To się trzeba cieszyć..; D
Bo gdyby nie on to by nikt nie pojechał na mecz.. : )
I dobrze, ze się tak stara.. hehe,
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lokens napisał(a):Sylwiina, chodzisz na ludowy od początku sezonu? Jeśli tak, to podziwiam twój fanatyzm
django napisał(a):Kazimierz Górski Prezydent Sosnowca wstawił się za kibicami
Po interwencji Kazimierza Górskiego Prezydenta Sosnowca w Wydziale Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej w Warszawie, sobotni mecz Zagłębia z Bałtykiem Gdynią odbędzie się z udziałem kibiców. Wydział Dyscypliny PZPN zawiesił wykonanie kary, która została nałożona na klub po meczu z Nielbą Wągrowiec.
„Zrobiliśmy jako klub wszystko, by umożliwić kibicom obejrzenie ostatniego meczu rundy jesiennej. Bardzo chciałbym podziękować osobom, które pojechały do Warszawy w tej sprawie, a także prezydentowi Kazimierzowi Górskiemu, który osobiście zaangażował się i w znaczący sposób pomógł nam w tym temacie” - mówił po werdykcie zadowolony prezes Zagłębia, Marek Adamczyk.
http://kazimierzgorski.sosnowiec.pl/ind ... eturnid=23
Patrzcie jakie Kaziu ma wtyki w PZPNie. Co tam prezes, czy prawnik, który pojechał do Warszawy. Kaziu się wstawił i załatwił
Lokens napisał(a):Sylwiina, chodzisz na ludowy od początku sezonu? Jeśli tak, to podziwiam twój fanatyzm
SO_1906 napisał(a):Lokens napisał(a):Sylwiina, chodzisz na ludowy od początku sezonu? Jeśli tak, to podziwiam twój fanatyzm
Chodzi i śpiewa chwalebne pieśni o górskim...
maly__kibic napisał(a):napisałaś, że dziwne, że piłka nożna + kobieta.
nie to nie jest dziwne, bo z reguły szybciej schodzą bilety
ulgowe, czyli dla kobiet i dzieci, ale dzieci na stadionach nie ma
aż tak wiele, chociaż zawsze widać te małe biegające łebki ;d
ja chodzę na Zagłębie od 3 lat, też jestem kobietą.
wiele razy mówiłam, że na mecz nie pójdę, bo mam dosyć tej gry,
ale chodzę nadal i na ten też pójdę, bo liczę na to, że jednak coś
pokażą, może zmotywuje ich to, że teraz jest p. Kozielski,
któremu trzeba będzie się pokazać od najlepszej strony?
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack