Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Strooś napisał(a):Można też było pokusić się o Kompałe, który aktualnie gra w Radzionkowie
Tadeusz Wisniewski napisał(a):tej druzynie trzeba pomóc, natomiast
czytam tylko bluzgi, przekleństwa itd. itp
franek000 napisał(a):Nic sie nie stało.W przyszlym sezonie jakieś 60% meczy- to derby ZAGLEBIA.Szybko,blisko i przyjemnie.TO NIE JEST SMIESZNE-ALE PRAWDZIWE
José napisał(a):franek000 napisał(a):Nic sie nie stało.W przyszlym sezonie jakieś 60% meczy- to derby ZAGLEBIA.Szybko,blisko i przyjemnie.TO NIE JEST SMIESZNE-ALE PRAWDZIWE
Zawsze zostają jeszcze mecze CWKS-u
Diouf39 napisał(a):Jutro rano mam rozmowy biznesowe z Prezesem firmy Budecon SA i powiem mu , że kurczak, skrzydełko i nózka nie pasują np. do naszej wspólnej inwestycji w Łodzi.
TYCH SKURW....ÓW TRZEBA NAPRAWDĘ ROZGONIĆ POCZĄWSZY OD PREZESA I WŁAŚCICIELA A SKOŃCZYWSZY NA NIE ZAGŁĘBIOWSKIM ZACIĄGU
Darian napisał(a):Co do wyrzucenia wszystkich to się nie zgodzę. Są jeszcze zawodnicy którzy myślę ze są w większym stopniu związani emocjonalnie z Zagłębiem i prezentują w miarę godnie barwy Zagłębia a nie grali w sobotę.Są nimi:
- Adrian Marek, Arek Kłoda i Rafał Pietrzak.
Diouf39 napisał(a):TYCH SKURW....ÓW TRZEBA NAPRAWDĘ ROZGONIĆ POCZĄWSZY OD PREZESA I WŁAŚCICIELA A SKOŃCZYWSZY NA NIE ZAGŁĘBIOWSKIM ZACIĄGU
Diouf39 napisał(a):Po dwóch latach milczenia postanowiłem, że i ja coś wtrącę od siebie na temat naszych grajków a właściwie na temat tego co się dzieje.
Wstyd, żenada i parodia. Po karnej degradacji jesteśmy na samym dnie. Wystarczy popatrzeć na inne zespoły dotknięte spadkiem za korupcje. Gdzie my a gdzie oni. Tam buduje się stadiony z prawdziwego zdarzenia i wzmacnia się skład. A co u nas ! ! ! Totalna kaszana i to przez tego chu..a kurczaka, prezes to kupa grubego kut..sa, którego powinni jak najszybciej wypie..lić. O naszych grajkach nie wspomnę ( wszyscy do wyjeb..nia ). Tak musimy zrobić bo w przeciwnym razie nawet się nie obejrzymy jak znowu będziemy jeżdzić na mecze do Olkusza a może nawet i bliżej. A może warto znowu zacząć wszystko od początku.
Jutro rano mam rozmowy biznesowe z Prezesem firmy Budecon SA i powiem mu , że kurczak, skrzydełko i nózka nie pasują np. do naszej wspólnej inwestycji w Łodzi.
TYCH SKURW....ÓW TRZEBA NAPRAWDĘ ROZGONIĆ POCZĄWSZY OD PREZESA I WŁAŚCICIELA A SKOŃCZYWSZY NA NIE ZAGŁĘBIOWSKIM ZACIĄGU
Diouf39 napisał(a):Tadek , weż przestań pier...lić tylko pożałuj troszkę grosza i przyjedż na każdy mecz Zagłębia chociaż do Sosnowca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack