ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2004-06-11, 3:17 pm

Bugaj jest też królem strzelców sosnowieckiej A KLASY :lol: :lol: Ale czy to wystarczy na 2 ligę? Wątpię. Mimo wszystko powinien zostać, w końcu gdyby nie on to teraz nie moglibyśmy się cieszyć ze 117 strzelonych bramek rezerw. :D A może w pierwszym zespole też się pokaże z dobrej strony.

JA BYM GO NIE SKREŚLAŁ!!
Gość

Postprzez rrr 2004-06-11, 4:31 pm

Zamienil stryjek siekierke na .... nie wiadomo co. Na szczęście Zagłebie ma taki potencjał, ze ani Bała ani Małocha nie powinni za bardzo przeszkadzać w osiągnięciu kolejnego awansu.
A co do kasy to dobrze by było, gdyby coś z tego poszło na piłkę młodzieżową w klubie.
rrr

Postprzez olo69 2004-06-11, 6:04 pm

Bugaj dużo grał w rezerwach, mogłeś przyjść popatrzeć, a co do nowych zawodników to faktycznie kazdy ma swoje typy, ale poczekajmy z osądami przynajmniej do pierwszego sparingu
olo69

Postprzez LTMario 2004-06-12, 11:20 pm

Ujek musi zostać I NIE MA INNEJ OPCJI
LTMario

.

Postprzez twari 2004-06-12, 11:27 pm

Mariusz Ujek - najlepsze wzmocnienie na II lige!!
tyle w tym temacie...
twari

Postprzez LTMario 2004-06-14, 12:49 pm

aaaaa z Wisły odejdzie Paweł Brożek i Paweł Strąk , myślę że byliby oni wzmocnieniem dla naszego klubu , są młodzi ale mają już duże doświadczenie.

i myślę też ze Brożek jest lepszy od Małochy a Strąk od Bały :D
LTMario

Postprzez STACH PL 2004-06-15, 4:15 pm

Oglądajac ostatnio mecz Cracovia-Szczochy widziałem w akcji Chudego wypadł tragicznie!!(zresztą jak cała drużyna) Czytając Dziennik Zachodni(wydanie poniedziałkowe chyba)Bała został wybrany do najgorszej 11-stki ligi!!Małocha nie mieścił się podobno do składu 3-ligowej Korony Kielce!!Mam nadzieje,że Krzysiu Tochel wie co robi!!! Dobrze,że został Mariusz Ujek!!! POZDRO
STACH PL

Postprzez IQ 2004-06-15, 5:26 pm

http://www.canalplus.pl/cgi-bin/canal/i ... bal~a_adam
tam jest coś o A.Bale - i zdjęcie (co za twarz :shock: )
IQ

Postprzez bankier 2004-06-15, 5:43 pm

k***a - czy nie możecie powstrzymać ze zjebkami dla nowych zwodników? widzieliście ich w meczach Zagłębia? jak nie to dajcie sobie spokój. ot Polska mentalność trzeba kogoś zjebać....

do komentowania umiejętności poszczególnych graczy zapraszam po pierwszym meczu sparingowym!

8)
bankier

Postprzez twari 2004-06-15, 7:30 pm

IQ napisał(a):http://www.canalplus.pl/cgi-bin/canal/index/sport-liga/POL-2003-pilkarz-bal~a_adam

Hehehe.. no coz.. uroda to on nie grzeszy.. :D ale miejmy nadzieje ze Bog wynagrodzil mu to obdarzajac go innymi zdolnosciami... w koncu jak by nie patrzec od paru dobrych lat to pilkarz z 1 ligii!! Mysle ze Krzysiu Tochel poza tym ze jest fantastycznym trenerem potrafi tez swietnie zmotywowac pilkarzy (zjebac ich w szatni.. :D ) i taki Bala czy Malocha pokaza co potrafia!!

Hmm... a... iloma my sie bramkarzami interesujemy?? Teraz z Gornika Z.? A co z Malarzem i tym z Konina?? Ja juz sie pogubilem... :)
twari

Postprzez CharoN^ 2004-06-15, 8:50 pm

twari napisał(a):
IQ napisał(a):http://www.canalplus.pl/cgi-bin/canal/index/sport-liga/POL-2003-pilkarz-bal~a_adam

Hehehe.. no coz.. uroda to on nie grzeszy.. :D ale miejmy nadzieje ze Bog wynagrodzil mu to obdarzajac go innymi zdolnosciami... w koncu jak by nie patrzec od paru dobrych lat to pilkarz z 1 ligii!! Mysle ze Krzysiu Tochel poza tym ze jest fantastycznym trenerem potrafi tez swietnie zmotywowac pilkarzy (zjebac ich w szatni.. :D ) i taki Bala czy Malocha pokaza co potrafia!!

Hmm... a... iloma my sie bramkarzami interesujemy?? Teraz z Gornika Z.? A co z Malarzem i tym z Konina?? Ja juz sie pogubilem... :)

Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Może macie jakieś inne, nietypowe orientacje, że wypowiadacie się na ten temat. Dla piłkarza ważne jest jakim potencjałem dysponuje - co potrafi. Zawodnik nie wychodzi na boisko w celu ukazanie swojego piękna, niepotwarzalnej urody. Wychodzi na boisko, aby dać z siebie wszystko i wspomóż drużyne w której występuje. Jeżeli wy tego nie wiecie to bardzo mi przykro, tylko nie piszcie bzdur, bo świadczycie o sobie. Powoli zaczyna mnie denerwować fala opinii negatywnych kierowanych w stronę dwóch wzmocnień Zagłębia. Poczekajmy, ocenimy po pierwszym sparingu (jak napisał bankier), po pierwszej konfrontacji o ligowe punkty. Wtedy przyjdzie czas na osądy.

ps. Malarz bodajże przechodzi do Amiki, a z Cierzniakiem sprawy chyba ucichły ...
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez twari 2004-06-15, 10:16 pm

CharoN^ przeciez z mojego wpisu jasno wynika ze nalezy zaufac Krzysiowi, poczekac i zobaczyc co pokaza!! Przynajmniej takie mialem intencje piszac ten text! A co do twarzy... :D no to tylko taka dygresja... twarz nie ma wplywu na gre ale usmiech na twarzy sam sie rodzi!! :D No widziales to foto?? :D
twari

Postprzez IQ 2004-06-15, 10:19 pm

CharoN^, bankier - zapodałem link z którego można się sporo dowiedzieć o A.Bale (pewnie Wy wszystko to wiedzieliście ale inni nie.....) a tu ktoś chce zrobić ze mnie geja :shock: :shock:
Zróbcie to samo co ja i znajdźcie coś ciekawego o naszych potencjalnych nabytkach a nie komentujcie bez sensu - te dwa wasze wpisy nic nie wnoszą nowego w temacie.
Znalazłem jeszcze inne informacje o Bale:
http://www.gks.katowice.pl/kadra/pilkarz.php?id1=9
A na tamtym pierwszym zdjęciu Bała wygląda jak PSYCHOKILER :D
IQ

Postprzez twari 2004-06-15, 10:25 pm

Adam Bala - Koszmar z ulicy KRESOWEJ! :D

Wszyscy beda sie nas BALI!! :D

Sorki wszystkich ale zdjecie naprawde PRZEDNIE!! :)
twari

re

Postprzez Qba 2004-06-15, 11:08 pm

a mnie sie wydaje, ze mowienie per "Krzysiu" jest nie na miejscu.. troche szacunku.. co to kolega jest??? juz lepiej powiedziec "Tochel", bo wiadomo, ze w swiecie sportu nazwiska - normalna rzecz....chocby trener albo Pan Tochel... ale nie Krzysiu ...
pozdrawiam
Qba

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna