Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adam1906 napisał(a):Młody, zdolny... no i najważniejsze, że z odpowiedniej stajni
August napisał(a):Swoją drogą dziwne że Możdżeń jeszcze się nie zawinął. Jakoś mało prawdopodobne żeby został w I lidze
August napisał(a):Taka Wisła Kraków może go spokojnie łyknąć

pete_zs napisał(a):Kucz-nazwisko brzmi dla mnie dobrze, nawet trochę podobny;)
wodorek21 napisał(a):Milewski i Polczak zostają?

Ciekawe czemu Gabedava nie zostal. Musi miec lepsza oferte. Moze z Ekstra. Swoja droga transfer Bienieka moze oznaczac, ze na prawej obronie bedzie gral mlodziezowiec. Jak nie on to Kumor. Mnie cholernie zastanawia fakt, ze Kumor nie zagral ani minuty w fazie spadkowej. Takie wielkie nadzieje z nim wiaza, a grali inni. Bardzo dobra decyzja o Nowaku. To juz nawet w 1 ldlidze bylby hamulcowy. Z taka iloscia strat nie mialby szans na gre. A odnosnie napastnikow to Inn za wielu dla nas raczej nie ma. Robak nie ta liga. Moze mlody Goral
 Ciekawe czemu Gabedava nie zostal. Musi miec lepsza oferte. Moze z Ekstra. Swoja droga transfer Bienieka moze oznaczac, ze na prawej obronie bedzie gral mlodziezowiec. Jak nie on to Kumor. Mnie cholernie zastanawia fakt, ze Kumor nie zagral ani minuty w fazie spadkowej. Takie wielkie nadzieje z nim wiaza, a grali inni. Bardzo dobra decyzja o Nowaku. To juz nawet w 1 ldlidze bylby hamulcowy. Z taka iloscia strat nie mialby szans na gre. A odnosnie napastnikow to Inn za wielu dla nas raczej nie ma. Robak nie ta liga. Moze mlody Goral  Nadal mlodziezowiec, przyzwoity sezon.
 Nadal mlodziezowiec, przyzwoity sezon.petromar napisał(a):pete_zs napisał(a):Kucz-nazwisko brzmi dla mnie dobrze, nawet trochę podobny;)
Kurde pamiętam jak Adam (chyba tak miał na imie) kręcił mistrzem z poznania i 4-1 na Ludowym było...ech to były czasy:))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników