twari napisał(a):IQ napisał(a):http://www.canalplus.pl/cgi-bin/canal/index/sport-liga/POL-2003-pilkarz-bal~a_adam
tam jest coś o A.Bale - i zdjęcie (co za twarz :shock: )
Hehehe.. no coz.. uroda to on nie grzeszy.. :D ale miejmy nadzieje ze Bog wynagrodzil mu to obdarzajac go innymi zdolnosciami... w koncu jak by nie patrzec od paru dobrych lat to pilkarz z 1 ligii!! Mysle ze Krzysiu Tochel poza tym ze jest fantastycznym trenerem potrafi tez swietnie zmotywowac pilkarzy (zjebac ich w szatni.. :D ) i taki Bala czy Malocha pokaza co potrafia!!
Hmm... a... iloma my sie bramkarzami interesujemy?? Teraz z Gornika Z.? A co z Malarzem i tym z Konina?? Ja juz sie pogubilem... :)
Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Może macie jakieś inne, nietypowe orientacje, że wypowiadacie się na ten temat. Dla piłkarza ważne jest jakim potencjałem dysponuje - co potrafi. Zawodnik nie wychodzi na boisko w celu ukazanie swojego piękna, niepotwarzalnej urody. Wychodzi na boisko, aby dać z siebie wszystko i wspomóż drużyne w której występuje. Jeżeli wy tego nie wiecie to bardzo mi przykro, tylko nie piszcie bzdur, bo świadczycie o sobie. Powoli zaczyna mnie denerwować fala opinii negatywnych kierowanych w stronę dwóch wzmocnień Zagłębia. Poczekajmy, ocenimy po pierwszym sparingu (jak napisał bankier), po pierwszej konfrontacji o ligowe punkty. Wtedy przyjdzie czas na osądy.
ps. Malarz bodajże przechodzi do Amiki, a z Cierzniakiem sprawy chyba ucichły ...