Bluzgamy na władze, ale czy cokolwiek zrobiliśmy w temacie.
(bynajmniej nie mam namyśli zbiórki kasy, czy czynów społecznych). :!: :?:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
luks napisał(a):Mam info od znajomego pracownika klubu, że oświetlenie jest dogadane a w niedalekiej przyszłości rusza przebudowa stadionu (m. in. wyburzenie trybuny "pod zegarem" a na jej miejscu ma być budynek klubowy - na nim oparta nowa trybuna :shock: )
luks napisał(a):Mam info od znajomego pracownika klubu, że oświetlenie jest dogadane a w niedalekiej przyszłości rusza przebudowa stadionu (m. in. wyburzenie trybuny "pod zegarem" a na jej miejscu ma być budynek klubowy - na nim oparta nowa trybuna :shock: )
Kamil^ napisał(a):luks napisał(a):Mam info od znajomego pracownika klubu, że oświetlenie jest dogadane a w niedalekiej przyszłości rusza przebudowa stadionu (m. in. wyburzenie trybuny "pod zegarem" a na jej miejscu ma być budynek klubowy - na nim oparta nowa trybuna :shock: )
Hm.. Słyszałem to przed sezonem od pana Rudego (chodzi o budynek klubowy i nową trybune), o oświetleniu też słyszałem i mam nadzieje, że będzie ono już na wiosne, no ale znając życie to i tak nic nie będzie :twisted:
robercik napisał(a):Podobno i 100% nie ida ze saba w parze. "Podobno" moze w finale znacczyc "NIC". Chcialbym sie mylic.
luks napisał(a):robercik napisał(a):Podobno i 100% nie ida ze saba w parze. "Podobno" moze w finale znacczyc "NIC". Chcialbym sie mylic.
Piszę "podobno", bo sam nie widziałem żadnych dokumentów dotyczących stadionu a info mam od wiarygodnego pracownika klubu.
ALOSZA napisał(a): czym my niby sie różnimy od Gdańska ?
zgredos napisał(a):ALOSZA napisał(a): czym my niby sie różnimy od Gdańska ?
Gdańsk jest dwukrotnie większy od Sosnowca ma ponad 1000-letnią historie, zabytki i jest morską stolicą Polski (poza tym jest w gronie miast w których ew. odbędą się ME)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników