Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Malocchio_ZD napisał(a):Nie wiem czy trafne jest wypowiadanie się w stylu "dania spokój".
Wczoraj siedziałem pod parasolami w DG ,a nie obserwowałem Zetkę - z różnych przyczyn.
Słowo "kto miał przyjść przyszedł" nie oddaje sytuacji - za dużo PR i polityki w Naszym Zagłębiu (mówię o stronie kibicowskiej)
Subiektywnie - zawsze Wierny !
Adam1906 napisał(a):Malocchio_ZD napisał(a):Nie wiem czy trafne jest wypowiadanie się w stylu "dania spokój".
Wczoraj siedziałem pod parasolami w DG ,a nie obserwowałem Zetkę - z różnych przyczyn.
Słowo "kto miał przyjść przyszedł" nie oddaje sytuacji - za dużo PR i polityki w Naszym Zagłębiu (mówię o stronie kibicowskiej)
Subiektywnie - zawsze Wierny !
Bez urazy Malocchio_ZD, ale jak zawsze Wierny, to czemu "pod parasolami"Mój kumpel miał wczoraj urodziny a zamiast na własnej imprezie, był ze mną na meczu. Można
MOŻNA...
rossoneri napisał(a):jestem pod wrazeniem:))) zwyciestwo zasluzone absolutnie:))) teraz chyba nikt juz nie na pisze ze Filipowicz jest ok,bo to dno:) brawo Zaglebie:))) po Pelkanie bylem nastawiony na porazke:) kibice Zawiszy dno totalne ,dziady jebane ,kielbase wpierdalali zamiast kibicowac,do dupy ,a nie do 1 ligi z dziadami:) moze i dostane bana,trudno ,ale zenujace bylo patrzec na tych dziadow co sie rzucili na kielbase ,ze musiala Policja interweniowac,glupie teksty mysle ze sie skoncza ze sie Zawiszy nalezy awans bo kibice ,bo tradycja ,do dupy z dziadami !!! swietna gra Zagleba,taktycznie perfekcja! brawo Chojnacki,tylko jeszcze tego Filipowicza wywalc,Grunt za niego ,zreszta byle kto ,bo z nim gramy w 10
pozdrawiam adminow i do zobaczena jak dostane kare:)
Qcu20 napisał(a):Warto pomyśleć może o dzieciakach? Dawniej było tak, że całe rodziny przychodziły na mecz, teraz tego nie ma..
Może jakieś akcje reklamowe? No i czy np nie dałoby rady zrobić tak, żebyśmy wszyscy przychodzili w jednakowych koszulkach odzwierciedlających barwy Zagłębia?
Piotreq_Sc napisał(a):Qcu20 napisał(a):Warto pomyśleć może o dzieciakach? Dawniej było tak, że całe rodziny przychodziły na mecz, teraz tego nie ma..
Może jakieś akcje reklamowe? No i czy np nie dałoby rady zrobić tak, żebyśmy wszyscy przychodzili w jednakowych koszulkach odzwierciedlających barwy Zagłębia?
Dobry pomsyl tylko na wdrozenie go w zycie podrzeba pieniedzy .
Fajnym pomyslem bylo by wyznaczenie koszulek w barwach Zagłębia dla poszczegolnych dzielnic albo kilku dzilnic dla jedngo koloru koszulki
Piotreq_Sc napisał(a):Czy np. na Jagielloni ktos kogos zmusza do zakladania koszulek na mecz? chyba nie...
A efekt jest jaki? niech kazdy sobie odpowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników