Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
McMalar napisał(a):Czemu w krgu zainteresowan niema juz:Arifowica,Joldica,Berlinskiego? z gory dzieki za odpowiedz :)
MrCricket napisał(a):McMalar- ja myślałem, że rodowitym klubem Marcina Bębna jest Cks Czeladź :wink: A z tym Kompałą dajmy sobie spokój, bo za chwilę ktoś jeszcze napisze, że Śrutwa odchodzi z Ruchu i może jego ściągniemy do Zagłębia :lol:
Optymizmem powiało jeśli chodzi o metody transferów. Jest nadzieja, że uda się kupić kogoś za jakąś rozsądną kasę, może nawet z tych grajków, które kluby OE wystawiły na listy transferowe. Bądźmy cierpliwi i dobrej myśli :wink:
WOJTEK napisał(a):Gwiazdy z Andrychowa, statyści z Zabrza. Dramat. To po co pozbywać się Butryna czy Jankowskiego ?? Zamienił stryjek...
Przemek26 napisał(a):WOJTEK napisał(a):Gwiazdy z Andrychowa, statyści z Zabrza. Dramat. To po co pozbywać się Butryna czy Jankowskiego ?? Zamienił stryjek...
I tu się z toba zgodzę. Jeżeli pozbywamy się Wolańskiego, nie ma jeszcze chyba tez pewności co do Maliny a tak naprawdę jeszcze nie ma 100% pewności transerów Berka czy Kubisza to p co te bzdyry o awansie jeżeli nie ma wzamian piłkarzy odchodzacych kogoś lepszego od wspomnianych.
Wolan robił wiele ackcji strzelał bramki ale nia miał swojego klona który by te akcje zamieniłą na bramki.
Mam nadzieje po raz kolejny że jest to cisza brzed burzą, i w nadchodzącym sezonie nawiażemy walke o czołowe lokaty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników