ostatnie posunięcia trenera!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez zgredos 2005-10-02, 10:27 am

twari napisał(a):Przypomnijcie sobie jak to bylo gdy w miejsce Tochela przyszedl Franz Krotki... ja pamietam z tego okresu jedno - ciagle spiewy na trybunach: "KRÓTKI WYPIER*ALAJ!"! Pamietam tez frajerski spadek do 3 ligii... :evil: gdzie po jesieni 7 miejsce (ktore nam GÓWNO dało) a na wiosne kaszana!

Nie chce bronić Krótkiego ale gdy on odchodził z Zagłębia mieliśmy kilka (chyba 5) pkt przewagi nad strefą spadkową. A po nim za trenerke zabrał się Baczyński co skończyło się tragicznie
zgredos

Re: re

Postprzez Qba 2005-10-02, 10:33 am

Cygan napisał(a):
Qba napisał(a):
twari napisał(a):Niektorych bredni nie da sie czytac... jakiego progu Tochel nie przeskoczy niby?? Tochel to fachura. Potrafil z niczego zrobic cos! Z 5-ligowego bagna dal nam 2 lige! A i do ekstraklasy pokazal ze tez potrafi awansowac (mowie o KSZO) wiec nie pierdzielcie bredni! Poza tym pokazal tez ze jest mistrzem w swej klasie w zeszlym sezonie gdy to z zespolu broniacego sie o utrzymanie zbudowal zespol-niespodzianke ktorego wszyscy zaczeli sie bac i ktory silnie wlaczyl sie w walke o ekstraklase. To po jego transferach Zagłębie zaistnialo na wiosne! Ale wedlug niektorych byly to bledne transfery... :roll: i jego postac lepiej zamienic kims innym pokroju Baniaka, Krotkiego itp.!
Zespol zlapal zadyszke ale wieze ze szybko sie z tego pozbiera.

Twari wkurza mnie gadka "niektorych bredni nie da sie czytac..." - to nie czytaj i nie komentuj, bo np dla mnie to nie sa brednie, kazdy ma prawo do swojego zdania, a ze Ty masz inne to trudno, ale uszanuj odmienne poglady.
taaa teraz tez mamy zespol-niespodzianke.... nic dodac, nic ujac..

Chłopie, przestań pierdolić, jak i niektórzy inni!!! TOCHEL jest najlepszym trenerem i basta! Kto potrafiby kilkunastu tych piłkarzyków poprowadzić tak wysoko w zaszłym sezonie (wiosna)???? Panowie: PRZESTANCIE BYĆ TRENERAMI!!! To Nasz najlepszy, podkreślam NAJLEPSZY trener ma nad nimi władzę i wie co robi!!! Poczekajmy, a zobaczymy. A kto, już go rozlicza, przypomnę mu tylko jego ostatniego następcę: Franek Krótki; i co Wy na to?

sluchaj tak to sobie do kolezki jakiegos twojego gadaj, nie do mnie, bo jezeli dla Ciebie KT jest ok, to nie musi byc dla innych, nastepny sie znalazl...
NIE POZDRAWIAM :evil: :evil: :evil:

P.S. Kto k***a powiedzial, ze ja jestem przeciwikiem trenera?????????? :evil: najpierw, Cygan naucz sie moze czytac ze zrozumieniem, bronilem nie przeciwnikow KT, ale wolnosci slowa na forum!!!! gdzie w Twojej wypowiedzi jest jakis obiektywizm??? ja go nie widze!!! a co do Trenera to jestem jego zwolennikiem, ale sadze, ze popelnil troche bledow (m.in. Malocha na boisku - kiedys sadzilem, ze to bedzie taki Crouch w Zaglebiu, ale sie mylilem; zbyt malo ofensywny styl gry; itd.), nie chcialbym nikogo innego na stanowisku trenera, i to, ze tak sadze, nie znaczy, ze bede cichutko siedzial i sie zgadzal z kazdym posunieciem KT.
Qba

Postprzez adas 2005-10-02, 10:49 am

WYLUZUJCIE CHŁOPAKI!
adas

re

Postprzez Qba 2005-10-02, 11:33 am

adas napisał(a):WYLUZUJCIE CHŁOPAKI!

nie pozwole sobie, zeby ktos tak do mnie mowil. ja mam szacunek do innych i wymagam tego samego... przykre jest takie zachowanie, ale trudno
Qba

Postprzez Minion 2005-10-02, 1:51 pm

Spokojnie: Butryn i Małocha wyszedł z 1 składu: moze bedzie lepiej :-D, ofensywnie i jakos dynamiczniej jest.
Minion

Postprzez DaMi 2005-10-02, 4:24 pm

Qba napisał(a):
adas napisał(a):WYLUZUJCIE CHŁOPAKI!

nie pozwole sobie, zeby ktos tak do mnie mowil. ja mam szacunek do innych i wymagam tego samego... przykre jest takie zachowanie, ale trudno

To załatwiajcie sobie prywatne sprawy na PW a nie na forum :!:
DaMi

Postprzez WOJTEK 2005-10-02, 5:46 pm

Wrócmy do tematu może ??? A ty Cygan daj luzz bo karteczka wisi.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez problematyk-ziom 2005-10-02, 8:58 pm

hmmm nasuwa mi sie tylko jedno stwierdzenie...

a nie mówiłem...

może trener czyta forum? może natrafił na ten temat... daleko mi kunsztem do trenera oczywiście ale...

:arrow: Lacha z przodu... chyba lepiej to wyglądało?

:arrow: Co sie stało... Zubanović i Morawski dostali swoją szanse? i który z niej nie skorzystał? Zubanović wymiatał z przodu... mnóstwo główek wygrał i zgrywał piłki do boku... Moraś? kto był chyba widział... barmka piekna... kilka strzałów do tego... no ale pierwszy raz dostali sznase pokazania się :!: wiecej niż 10 czy 15 min....

:arrow: trener ostatnio tak strasznie krytykował poczynania Bośniaków... dziś 2 bramik to chyba właśnie oni strzelili?

:arrow: pierwsza połowa w naszym wykonaniu naprawde dobra... w drugiej od praktycznie początku zaczeło brakować siły... i polonia przejeła inicjatywe... wiem zaraz wszycy mnie objadą i powiedzą "to taktyka K.T wszystko było zamierzone" bądzmy obiektywni... na ostatnie 10 min wykrzesali z siebie jeszcze troche i zagrali kilka akcji...

:arrow: nie zrozumiałym było dla mnie sciągniećie Lachy z boiska i wstawienie Butryna.... nie wiem co to miało na celu...
+ odsunięcie Piętki
+ wstawienie Warakomskiego... Adżem moim zdaniem lepszy...
problematyk-ziom

Postprzez dynamitek 2005-10-02, 10:08 pm

problematyk-ziom napisał(a):hmmm nasuwa mi sie tylko jedno stwierdzenie...

a nie mówiłem...

Mówiłeś... i co z tego? mecz meczowi nierówny. Niestety nie można tego w żaden sposób udowodnić, ale być może w innym meczu Twoje pomysły nie zdałyby egzaminu.

może trener czyta forum? może natrafił na ten temat... daleko mi kunsztem do trenera oczywiście ale...

Trener podobno nie czyta forum... Nawet gdyby, to jest to chyba ostatnie źródło wiedzy trenerskiej, z jakiego by skorzystał! No zastanów się troszeczkę! :)

:arrow: Lacha z przodu... chyba lepiej to wyglądało?

Wyglądało ok... co nie znaczy, że tak ma być zawsze... czasem dostaje inne zadania i ma zasrany obowiązek je dobrze wykonać...

:arrow: Co sie stało... Zubanović i Morawski dostali swoją szanse? i który z niej nie skorzystał? Zubanović wymiatał z przodu... mnóstwo główek wygrał i zgrywał piłki do boku... Moraś? kto był chyba widział... barmka piekna... kilka strzałów do tego... no ale pierwszy raz dostali sznase pokazania się :!: wiecej niż 10 czy 15 min....

Dostali szansę i wynik meczu był ok... Ale gdyby nie był ok, to gadka byłaby inna... Morawski strzelił znowu bramkę sezonu... Mam nadzieję, że historia powtórzyła się tylko połowicznie i że na następną będziemy czekać krócej... Wracając do ich postawy na boisku, to idealnie też nie było... ale zwycięzców się nie sądzi, prawda?

:arrow: trener ostatnio tak strasznie krytykował poczynania Bośniaków... dziś 2 bramik to chyba właśnie oni strzelili?

Krytykował, bo zasłużyli. Mam nadzieję, że reprymenda podziała na dłużej, a nie na jeden mecz... Wiesz, jak Ci się grunt pod nogami pali, to zaczynasz walczyć o przetrwanie. Więc nie podniecaj się zbytnio, bo stać ich na więcej... I tego trener nie może przeboleć!

:arrow: pierwsza połowa w naszym wykonaniu naprawde dobra... w drugiej od praktycznie początku zaczeło brakować siły... i polonia przejeła inicjatywe... wiem zaraz wszycy mnie objadą i powiedzą "to taktyka K.T wszystko było zamierzone" bądzmy obiektywni... na ostatnie 10 min wykrzesali z siebie jeszcze troche i zagrali kilka akcji...

Nigdy nie ma takiej taktyki i chyba doskonale o tym wiesz... W końcu czytasz dokładnie wypowiedzi trenera po meczach... To poczytaj jeszcze dokładnie, co piłkarze mówią o założeniach taktycznych, poskładaj w jedną całość i... zastanów się, czy to co napisałeś wyżej nie jest przypadkiem bez sensu??? ;)

:arrow: nie zrozumiałym było dla mnie sciągniećie Lachy z boiska i wstawienie Butryna.... nie wiem co to miało na celu...

cel w tym był... spytaj Lachę! :)

+ odsunięcie Piętki

Może i kontrowersyjne... zobaczymy, jak sprawdzi się ta decyzja w Łodzi... Mam nadzieję, że z satysfakcją będę mógł napisać, że decyzja, jaką podejmie na ten mecz była słuszna... Dziś się nie pomylił, choć Bęben w drugiej połowie trochę przyfisiował z jakąś podbitką piłki, podczas kiedy napastnik gości czekał na błąd... No zobaczymy...

+ wstawienie Warakomskiego... Adżem moim zdaniem lepszy...

Adżem podpadł... proszę Cię, nie ucz ojca dzieci robić...;) gdybyś Ty tę druzynę prowadził, to chłopaki weszliby Ci na głowę po dwóch dniach, a trzeciego Cię zwolnili... Niezawsze jest istotne, kto jest lepszy... czasem trzeba podjąc trudną decyzję, żeby zaprowadzić ład i porządek... I za to chwała Tochelowi... Mam nadzieję, że to wystarczy i że nie będzie trzeba szukać bardziej radykalnych rozwiązań...

A teraz już idę spać... dobranoc wszystkim!
dynamitek

Postprzez Soyer 2005-10-02, 10:15 pm

Cygan napisał(a):
Qba napisał(a):
twari napisał(a):Niektorych bredni nie da sie czytac... jakiego progu Tochel nie przeskoczy niby?? Tochel to fachura. Potrafil z niczego zrobic cos! Z 5-ligowego bagna dal nam 2 lige! A i do ekstraklasy pokazal ze tez potrafi awansowac (mowie o KSZO) wiec nie pierdzielcie bredni! Poza tym pokazal tez ze jest mistrzem w swej klasie w zeszlym sezonie gdy to z zespolu broniacego sie o utrzymanie zbudowal zespol-niespodzianke ktorego wszyscy zaczeli sie bac i ktory silnie wlaczyl sie w walke o ekstraklase. To po jego transferach Zagłębie zaistnialo na wiosne! Ale wedlug niektorych byly to bledne transfery... :roll: i jego postac lepiej zamienic kims innym pokroju Baniaka, Krotkiego itp.!

Twari wkurza mnie gadka "niektorych bredni nie da sie czytac..." - to nie czytaj i nie komentuj, bo np dla mnie to nie sa brednie, kazdy ma prawo do swojego zdania, a ze Ty masz inne to trudno, ale uszanuj odmienne poglady.

Chłopie, przestań pierdolić, jak i niektórzy inni!!! TOCHEL jest najlepszym trenerem i basta! Kto potrafiby kilkunastu tych piłkarzyków poprowadzić tak wysoko w zaszłym sezonie (wiosna)???? Panowie: PRZESTANCIE BYĆ TRENERAMI!!! To Nasz najlepszy, podkreślam NAJLEPSZY trener ma nad nimi władzę i wie co robi!!! Poczekajmy, a zobaczymy. A kto, już go rozlicza, przypomnę mu tylko jego ostatniego następcę: Franek Krótki; i co Wy na to?

Podzielam Twoje zdanie Cygan
<piwko>
Soyer
Moderator

Postprzez Cygan 2005-10-03, 1:31 am

Soyer napisał(a):
Cygan napisał(a):
Qba napisał(a):

Podzielam Twoje zdanie Cygan
<piwko>

Wojtek tez podziela, ale karteczke by chetnie wlepił 8)

Pozdro Soyer!!!
Cygan

Postprzez mike79 2005-10-03, 10:53 am

"Dobrze kol.problematyk-ziom że udzielasz się na forum.Tym sposobem zasugerowałeś trenerowi Tochelowi kilka zmian i o dziwo........On cię posłuchał.Super sprawa mieć wsparcie w kimś takim jak Ty..." :wink:
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez ALOSZA 2005-10-03, 11:21 am

Proponuje spojrzeć wszystkim KRYTYKOM trenera na TABELE.....i najlepiej jak sie juz przestaniecie udzielać....bo rece opadają.

Krzysztof Tochel ROREVER
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez zgredos 2005-10-03, 1:48 pm

A ja dalej będe na NIE Wygraliśmy bo Polonia grała "bez' bramkarza" Cały czas uważam że gramy słabo i nie pomogły kary finansowe
zgredos

Postprzez problematyk-ziom 2005-10-03, 2:29 pm

ALOSZA napisał(a):Proponuje spojrzeć wszystkim KRYTYKOM trenera na TABELE.....i najlepiej jak sie juz przestaniecie udzielać....bo rece opadają.

Krzysztof Tochel ROREVER

Forever chyba... :wink: a tabela drogi kolego to nie wszystko ale widze ze po lekturze 13 stron (o ile je przeczytałeś) nic a nic nie zrozumiałeś to bardzo przykre...
problematyk-ziom

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna