03.06.2007 godz 17 BITWA O AWANS Zagłębie S.- Jagiellonia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez olim 2007-05-29, 11:41 am

i kolejny

KSZO złożyło odwołanie
Dyrektor KSZO Ostrowiec Zbigniew Grombka złożył dzisiaj do Komisji Odwoławczej PZPN odwołanie od decyzji Wydziału Dyscypliny nakładającej na klub karę degradacji o klasę rozgrywkową oraz kary: finansową i ujemnych punktów za udział w aferze korupcyjnej.

Treść dokumentu przygotowanego przez prawnika jest tajna, ale nam udało się dowiedzieć, że ostrowczanie zarzucają Wydziałowi, miedzy innymi, iż uniemożliwił klubowi przedstawienie swojej linii obrony. Komisja prawdopodobnie wyda decyzję już w najbliższy czwartek.

Ostateczne rozstrzygnięcia w sprawie kar za udział w korupcji muszą zapaść przed terminem ewentualnego pierwszego meczu barażowego o drugą ligę czyli przed dwudziestym czerwca.

Kolejnym dokumentem złożonym dzisiaj przez dyrektora Grombkę jest wniosek do Komisji Licencyjnej PZPN o przyznanie uprawnień do gry w drugiej lidze w przyszłym sezonie.

źródło: Radio Kielce
olim

Postprzez fan78 2007-05-29, 11:52 am

olim napisał(a):i kolejny

KSZO złożyło odwołanie
Dyrektor KSZO Ostrowiec Zbigniew Grombka złożył dzisiaj do Komisji Odwoławczej PZPN odwołanie od decyzji Wydziału Dyscypliny nakładającej na klub karę degradacji o klasę rozgrywkową oraz kary: finansową i ujemnych punktów za udział w aferze korupcyjnej.

Treść dokumentu przygotowanego przez prawnika jest tajna, ale nam udało się dowiedzieć, że ostrowczanie zarzucają Wydziałowi, miedzy innymi, iż uniemożliwił klubowi przedstawienie swojej linii obrony. Komisja prawdopodobnie wyda decyzję już w najbliższy czwartek.

Ostateczne rozstrzygnięcia w sprawie kar za udział w korupcji muszą zapaść przed terminem ewentualnego pierwszego meczu barażowego o drugą ligę czyli przed dwudziestym czerwca.

Kolejnym dokumentem złożonym dzisiaj przez dyrektora Grombkę jest wniosek do Komisji Licencyjnej PZPN o przyznanie uprawnień do gry w drugiej lidze w przyszłym sezonie.

źródło: Radio Kielce

To jest temat o meczu z JagielloniÄ…!
fan78

Postprzez Przemek26 2007-05-29, 12:00 pm

Misaki napisał(a):
wierny do końca napisał(a):
dakos napisał(a):a jak ktos nie przyjdzie na bialo?:>:]

musisz pierdolić???
nie możesz po prostu założyć białej koszulki!?

Jeśli nie masz to kup jakąś made in china!!

Jak nie masz 4 PLN to daj znać...kupię ci k***a taką koszulkę!!!

nie denerwuj siÄ™ bo na takich nie warto
poza tym widać kto przyjdzie na stadion w bieli ->na pewno Ci co mają avatarek :) co do reszty to sprawa wątpliwa...

Jeszcze raz pojawi się tekst o białych koszulkach to będzie przerwa w pisaniu. To jest temat o meczu, strikte piłkarskim aspekcie tego pojedynku.
Przemek26

Postprzez eko 2007-05-29, 12:04 pm

ja wieze ze wygramy i bedziemy swietowac awans.. sadze ze to bedzie ladny mecz na wysokim poziomie zarowno z naszej strony jak i pilkarzy Jagielloni, jednak to my będziemy w tym spotkaniu gora.. Jagielloni rowniez zycze awansu bo im sie nalezy, ale nie w meczu z nami ;]
do zobaczenia w Niedziele
pzdr
eko

Postprzez wierny do końca 2007-05-29, 12:18 pm

Przemek26 napisał(a):
Misaki napisał(a):
wierny do końca napisał(a):
dakos napisał(a):a jak ktos nie przyjdzie na bialo?:>:]

musisz pierdolić???
nie możesz po prostu założyć białej koszulki!?

Jeśli nie masz to kup jakąś made in china!!

Jak nie masz 4 PLN to daj znać...kupię ci k***a taką koszulkę!!!

nie denerwuj siÄ™ bo na takich nie warto
poza tym widać kto przyjdzie na stadion w bieli ->na pewno Ci co mają avatarek :) co do reszty to sprawa wątpliwa...

Jeszcze raz pojawi się tekst o białych koszulkach to będzie przerwa w pisaniu. To jest temat o meczu, strikte piłkarskim aspekcie tego pojedynku.

tak na marginesie....prawidłowa pisownia to STRICTE!

Jeżeli uważasz, że to co dzieje się na trybunach (w tym przypadku, jak one wyglądają) nie ma przełożenia na stricte piłkarski pojedynek...to pozwolę się z Tobą nie zgodzić!!
wierny do końca

Postprzez Tracz 2007-05-29, 12:19 pm

Historia lubi się powtarzać. Pozdro
Tracz

Postprzez wierny do końca 2007-05-29, 12:31 pm

Tracz napisał(a):Historia lubi się powtarzać. Pozdro

nic 2 razy siÄ™ nie zdarza!!!

w ubiegłym roku po meczu Zagłębie - Jaga....Wasz sektor opanował szał radości.... w tym roku nasza kolej!!!
wierny do końca

Postprzez zolfpl 2007-05-29, 12:45 pm

Osobiście uważam że Zagłębie i Jaga awansują do 1 ligo.
Dużo bardziej wolałbym awansować z wami niż z Gdańskiem czy Warszawą.
Mam nadzieje że to będzie ładny mecz i będę go pamiętał do końca życia.
Do zobaczenia w niedziele...
zolfpl

Postprzez flex 2007-05-29, 1:31 pm

wierny do końca napisał(a):Jeżeli uważasz, że to co dzieje się na trybunach (w tym przypadku, jak one wyglądają) nie ma przełożenia na stricte piłkarski pojedynek...to pozwolę się z Tobą nie zgodzić!!

A ja pozwolę sobie przypomnieć, że dyskusja na tematy kibicowskie prowadzona jest na forum Kibice.
flex
Administrator

Postprzez Malocchio_ZD 2007-05-29, 1:44 pm

Awansujemy jeśli nie teraz to kiedy, moze w nie najlepszym stylu ,moze troszke fuksiarsko ale niedziela musi bys szczesliwa na Zagłębiu. Jedno jest pewne stadion jak mi druzyna wymagaja
zmian jesli nie chcemy byc przejawem przerostu ambicji nad trescia w OE. Awans TAK Zmiany
3XTAK. Do zobaczenia w niedziele zapowiada sie niezly mecz, oby dla nas zwycieski
Malocchio_ZD

Postprzez fan78 2007-05-29, 1:58 pm

Na forum Jagi wyczytałem ze u nich nikt nie pauzuje za kartki i nikt nie jest kontuzjowany.Ze tez przeciwko nam musieli akurat zebrac pelny skład. :okulary2: Sotirovic mimo ze ostatnio nie strzela chyba musi byc indywidualnie pilnowany.Ciekawe kogo Moskal desygnuje jako "plastra".W obronie Jagi,na stoperze-Wałdoch i to jest bardzo dobra wiadomosć.Nikt mi nie powie ze on dogoni Prymule :056: jesli oczywiscie będzie taka sytuacja.Chciałbym zeby Krystian miał "dzien konia" i ustrzelił hat-tricka :galy: Należy sie chlopakowi za to zaangażowanie i walke do końca.
fan78

Postprzez mayday77 2007-05-29, 2:06 pm

http://www.dzienniksport.com/index.php? ... &Itemid=33

Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do słabych ostatnio spotkań w wykonaniu Berensztajna,odsyłam Go do tego artykułu.
mayday77

Postprzez sosnowiczanin ! 2007-05-29, 2:40 pm

Słuchajcie!
Ja wierzę w zwycięstwo Zagłębia w niedzielę 2-0 a co do namówienia jednej osoby do przyjścia na mecz to ja wygrałem i domagam się w nagrodę awansu do OE !!! A mianowicie namówiłem kolegę z ... Myszkowa pod Częstochową ( przypomnę że tam kibicują Ruchowi ) !!!

Niedziela 3.06.2007r. Sosnowiec Stadion Ludowy Wszyscy na biało !!!
sosnowiczanin !

Postprzez sirMacius 2007-05-29, 2:49 pm

Ja doprowadziłem do takie sytuacji że dziś założyłem kase za 3 kumpli i nie wiem czy mi oddadzą. Ale nie ważnie są pieniądze im więcej tym lepiej. Tylko nie zjeb... cie z tymi koszulkami.
sirMacius

Postprzez wawa 2007-05-29, 2:50 pm

gdzie moge sie dowiedziec czegos na temat wyjazdu na kszo
wawa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: aro10