorganizowane grupy wchodzą po deklaracji w budynku klubowym za darmo.wiec jutro pociąg ok.14 z s-c.
warchlak
Prowokator

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-03-11, 11:48 pm

warchlak napisał(a):jedzie ktos do warszawy na mecz legi z odra :?: jesli nie to zapraszam na ten mecz inagurujący runde wiosenną.jesli zagłebie nie gra to można sie wybrac na legie i wesprzec naszych przyjaciół z wawy :wink: podobniez jest takie cos ze zorganizowane grupy wchodzą po deklaracji w budynku klubowym za darmo.wiec jutro pociąg ok.14 z s-c.

ale ty się chwalisz chlopie...he he he.... <żart> :!: :!: :twisted: :twisted: :lol:
*c*i*c*h*y*

Postprzez warchlak 2004-03-12, 12:21 am

*c*i*c*h*y* napisał(a):
warchlak napisał(a):jedzie ktos do warszawy na mecz legi z odra :?: jesli nie to zapraszam na ten mecz inagurujący runde wiosenną.jesli zagłebie nie gra to można sie wybrac na legie i wesprzec naszych przyjaciół z wawy :wink: podobniez jest takie cos ze zorganizowane grupy wchodzą po deklaracji w budynku klubowym za darmo.wiec jutro pociąg ok.14 z s-c.

ale ty się chwalisz chlopie...he he he.... <żart> :!: :!: :twisted: :twisted: :lol:

ja sie nie chwale tylko sie pytam i zachecam.jak nie umiesz czytać to sie nie odzywaj niepotrzebnie :twisted:
warchlak
Prowokator

Postprzez Pesto 2004-03-12, 12:27 am

Jak ja "uwielbiam" mecze w piątki :evil: CHWD C+

typuję 1:0
Pesto
kumaty

Postprzez Lars 2004-03-12, 2:26 pm

LEGIA vs Odra 2:0 (28' Włodarczyk, 88' Włodarczyk) :twisted:
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez DaMi 2004-03-12, 10:36 pm

Pozdro dla wszystkich oglądających mecz w barze "Wiara" :D
DaMi

Postprzez Wally 2004-03-13, 11:07 am

Wally

Postprzez warchlak 2004-03-13, 12:45 pm

ja uwarzam wyjazd do wawy za udany chociaz wbiłem na meczyk tylko na 5 min :D oprawa była dobrej jakosci ale nie wybitna(ogladałem mecz z torwaru i z pubu)ziomale z wawy przywitali nas bardzo ładnie stawiająć nam w pubie legii browarki i wódeczke :wink: a powrót był z ziomami z bielska 8) wszystko za free :twisted: już teraz zapraszam na mecz legii z polonia(chociaz nie wiem czy ja sie wybiore)za 2 tyg.pozdro dla ziomów z wawy i bielska :!:

LEGIA-BKS-ZAGŁĘBIE
warchlak
Prowokator

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-03-13, 1:04 pm

Wally napisał(a):http://www2.legialive.pl/photos5/04odra2_f98.jpg

Pub "Wiara" = Pub FB 8)

Wally to nie Pub to BAR :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Franz 2004-03-16, 4:25 pm

Legia chce reaktywować sekcję męskiej siatkówki i hokeja na lodzie

Męska siatkówka i hokej na lodzie w Legii? Czemu nie? Właśnie powołano do życia spółkę Legia Marketing Group, która będzie poszukiwała sponsorów dla sekcji zrzeszonych w CWKS Legia Warszawa - pisze "Życie Warszawy".

Legia Marketing Group ma zadanie poszukiwania sponsorów sekcji zrzeszonych w CWKS Legia. Będzie także współorganizować imprezy sportowe i rekreacyjne. Pierwszym krokiem było pozyskanie pieniędzy na reaktywację sekcji męskiej siatkówki. Zdobyto już połowę środków potrzebnych do utrzymania drużyny na poziomie serii B. Działacze CWKS Legia przeprowadzili już wstępne rozmowy z jednym z zespołów serii B, by nie rozpoczynać gry od najniższego szczebla, lecz od października wejść na jego miejsce.

W planach jest także reaktywowanie sekcji hokeja na lodzie, ale do tego potrzebne są pieniądze. I właśnie przedstawiciele Legia Marketing Group prowadzą rozmowy z przyszłym potencjalnym sponsorem hokeistów Legii. Na razie w jednym z turniejów juniorskich młodzi hokeiści trenujący na Torwarze wystąpią z naszywkami Legii.

Prezes Legia Marketing Group będzie pełnił również funkcję rzecznika prasowego klubu. Będzie odpowiedzialny za kontakty z mediami, przygotowanie informacji, obsługę i prowadzenie konferencji prasowych oraz profesjonalnego serwisu internetowego.

źródło: onet.pl
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Pesto 2004-03-22, 12:20 am

Górnik Łęczna - Legia Warszawa 0:3

brawo Boruc , brawo Saganowski 8)

więcej takich meczów ! CWKS LEGIA MP+PP 2004 !!!

a barman się krzywił , że nie kibicuję wiśle ani Szczakowej :D naiwny człowiek
Pesto
kumaty

Postprzez Franz 2004-03-24, 6:41 pm

Kolejny sponsor Legii Warszawa

Legia Warszawa pozyskała nowego sponsora. Tuż przed piątkowym meczem z Polonią działacze z Łazienkowskiej spłatali psikusa lokalnemu rywalowi podpisując umowę z firmą, która do niedawna sponsorowała &#8222;Czarne Koszule&#8221;.

Na stadionie Legii już wkrótce pojawią się nowe trójwymiarowe plansze reklamowe. Według nieoficjalnych informacji Legia na kontrakcie ze Stoenem zarobiła 200 tys. zł.

źródło: onet.pl
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez fabian 2004-03-24, 6:56 pm

No nie tyle sie wzbogacila co STOEN umorzyl jej dlugi na kwote 180 tys. Niby nic przy 20 baniach dlugu, ale przynajmniej odsetki nie rosna....
fabian

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-03-24, 7:31 pm

Widać że Legia będzie miała kilku sponsorów i może wreście wzmocni swój skład , bo od grupy ITI , Królewskich i innych napewno mają kasy więc może w przerwie letniej wzmocnić się i walczyć spokojnie o Mistrza Polski , ,chociaz jeszcze ma i w tym roku szanse na MP.

Pozdro :twisted:
*c*i*c*h*y*

Postprzez fabian 2004-03-24, 7:59 pm

kolejne sprostowanie (ale ja dzisiaj jestem upierdliwy ;))
ITI nie bedzie (jesli wejdzie) sponsorem, tylko wlascicielem.

Po drugie ja nie spodziewalbym sie jakis spektakularnych wzmocnien. Legia jest dobra druzyna z mocnym skladem jak na nasza lige, potrzebne sa wzmocnienia na niektore pozycje. Jak widać już ten skład jest w stanie wygrać z każdym w lidze.

Po trzecie ITI ma zamiar zarabiac (co w koncu jest normalne), lub przynajmniej nie tracic, na Legii, wiec musi najpierw odzyskac te prawie 30 mln. ktore bedzie musiala wlozyc na dzien dobry w Legie.

Mysle, ze kto jak kto ale dwaj panowie W. maja dobre pojecie o robieniu biznesu, wiec o przyszlosc Legii bedzie mozna byc spokojnym.
fabian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna