Cygan napisał(a):Qba napisał(a):twari napisał(a):Niektorych bredni nie da sie czytac... jakiego progu Tochel nie przeskoczy niby?? Tochel to fachura. Potrafil z niczego zrobic cos! Z 5-ligowego bagna dal nam 2 lige! A i do ekstraklasy pokazal ze tez potrafi awansowac (mowie o KSZO) wiec nie pierdzielcie bredni! Poza tym pokazal tez ze jest mistrzem w swej klasie w zeszlym sezonie gdy to z zespolu broniacego sie o utrzymanie zbudowal zespol-niespodzianke ktorego wszyscy zaczeli sie bac i ktory silnie wlaczyl sie w walke o ekstraklase. To po jego transferach Zagłębie zaistnialo na wiosne! Ale wedlug niektorych byly to bledne transfery... :roll: i jego postac lepiej zamienic kims innym pokroju Baniaka, Krotkiego itp.!
Zespol zlapal zadyszke ale wieze ze szybko sie z tego pozbiera.
Twari wkurza mnie gadka "niektorych bredni nie da sie czytac..." - to nie czytaj i nie komentuj, bo np dla mnie to nie sa brednie, kazdy ma prawo do swojego zdania, a ze Ty masz inne to trudno, ale uszanuj odmienne poglady.
taaa teraz tez mamy zespol-niespodzianke.... nic dodac, nic ujac..
Chłopie, przestań pierdolić, jak i niektórzy inni!!! TOCHEL jest najlepszym trenerem i basta! Kto potrafiby kilkunastu tych piłkarzyków poprowadzić tak wysoko w zaszłym sezonie (wiosna)???? Panowie: PRZESTANCIE BYĆ TRENERAMI!!! To Nasz najlepszy, podkreślam
NAJLEPSZY trener ma nad nimi władzę i wie co robi!!! Poczekajmy, a zobaczymy. A kto, już go rozlicza, przypomnę mu tylko jego ostatniego następcę: Franek Krótki; i co Wy na to?
sluchaj tak to sobie do kolezki jakiegos twojego gadaj, nie do mnie, bo jezeli dla Ciebie KT jest ok, to nie musi byc dla innych, nastepny sie znalazl...
NIE POZDRAWIAM :evil: :evil: :evil:
P.S. Kto k***a powiedzial, ze ja jestem przeciwikiem trenera?????????? :evil: najpierw, Cygan naucz sie moze czytac ze zrozumieniem, bronilem nie przeciwnikow KT, ale wolnosci slowa na forum!!!! gdzie w Twojej wypowiedzi jest jakis obiektywizm??? ja go nie widze!!! a co do Trenera to jestem jego zwolennikiem, ale sadze, ze popelnil troche bledow (m.in. Malocha na boisku - kiedys sadzilem, ze to bedzie taki Crouch w Zaglebiu, ale sie mylilem; zbyt malo ofensywny styl gry; itd.), nie chcialbym nikogo innego na stanowisku trenera, i to, ze tak sadze, nie znaczy, ze bede cichutko siedzial i sie zgadzal z kazdym posunieciem KT.