Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):To nie Legia Warszawa tylko Legia cudzoziemska. Za to ogromny minus. Oby nie poszli sladem Pogoni za czasow "brazyliany". Jesli gra Legii bedzie wygladac tak dalej to o mistrzostwie beda mogli zapomniec. Jak widzielismy w Ekstraklasie jeden mecz stracony jest na wage mistrzostwa. Usprawiedliwieniem jest kontuzja podstawowych obroncow.
gregor napisał(a):SO1906 ( CO ) " SO - się tak cieszysz" (ŻART)Ti Vi pokazało dość znaczny oklep Legunii .Pytanie czy Legia po tych batach szybko stanie do pionu . Chociaż fascynowanie się polskim futbolem po oklepie drużyn klubowych z całym respectem dla rywali zakrawa na masochizm no i sarkazm kibiców w kraju po laniu jakie dostali wybrańcy Smudy od dzikich sorry , murzynów sorry , afrykanów przelewa czarę goryczy , dlatego poużywałem sobie na tych czarnych rasistach.
SO_1906 napisał(a):gregor napisał(a):SO1906 ( CO ) " SO - się tak cieszysz" (ŻART)Ti Vi pokazało dość znaczny oklep Legunii .Pytanie czy Legia po tych batach szybko stanie do pionu . Chociaż fascynowanie się polskim futbolem po oklepie drużyn klubowych z całym respectem dla rywali zakrawa na masochizm no i sarkazm kibiców w kraju po laniu jakie dostali wybrańcy Smudy od dzikich sorry , murzynów sorry , afrykanów przelewa czarę goryczy , dlatego poużywałem sobie na tych czarnych rasistach.
No trudno żebym się tym martwił...
yahaya 1906 napisał(a):SO_1906 napisał(a):gregor napisał(a):SO1906 ( CO ) " SO - się tak cieszysz" (ŻART)Ti Vi pokazało dość znaczny oklep Legunii .Pytanie czy Legia po tych batach szybko stanie do pionu . Chociaż fascynowanie się polskim futbolem po oklepie drużyn klubowych z całym respectem dla rywali zakrawa na masochizm no i sarkazm kibiców w kraju po laniu jakie dostali wybrańcy Smudy od dzikich sorry , murzynów sorry , afrykanów przelewa czarę goryczy , dlatego poużywałem sobie na tych czarnych rasistach.
No trudno żebym się tym martwił...
Musisz prowokowaćbądź co bądź to jest jednak nasza zgoda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników