Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2006-06-29, 2:43 pm

McMalar napisał(a):Ten Wiktor Poliwanow to środkowy pomocnik,mysle ze to moze byc alternatywa dla Berensztajna szczegolnie ze to mlody perspektywiczny zawodnik,nadal niejestem przekonany do Kubisza czy ma on ambicje czy przyszedl tylko pogrzac lawe i zebrac kase:)
To my już mamy Berensztajna ??? Czyżbym przespał jakiś ważny event ?? :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez August 2006-06-29, 2:59 pm

".....Przy Kopalnianej nie pojawił się także Sławomir Pach. Prawdopodobnie w przyszłym sezonie nie zobaczymy go w Górniku. Był on wypożyczony z Zagłębia Lubin i wszystko wskazuje na to, iż Miedziowi pozbędą się go i będzie grał w Zagłębiu Sosnowiec....."
August

Postprzez warchlak 2006-06-29, 3:03 pm

McMalar napisał(a):Ten Wiktor Poliwanow to środkowy pomocnik,mysle ze to moze byc alternatywa dla Berensztajna szczegolnie ze to mlody perspektywiczny zawodnik,nadal niejestem przekonany do Kubisza czy ma on ambicje czy przyszedl tylko pogrzac lawe i zebrac kase:)

co ty masz z tym Berensztajnem :?: myślisz ze on zbawi Zagłębie :?: i myślisz że on przyjdzie do nas jak ma propozycje z klubu pierwszoligowego :lol: pamiętasz jak interesowaliśmy się nim 1,5 roku temu :?: wtedy nie przyszedł bo uważał KSZO za klub z wiekszymi ambicjami. czas pokazał że było inaczej ale teraz niech to odpokutuje i nawet niech się nie zbliża do Zagłębia.
warchlak
Prowokator

Postprzez MrCricket 2006-06-29, 3:18 pm

Do Piasta odszedł Chylaszek, jakiegoś wielkiego żalu po nim nie odczuwam. Niby młody, perspektywiczny, ale za wiele w oficjalnych meczach nie pokazał, w przeciwieństwie do sparingów w których się wyróżniał. Nam potrzeba zawodników "na już", którzy wiedzą co potrafią i będą w stanie znacząco pomóc w walce o awans, a Chylaszek tego nie gwarantował. W Gliwicach gra kilku kopaczy w wieku emerytalnym, więc taki powiew młodości im się przyda :wink:
MrCricket

Postprzez mezo 2006-06-29, 6:39 pm

Przynajmniej cos sie juz zaczeło dziac w klubie. Pierwsze wzmocnienia : odejscie Morawskiego, Chylaszka noi z niecierpliwoscia czekamy na odejscie Blazejka i Krzysia Butryna, ktory odziwo na brak propozycji z innych klubow narzekac nie moze. Z calym szacunkiem dla tych panow ale jakos ich nie widze w grze o awans. !! Zeby Zaglebie moglo cos walczyc potrzeba 15-18 zawodnikow ktorzy beda ze soba na rowni konkurowac o wejscie do pierwszej 11-tki. Mam nadzieje ze ten rok bedzie mozna zaliczyc jako udany w transferach ZAGLEBIA, bo juz od kilku mesiecy nie zauwazylem takowych. No moze z wyjatkiem Blazejka. :shock: ZARt. Glupi zart . :roll: :!:
mezo

Postprzez McMalar 2006-06-29, 6:50 pm

WOJTEK jestem pewien ze Berek przyjdzie donas.Zawsze lubialem jego gre lecz wkurzyl mnie kiedy 1,5 roku temu odrzucil propozycje Zagłębia.W naszych przypuszczalnych transferach brakuje mi napastnikow!! :lol: .Acha Wojtek kiedys pytales mnie czy mam 10 lat odpowiem ci w ten sposob,tym pytaniem pokazales ja jakim jestes pozomie intelektualnym niemam nic do ciebie ale troszke sie osmieszyles mimo to Pozdro dla ciebie :wink:
McMalar
Żółta kartka

Postprzez Sadek 2006-06-29, 7:40 pm

Jeżeli ten cały Berensztajn przejdzie do nas, będzie musiał się grubo przygotować psychicznie.

Sadek
dj. transfer

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-29, 7:53 pm

Sadek napisał(a):

Jeżeli ten cały Berensztajn przejdzie do nas, będzie musiał się grubo przygotować psychicznie.

może i jestem ciemny... ale tego to już z żadnej strony zrozumieć nie moge :?

wiecej wiary... przemawia przez WAS pesymizm... krakać będzie można po zamknięciu okienka transferowego... a narazie dajcie ludziom pracować... a wy już się martwicie... a może jakaś niespodzianka NAS spotka tym razem...? miła oczywiście
problematyk-ziom

Postprzez Sadek 2006-06-29, 8:08 pm

problematyk, byłeś na KSZO? słyszałeś jaka była sympatia do pana Jacka?

Sadek
dj. transfer

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-29, 8:10 pm

Sadek napisał(a):

problematyk, byłeś na KSZO? słyszałeś jaka była sympatia do pana Jacka?

no byłem na Kszo... ale czy myślisz ze jak by występował od nowego sezonu w koszulce Zagłębie też by tak było? :roll:
problematyk-ziom

Postprzez Sadek 2006-06-29, 8:21 pm

Nie wiem, zbytnio mnie to nie interesuje, ale ja nie zamierzam przywitać go oklaskami.

Koniec rozkminki

Sadek
dj. transfer

Postprzez McMalar 2006-06-29, 8:38 pm

Jjak chcecie zeby w Zagłębiu grali nasi uluibiency to musielibysmy zatrudnic:Karola,Kurdziela,Małoche,Bałe,Derbina,Kostera,M.Adamczyka.Ja chce dobrych zawodnikow niewarzne z jakich klubow donas przyjda czy lubia nasz klub czy nie wazne aby sie sprawdzili i dali nam upragniony awans od OE :)
McMalar
Żółta kartka

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-29, 8:43 pm

McMalar napisał(a):Jjak chcecie zeby w Zagłębiu grali nasi uluibiency to musielibysmy zatrudnic:Karola,Kurdziela,Małoche,Bałe,Derbina,Kostera,M.Adamczyka.Ja chce dobrych zawodnikow niewarzne z jakich klubow donas przyjda czy lubia nasz klub czy nie wazne aby sie sprawdzili i dali nam upragniony awans od OE :)

wiesz co to takiego słownik?

pszeciesz tego sie jósz czytać hopie nie da!

ps. jak to miał być joke (czytaj "żart") z Małochą, Bałą i Karolem czy Derbinem w jednym rzędzie to prosze... daj sobie już spokój :roll:
problematyk-ziom

Postprzez Gigaland 2006-06-29, 9:03 pm

Do Zagłębia przymierzany jest ponoć były bramkarz z reprezentacji olimpijskiej. Info z dobrze poinformowanych źródeł ;)
Ostatnio edytowano 2006-06-30, 3:47 pm przez Gigaland, łącznie edytowano 1 raz
Gigaland

Postprzez McMalar 2006-06-29, 9:03 pm

Problematyk-ziom twoja osoba jak i moja wzbodza duzo kontrowersje a co do ortografii to jestem dyzlektykiem i dyzgrafem.Mysle ze wiesz coto za choroby.....A co do twoich postow nigdy sie z toba niezgadzalem ale na tym forum kazdy moze miec swoje zdanie wiec niebede leszczem i w hamski sposob nieskrytykuje cie.
McMalar
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Adamek182