puciu13 napisał(a):Ten temat powinien stąd zniknąć Co mnie obchodzi jakaś tam Legia ja jako kibic mam tylko w sercu ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC.
A Ty chcesz zniknąć?
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Smazu napisał(a):puciu13 napisał(a):Ten temat powinien stąd zniknąć Co mnie obchodzi jakaś tam Legia ja jako kibic mam tylko w sercu ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC.
A Ty chcesz zniknąć?
puciu13 napisał(a):ale nigdy my jako kibice nie prosiliśmy drużyny przeciwnej aby pozwolili nam strzelić bramke
greno napisał(a):Nie mając nic do Legii Warszawa napiszę że zgadzam się z puciu13. I nie chodzi mi tu o wyrażanie sympatii do Legii tylko o wulgarne okrzyki typu A.... SPIER... co nas to obchodzi! Przez sympatie do Legii jesteśmy znienawidzeni w całej Polsce.
puciu13 napisał(a):Dzięki kolego August za poparcie. Widzę że masz takie samo zdanie o tej Legii Warszawa jak ja. A może jest jeszcze kloś kto Nas popiera.Proszę piszcie cenzura i czasy komuny mineły.Podobno prawda nie boli.
Legia Warszawa: 1. Marijan Antolović (41, 29. Jakub Szumski) - 2. Artur Jędrzejczyk, 23. Srđa Knežević, 17. Marcin Komorowski (57, 22. Cezary Michalak), 33. Michał Żyro - 20. Sebastian Szałachowski (57, 15. Michał Kopczyński), 5. Daniel Łukasik, 28. Rafał Wolski, 32. Paweł Broniszewski - 80. Bruno Mezenga (57, 27. Mateusz Tietz), 24. Michał Efir.
Olimpia Elbląg: 12. Dominik Sobański (63 Marcin Pająk) - 7. Rafał Loda, 4. Mykoła Dremluk, 2. Ireneusz Chrzanowski (66, 3. Aleksandr Staszczaniuk), 14. Dawit Czegladze (41, 15. Paweł Żuraw) - 22. Krzysztof Bułka, 9. Witalij Szepietowskij, 20. Andrzej Matwijów (73, 5. Andrzej Liszko), 11. Krzysztof Hałgas (41, 19. Łukasz Pietroń) - 21. Kamil Jackiewicz, 10. Lubomir Lubenow.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników