ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - ZAWISZA BYDGOSZCZ 31.07.2010.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - ZAWISZA BYDGOSZCZ 31.07.2010.

Postprzez matt75 2010-08-01, 11:46 am

wczoraj widziałem całkiem inne Zagłębie niż tydzień temu,pierwsza połowa super druga troche gorsza.Balul Lachowski Bednar wielki plus,Filipowicz i Lilo budują chyba formę grali dzisiaj w sparingu z Zabkowicami.
matt75

Postprzez Adam1906 2010-08-01, 11:56 am

Malocchio_ZD napisał(a):Nie wiem czy trafne jest wypowiadanie się w stylu "dania spokój".
Wczoraj siedziałem pod parasolami w DG ,a nie obserwowałem Zetkę - z różnych przyczyn.
Słowo "kto miał przyjść przyszedł" nie oddaje sytuacji - za dużo PR i polityki w Naszym Zagłębiu (mówię o stronie kibicowskiej)

Subiektywnie - zawsze Wierny !

Bez urazy Malocchio_ZD, ale jak zawsze Wierny, to czemu "pod parasolami" ? Mój kumpel miał wczoraj urodziny a zamiast na własnej imprezie, był ze mną na meczu. Można ? MOŻNA...
Adam1906

Postprzez patrios91 2010-08-01, 12:04 pm

Adam1906 napisał(a):
Malocchio_ZD napisał(a):Nie wiem czy trafne jest wypowiadanie się w stylu "dania spokój".
Wczoraj siedziałem pod parasolami w DG ,a nie obserwowałem Zetkę - z różnych przyczyn.
Słowo "kto miał przyjść przyszedł" nie oddaje sytuacji - za dużo PR i polityki w Naszym Zagłębiu (mówię o stronie kibicowskiej)

Subiektywnie - zawsze Wierny !

Bez urazy Malocchio_ZD, ale jak zawsze Wierny, to czemu "pod parasolami" ? Mój kumpel miał wczoraj urodziny a zamiast na własnej imprezie, był ze mną na meczu. Można ? MOŻNA...

Dajcie spokoj....wieksza czesc kibicow przychodzi tylko jak jest ladna pogoda,nie maja co robic,albo jest dobry przeciwnik badz hanys,ktorego mozna powyzywac. Sezonowcy i pogodynki...prawdziwych kibicow Zaglebia jest moze troche ponad 1500. "Na dobre i na zle i w kazdej lidze"-przez gardlo by mi to nie przeszlo jakbym mial nie przyjsc na kazdy mecz skoro jestem w miescie.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez DiveRss 2010-08-01, 12:45 pm

Ja jestem na każdym meczu choć mam 15 la. Cieszy mnie żę garstka kibiców z (L)egi wkońcu przyjechała, ale mogło być ich o wiele więcej :-)

Pozdrawiam
DiveRss

Postprzez PawełK 2010-08-01, 12:47 pm

rossoneri napisał(a):jestem pod wrazeniem:))) zwyciestwo zasluzone absolutnie:))) teraz chyba nikt juz nie na pisze ze Filipowicz jest ok,bo to dno:) brawo Zaglebie:))) po Pelkanie bylem nastawiony na porazke:) kibice Zawiszy dno totalne ,dziady jebane ,kielbase wpierdalali zamiast kibicowac,do dupy ,a nie do 1 ligi z dziadami:) moze i dostane bana,trudno ,ale zenujace bylo patrzec na tych dziadow co sie rzucili na kielbase ,ze musiala Policja interweniowac,glupie teksty mysle ze sie skoncza ze sie Zawiszy nalezy awans bo kibice ,bo tradycja ,do dupy z dziadami !!! swietna gra Zagleba,taktycznie perfekcja! brawo Chojnacki,tylko jeszcze tego Filipowicza wywalc,Grunt za niego ,zreszta byle kto ,bo z nim gramy w 10
pozdrawiam adminow i do zobaczena jak dostane kare:)

Nie dostaniesz bana (jeszcze) ale jak dalej będziesz robić wiochę w komentarzach na 90minut i tu na forum to całkiem prawdopodobne, że tak się stanie. Zawiszy należy się awans tak samo jak nam. Lepiej jechać na pierwszoligowy mecz do Bydgoszczy niż do Niecieczy bądź Stróż. Kontroluj to co piszesz!

I jeszcze jedna sprawa - za zakładanie tematów "co z tymi koszulkami", "po meczu z Zawiszą" będą również leciały nagrody - tamte tematy poleciały w kosmos.
PawełK
pyszałek

Postprzez krzysiu 2010-08-01, 12:53 pm

Od początku wczorajszego meczu super układała się współpraca w trójce Lachowski - Bednar - Folc gdyby ten trzeci miał trochę lepiej celownik ustawiony to po pierwszej połowie byłoby po meczu. Jedna z nielicznych w pierwszej połowie akcji tej trójki bez udziału Folca przyniosła bramkę.

Moim zdaniem biorąc pod uwagę możliwości poszczególnych zawodników i ich grę to zdecydowanie najlepiej wypadł Bednar, którego wszędzie było pełno.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez yahaya 1906 2010-08-01, 1:18 pm

Zawisza piłkarsko-mocno przereklamowana,tak ją widzę dziś.
Zawisza kibicowsko-Na swoim stałym poziomie ,czyli 3 razy krzyknął i koniec.
Zagłębie piłkarsko-Przyzwoicie.
Zagłębie kibicowsko-liczbowo sięgamy dna.

Marcin jest już dla mnie legendą klubu.

Bensz-pewnie.
yahaya 1906

Postprzez petromar 2010-08-01, 1:30 pm

myślę podobnie - jak yahaya 1906 - niestety liczba kibiców mnie po prostu załamała - i nie ma tłumaczenia ze pogoda ze to i tamsto i sramto - kto chce ten będzie na meczu - z jednej strony duzo ludzi fajnie - ale jak mają siedzieć i wpierdalać słonecznik i nie odezwać się nic a nic to dziękuję - nie mówię o zdzieraniu gardła ale o normalnym dopingu !!!!!
na dzień dzisiejszy tragedia - oby piłkarze swoją grą przyciągneli kibiców na stadion !!!!!!!!
petromar

Postprzez Qcu20 2010-08-01, 3:38 pm

Warto pomyśleć może o dzieciakach? Dawniej było tak, że całe rodziny przychodziły na mecz, teraz tego nie ma..
Może jakieś akcje reklamowe? No i czy np nie dałoby rady zrobić tak, żebyśmy wszyscy przychodzili w jednakowych koszulkach odzwierciedlających barwy Zagłębia?
Qcu20

Postprzez Piotreq_Sc 2010-08-01, 5:18 pm

Qcu20 napisał(a):Warto pomyśleć może o dzieciakach? Dawniej było tak, że całe rodziny przychodziły na mecz, teraz tego nie ma..
Może jakieś akcje reklamowe? No i czy np nie dałoby rady zrobić tak, żebyśmy wszyscy przychodzili w jednakowych koszulkach odzwierciedlających barwy Zagłębia?

Dobry pomsyl tylko na wdrozenie go w zycie podrzeba pieniedzy .
Fajnym pomyslem bylo by wyznaczenie koszulek w barwach Zagłębia dla poszczegolnych dzielnic albo kilku dzilnic dla jedngo koloru koszulki :)
Piotreq_Sc

Postprzez krzysiu 2010-08-01, 6:49 pm

Piotreq_Sc napisał(a):
Qcu20 napisał(a):Warto pomyśleć może o dzieciakach? Dawniej było tak, że całe rodziny przychodziły na mecz, teraz tego nie ma..

Dobry pomsyl tylko na wdrozenie go w zycie podrzeba pieniedzy .
Fajnym pomyslem bylo by wyznaczenie koszulek w barwach Zagłębia dla poszczegolnych dzielnic albo kilku dzilnic dla jedngo koloru koszulki :)

Moim zdaniem sam pomysł ze zrobieniem koszulek dla dzielnic nie jest zły, ale już zmuszanie to chodzenia w konkretnych koszulkach, czy nawet barwach klubowych to najgorszy z możliwych pomysłów. Zachęcanie TAK! Przymus NIE!!! Jak ktoś nie chce chodzić w barwach zagłębia to niech nie chodzi!
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Piotreq_Sc 2010-08-01, 7:46 pm

Czy np. na Jagielloni ktos kogos zmusza do zakladania koszulek na mecz? chyba nie...
A efekt jest jaki? niech kazdy sobie odpowie :)
Piotreq_Sc

Postprzez GrubyPerez 2010-08-01, 9:17 pm

Piotreq_Sc napisał(a):Czy np. na Jagielloni ktos kogos zmusza do zakladania koszulek na mecz? chyba nie...
A efekt jest jaki? niech kazdy sobie odpowie :)

Bo na to trzeba po prostu MODĘ wypracować...właśnie przez zachęcanie.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez mariusz76 2010-08-02, 12:09 pm

Będąc w Kielcach kilka razy zauważyłem w każdym sklepiku(np typu żabki i inne mniejsze) i w każdym kiosku (wiadomo Korporter) do kupienia barwy typu szaliki , flagi , koszulki-podkoszulki, koszulki meczowe itp artykuły... Moim zdaniem dobry pomysł,że nie tylko sklepik kibica ale i inne miejsca łatwo dostępne-na swój sposób jest to też jakaś promocja i zachęta do kupna danej pamiątki czy koszulki i wiadomo jeśli się ma koszulkę to założy ją każdy na mecz.(tylko żeby to miało jakiś efekt i sens to musiały by być jednakowe, jak właśnie w Kielcach,Białymstoku,Poznaniu czy nawet w kostkę jak w Zabrzu) Zgadzam się z też z krzysi'u'em ;)
(Sorrki ze nie w temacie)
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez patrios91 2010-08-09, 3:58 pm

Hat Trick z materialem meczu Zaglebie-Zawisza. Pozno wrzucili,pozno wrzucam ;-)
-> http://www.tvp.pl/katowice/sportowe/hat ... ia/2294082
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna