Leyton napisał(a):Nie kozacz tak krzyżaku bo za chwilę dostaniesz bana :D :D :D
I tak się dziwię, ze zostałeś jak do tej pory tak kulturalnie potraktowany na naszym POLSKIM FORUM. Bo na waszym, POLAK zostałby już zjedzony razem z monitorem.
A teraz czekam, jak się będziesz denerwował, pisał brzydkie wyrazy, obrażał Zagłębie, Polskę i Polaków w różnych formach :D :D :D
Ale do czasu... Potem zdenerwuje się Wojtek da ci zasłużonego bana
:D :D :D
Psze Admina, a Grzybu to siem przezywa ?:-) /Choć nie zauważyłem )))))/
Leyton. Dietskij sad cy cuś ?
W kwestii formalnej to Krzyżacy mieli sztamę w Konradem Mazowieckim )) czyli jakby z Legią (to żart ! - gdybyś nie załapał)
zaś ad rem: Tabela samie powie komu awans komu spadek. Tak już jest piłka, że czasem się wygrywa, czasem przegrywa.
Jedni są dumni z pojedynczych zwycięstw inni z pucharu polski, a inni nie schodzą poniżej pucharu UEFA. Tyle, że jak pokazuje, życie i jak pisał Boy (nomen omen Polak choć z obca pisany)))
"... tak nas często zwykłych ludzi, rzeczywistość (Heko) ze snu budzi.. "
nie rozumiem po co też te klimaty post niemieckie, jakieś postpriwislanskije kompleksy macie. Pisanie o jakiejś tam oberlidze etc.
To Wy bardziej się powołujecie na Leningradzką przeszłość.
I żeby było jasne mam to w nosie czy będziecie świętować stulecie, czy też dokopiecie się protoplastów pośród zauszników samej carycy Katarzyna, to Wasz sprawa, w dobie relatywizmu, nie zdziwi mnie stulecie Amiki w roku przyszłym ))). Zabieram głos tylko po to by kolejny temat nie rozpetał nikomu niepotrzebnych antagonizmów, które tak naprawdę dotyczą kilkuset patafianów, którym kufel i morda do obicia robi za całe przesłanie życiowe. Na codzień pracujemy ze sobą, mijamy się na ulicach, sklepach, uczelniach, kinach itd. A jak przyjdzie do dyskusji na tematy piłkarskie to po trzech zdaniach o piłce następują dywagacje o wyższości "bali" nad "miaciem"
pax vobiscum
ps. to pisałem ja piknik II klasy, który siedział pośród waszych pikników podczas ostatniego spotkania Zagłębie-Ruch, tak jak obok mnie siedzieły Wasze pikniki na wiosennym meczu Ruch-Zagłębie.