daro napisał(a):A dla mnie niespodzianką jest dobra postawa Czarnych....
Czarni chyba po prostu mają dobrego trenera. To ten sam gość, który wprowadził amatorów ze Świdnicy do baraży o II ligę przegranych z Zagłębiem.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
daro napisał(a):A dla mnie niespodzianką jest dobra postawa Czarnych....
August napisał(a):No i Radzionków zrobił co miał zrobić. Po prsotu wygrał. Tak gra faworyt rozgrywek. My nim z pewmością nie jesteśmy.
Kingwiner napisał(a):Główni faworyci do awansu to Radzionków i Zawisza. Do walki włączy się pewnie Górnik Polkowice.
A Zagłębie? No cóż, kolejny stracony sezon...![]()
A może nadejdzie wiosna i lepsze czasy... bo przecież na wiosnę więszość meczy gramy u siebie. Ale teraz nie można zgubić kontaktu z czołówką. Jedanak forma nie napawa optymizmem. Teraz Zawisza - raczej klejna porażka, potem Elana - może jakiś remis, za 3 tygodnie u siebie Polonia Słubice - może wymęczymy 1:0, a później ... pewnie już inny tener.
mayday77 napisał(a):Później zmiana trenera??? co Ty piszesz za pierdoły???Pierścionka już po tym meczu nie powinno być na stołku trenerskim.
.Kingwiner napisał(a):mayday77 napisał(a):Później zmiana trenera??? co Ty piszesz za pierdoły???Pierścionka już po tym meczu nie powinno być na stołku trenerskim.
Źle to ująłem, gdyż zgadzam się z Tobą jak najbadziej, że czas Pierścionka dobiegł końca (juz po meczu z Lechią ZG powinnien opuścić stołek trenerski). Tylko teraz niech zatrudnią kogoś z jajami, a nie zaserwują nam drugiego Kudybe.
pelepapa napisał(a):Wg mnie Tochel jest mniej kontrowersyjny niż np ....... Lacha, bo on "niby" wiedział cos tam o korupcji w Zaglebiu ale nie uczestniczył . Do Lachy nikt obecnie nie ma wiekszych pretensji bo gra bardzo dobrze. Wiec, jesli winy Tochela sa mniejsze niz pilkarzy to nie ma sie co ogladac i nalezy dac mu szanse. Wiadomo ,kiedys wszystkie druzyny handlowaly i wiekszosc pilkarzy grala w ustawianych meczach i na bank o tym wiedzieli. Zapomnimy juz o korupcji i wezmy lepszego trenera niz Pierscionek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników