Zagłębie Sosnowiec : Bałtyk Gdynia 28.03 19:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec : Bałtyk Gdynia 28.03 19:00

Postprzez R. Carlos 2010-03-29, 5:24 pm

Witam. Na Waszej stronie internetowej nie znalazłem kontaktu do osób które prowadzą stronę (a może źle szukałem).
Mam pytanie : czy na stronie www.baltyk.gdynia.pl można by umieścić linki do fotorelacji i skrótu z meczu ? U nas po prawej stronie jest zakładka POPRZEDNI MECZ, i tam chciałbym załączyć linki.

Odpowiedź można tu napisać lub bezpośrednio na adres: maciek@baltyk.gdynia.pl

Pozdrawiam.
R. Carlos

Postprzez django 2010-03-29, 5:32 pm

django

Postprzez nexus7777 2010-03-29, 7:12 pm

pytanko do osób administrujących naszą stronkę - czy nie można umieszczać po każdym spotkaniu całego meczu na stronkach z możliwością ich ściągnięcia. Każdy by sobie mógł wtedy obejrzeć calutki meczyk i zrozumieć co czuli nasi {najlepsi} komentatorzy sportowi (szacun).
Co wy na to panowie??
nexus7777

Postprzez Blajpios 2010-03-29, 9:00 pm

Dla "podbicia" głosu Kolegi piszącego powyżej o audycjach w radio powtarzanych - zacytuję, co napisałem w czerwcu zeszłego roku i nie był to mój pierwszy wpis w tym duchu ani ostatni (parę tygodni albo paręnaście dni temu też pisałem, zawsze bowiem trochę inny wychodzi wariant propozycji... W ramach więc "kolejnej modyfikacji czy rozwijania dotychczasowych pomysłów" - dodam, że przecież można by nawet puszczać w Radio Zagłębie w ramach tego pasma powtórek samą ścieżkę dźwiękową filmików, które są dostępne na stronach pod marką TV Zagłębie.
Natomiast w cytowanym teraz jednym z wcześniejszych głosów - wytłuszcze poniżej to, co odnosi się i wtedy też odnosiło do możliwego programu radia, łącznie z rzeczonymi powtórkami sprawozdań...
Ten konkretny, który cytuję, był w wątku RADIO ZAGŁĘBIE - PROPOZYCJE, KOMENTARZE, UWAGI, ...
viewtopic.php?f=5&p=225180#p225180
przez Blajpios 02 cze 2009 14:58
Blajpios napisał(a):Po ostatnich relacjach - Redaktor zbierał słuszne pochwały, które podtrzymuję - więc wnoszę, że już reaktywacja była na stałe! Oby tak dalej, rozwój może skończy się, że gwiazda reporterki sportowej Eurosportu czy Polsat sport czy innej, co zaczynała na meczach Zagłębia - gościnnie też wystąpi znowu w Radio Zagłębie, prowadząc jakiś mecz grupowy Zagłębia w Lidze MIstrzów? :-)
(...) W każdym razie - mimo wszystko przy tym uwierzyłem, że ten powrót już jest faktem. Do tego stopnia, że przy uwagach na temat strony głównej, podałem dodanie do menu głównego odnośnika do Radia Zagłębie, by można było wprost otwierać transmisje...
Tam też - rozwinąłem dalsze propozycje. Na przykład - powtarzanie audycji własnych, właśnie niegdysiejszych choćby relacji. Jeżeli tu w grę wchodzi płatny transfer, to można by na początek zapowiadać, że powtórka np. tego samego dnia o 22giej, następnego o 14tej, potem o ósmej itd. Poza tym - może by wprowadzić własne archiwalia starsze, z wcześniejszych rund, choćby dwa razy do dnia. Wtedy - już Radio Zagłębie mogłoby funkcjonować w siecie regularniej. Może też Horror Show np zgodziłby się na nadawanie jakichś ich nagrań? I tak mogłoby powstać pasmo jakieś. Może też wywiad tygodnia - mógłby powstawać również w wesji dźwiękowej?
Następna sprawa - hm. Nie wiem tak do końca, bo jakoś nie miałem np. czasu sprawdzać - a zapowiedzi też nie słyszałem. Może jednak była transmisja na żywo nie tylko meczu, ale i konferencji prasowej po meczu? W każdym razie - jeżeli była, to dobrze; jeżeli nie: to może warto ją wprowadzić?. Bo na pewno byłoby to ciekawe, gdyby po paru minutach choćby muzyki - pojawiała się też konferencja prasowa pomeczowa.

To takie pomysły na bazie: "Reaktywacja była Sukcesem"! :-)

Co więcej - wiem, że również i inni pisali podobnie, choćby w tym zacytowanym tutaj wątku, czy to w parę dni potem - czy w parę miesięcy. Zgłaszał się też ktoś z Forumowiczów, kto jest dziennikarzem sportowym, gotów był się dołączyć. Prawdę pisząc - mam nadzieję, że już działa i korzystamy z efektów jego zaangażowania, ale pewności nie mam. Jakkolwiek - na pewno warto rozważyć te propozycje rozszerzenia działania, powtórki nawet chyba nie powinny być takie trudne. Jeżeli zaś chodzi o dynamizm sprawozdawców Radia Zagłębie, jestem pewien, że on wystarcza, by być spokojnym, że nie braknie chętnych do posłuchania raz jeszcze - zwłaszcza w wykonaniu "Braci Rojek", pardon, Braci Wasik, rojących i zapowiadających sukcesy Zagłębia godne anten Europy z finału LM z udziałem Zagłębia! :-) (mam nadzieję, że żaden z tych sprawozdawców się nie obrazi za swadę niniejszą).
Ostatnio edytowano 2010-03-29, 9:05 pm przez Blajpios, łącznie edytowano 1 raz
Blajpios

Postprzez Micguel77 2010-03-30, 7:05 am

bonus11 napisał(a):Ochrona???Nigdy madrzy nie byli, a o starciu (u20 ZS) 3 vs 3 (Bałtyk) słyszalem

Czy może ktoś rozwinąć ten watek? Dochodzą słuchy, że doszło do jakiejś ustawki po meczu. Podobno tych kilku Kibiców Bałtyku wcale nie zostali przyjęci z szacunkiem, jak piszą niektórzy wyżej. Pozdro dla Forumowiczów i Szacunek dla Bałtyku.
Micguel77

Postprzez PawełK 2010-03-30, 8:33 am

Micguel77 napisał(a):
bonus11 napisał(a):Ochrona???Nigdy madrzy nie byli, a o starciu (u20 ZS) 3 vs 3 (Bałtyk) słyszalem

Czy może ktoś rozwinąć ten watek? Dochodzą słuchy, że doszło do jakiejś ustawki po meczu. Podobno tych kilku Kibiców Bałtyku wcale nie zostali przyjęci z szacunkiem, jak piszą niektórzy wyżej. Pozdro dla Forumowiczów i Szacunek dla Bałtyku.

Nikt żali nie wylewa. To temat o meczu ze strony piłkarskiej. Chyba napisane zostało wszystko co miało być, zaksięgowane 3 punkty i teraz skupmy się na meczu w Grudziądzu. Temat zamykam a kolejne rozkminki o ustawkach będą odpowiednio nagradzane!
PawełK
pyszałek

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna