Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy 9 października 17:45

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy 9 października 17:45

Postprzez pyla 2010-10-11, 11:26 pm

A trenera jak nie ma tak nie ma :twisted:
pyla

Postprzez wojtas sc 2010-10-12, 8:22 pm

i nie będzie :brawo: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :brawo: dla prezesa.
wojtas sc

Postprzez django 2010-10-12, 11:01 pm

Mecze Zagłębia powoli zaczynają przypominać kabaret. Zastanawiam się, co musi zrobić Bensz, żeby w końcu ktoś posadził go na ławie. Gość wpuścił następny strzał z ponad 30m, ale odróżnieniu od niego trenerzy naszych następnych rywali nie są ślepi - patrzą i wyciągają wnioski z cyrkowych występów naszego bramkarzyny. Możemy w ciemno zakładać, że kolejny przeciwnik będzie przy każdej możliwej okazji ładował z dystansu. Tylko zastanawiam się kto jest bardziej ślepy, Bensz wpuszczający strzały z 30 metrów, czy ci, którzy mu pozwalają się kompromitować, wystawiając go w jedenastce.
Do nagrody największego klauna w tym kabarecie po meczu z Tychami chciałbym jeszcze nominować Filipowicza. Zresztą on to powinien dostać karę finansową za głupotę. Ja wiem, że fajnie strzelić sobie z przewrotki, ale gość nie gra na podwórku tylko w klubie o ponad stuletniej tradycji. To jego druga kontuzja ręki po próbie strzału przewrotką. Nie wiem ile bramek w ten sposób strzelił w karierze, ale wiem, że w ciągu trzech lat gry w Zagłębiu ani jednej. Ktoś mu powinien tego zabronić bo pożytku żadnego, a kiedyś może sobie naprawdę zrobić krzywdę.
O Obrońcach nie chce mi się nawet pisać, ale obok Bensza to Strojek i Balul powinni jako pierwsi wylecieć z klubu zimą. No i jeszcze Tomek Szatan, ale tu raczej nie mam złudzeń, że ktoś będzie miał na tyle jaj, żeby go ruszyć.
django

Postprzez August 2010-10-13, 7:58 am

Ja raczej bym postawił pytanie, co się dzieje z Benszem ? Aż niemożliwym się wydaje taki degres jego formy czy wręcz umiejętności. Być może faktycznie chłopak powinien mieć zajęcia również z psychologiem. Byc może przyczyna tkwi w jego psychice. I zamiast się go pozbywać wpierw należałoby mu pomóc.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Sonda 2010-10-13, 9:49 am

Z formą i predyspozycją Adama jest zle już od prawie roku. Pamiętajmy jak szybko wygryzł go ze składu młody Prus. Mieliśmy wtedy Kurdziela i nawet on nie był w stanie mu pomóc. Często jedynym rozwiązaniem jest zmiana otoczenia.
Sonda

Postprzez wojtas sc 2010-10-13, 10:15 pm

Oleksij Szlakotin nr 1 :niezle:
Adam Bensz nr 2 czyli ława :kiepsko:
tyle powiem w tej sprawie.
wojtas sc

Postprzez Fazi 2010-10-21, 2:15 pm

Oi specjalnie se układałem urlop w Polsce m.in. aby być obecnym na Ludowym pod kątem szlagieru danej ligi a tu....żenuła na maksa ze strony naszych kopaczy !:(
Oprawa 10 !!! To by było na tyle.....
ZAGŁĘBIE !!!
Fazi

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna