Polonia W. - Zagłębie Sosnowiec 13.05.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mario999 2007-05-13, 8:24 pm

jedyne co mnie uspokoi to dymisja dworczyka
mario999

Postprzez Schabu 2007-05-13, 8:28 pm

A ja dalej swoje i nie interesuje mnie inni.Bo po to jest forum!!

KIBIC WYMAGA OD PIŁKARZY,KTÓRZY REPREZENTUJĄ JEGO KLUB,ZAANGAŻOWANIA,WALKI I AMBICJI,A TE CECHY SĄ DALEJ OBCE TYM,KTÓRZY MIENIĄ SIĘ PIŁKARZAMI ZAGŁĘBIA!!!!!!!!!
TO ZBIERANINA PRZYPADKOWYCH LUDZI,KTÓRZY MAJĄ JEDNĄ WSPÓLNĄ CECHĘ-SĄ Z CAŁEJ POLSKI.W DALSZYM CIĄGU NIE WIDZĘ W GRZE ZAGŁĘBIA NIC OPTYMISTYCZNEGO,TO ZBIOROWISKO PRZYPADKOWYCH PIŁKARZYKÓW KIEROWANYCH PRZEZ JESZCZE SŁABSZEGO TRENERA,BEZ AUTORYTETU,DOŚWIADCZENIA I JAKIEGOKOLWIEK POMYSŁU NA GRĘ.
KTOŚ MOŻE MI ZARZUCIĆ,ŻE NIE JESTEM PRAWDZIWYM KIBICEM ZAGŁĘBIA.NIC BARDZIEJ MYLNEGO.
JESTEM OD PONAD 18 LAT.
TO TROSKA O MÓJ KLUB SKŁANIA MNIE DO TEJ KRYTYKI.

I jeszcze jedno.Nie łudżcie się że Dworczyka wyjebią.
A wiecie dlaczego?
Dlatego,że zostało kilka meczów do końca i nikt takiego ryzyka nie podejmie.To po pierwsze!
A po drugie Włosi siedzą u siebie i oglądają Torino.Gazet ani naszego forum nikt nie czyta.A tymbardziej włosi którzy mają swoje cele,a nie zatrudnianie tłumacza na pogawędkę z Rudym którego nie ma.Więc kto ma tu rządzić w tym klubie????????????

:567:
Schabu

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-05-13, 8:29 pm

Przegralismy ten mecz na wlasne zyczenie, moze inaczej na zyczenie naszego
trenera. Gdyby usiadl na polonie w I polowie ustawieniem 4-4-2 i gral akcja za akcje
to mysle ze nie przegralibysmy tego meczu.
Polonia nie grala najlepiej w tym meczu, polonia grala juz znacznie lepiej, ale nasz
trener nie wykorzystal tego meczu.
II polowa w wykonaniu Zaglebia o niebo lepsza, przy odrobinie szczescia moglismy
osiagnac remis.
Stalo sie inaczej - Tragedii nie ma - po prostu trzeba grac - 4-4-2 i grac z przekonaniem ze nalezy wygrywac mecze. Szanse sa na awans w dalszym ciagu
mecze na Ludowym z Odra, Slaskiem i Jaga nie innej opcji tylko 9 pkt, noi mecz
z Polonia w Bytomiu - remis.
To nie moze byc inaczej - TAK BYC MUSI i NIE MA PRZEPROS.
Jestem pewny iz przed tymi meczami - zawodnicy powinni byc zgrupowani nie moze
byc tak ze maja duzo wolnego czasu i chmiel.
Koncentracja na full bo inaczej to moze byc kaszana.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez mario999 2007-05-13, 8:30 pm

dlatego my to musimy zrobic bo nam najbaredziej zalezy na naszym zaglebiu i blagam zrobmy cos bo z tym......... nie zajdziemy daleko a za tydzien znowu bedziemy plakac tylko wtedy moze byc juzx za pozno
mario999

Postprzez Misaki 2007-05-13, 8:35 pm

Schabu myśle że oni chcą wygrywać Myśle że nie można im zarzucić braku woli walki
Nie wiem natomiast jak sprawa z zaangazowaniem wygląda na treningu ale na pewno się przejde zobaczyć...Myśle że po wyjebaniu Dworczyka należy zatrudnić jakichś specjalistów od przygotowania żeby panowie nie odbiegali motoryką i kondychą od przeciwników
chociaż nie wiem czy nie jest już w tej sprawie za późno bo o to trzeba zadbać odpowiednio wcześniej

Dworczyk! Czy ty wiesz jaką odpowiedzialność na siebie bierzesz? Masz szanse teraz ostatnią!
Zrezygnuj! Miej odwage przyznać się do swoich słabości Potem może być za póżno i nikt Ci już tego nie wybaczy!
Ostatnio edytowano 2007-05-13, 8:39 pm przez Misaki, łącznie edytowano 1 raz
Misaki

Postprzez wierny do końca 2007-05-13, 8:37 pm

kondycyjnie dzisiaj wytrzymali
wierny do końca

Postprzez mario999 2007-05-13, 8:38 pm

kazdy tutaj mowi o wyjebaniu ale moze wreszcie nie bedziemy gadac tylko to zrobimy i go wyjebiemy najlepiej juz dzisiaj a jutro niech poszukaja trenera. jest paru dobrych trenerow wolnych
mario999

Postprzez KAVU'91 2007-05-13, 8:39 pm

Nie będę komentował meczu, bo szkoda słów po prostu.
Wszyscy chyba widzieli co się działo na bosiku.

Bardziej ciekawi mnie pomeczowa wypowiedź "trenera" Zagłębia...

Czyżby coś w stylu :

"Wg. mnie to dobry wynik wyjazdowy. Zawsze mogliśmy stracić więcej niż jedną bramkę, a w ogólnym rozrachunku stosunek bramek może być bardzo ważny. Chłopaki dali z siebie wszystko, niestety nie wyszło tak jak powinno."

??

...
KAVU'91

Postprzez Strooś 2007-05-13, 8:40 pm

Wybiegając w niedaleką zresztą przyszłość powiem tak:
-za kartki w następnym meczu pauzują Folc i Paczka, Dworczyka nie zwolnią tak więc z Odrą zagramu ustawieniem 4-5-1, bo osobiście nie wierzę, żeby od początku zagrał w ataku z Prymułą Oziębała (SWOJĄ DROGĄ SZKODA, ŻE TEN CHŁOPAK NIE DOSTAWAŁ WCZEŚNIEJ SZANSY/ Czyli Kaszany ciąg dalszy będzie...
POZDRAWIAM
Strooś

Postprzez Raul75 2007-05-13, 8:40 pm

KAZDY Z NAS GRAL KIEDYS W KARTY, MYSLE, ZE NAWET TRENER Z BOZEJ LASKI DWORCZYK. DOSTAJESZ KARTY Z ROZDANIA I RADZISZ SOBIE SAM.... DOBREGO GRACZA POZNASZ PO TYM, ZE NAWET MAJĄC KIEPSKIE ROZDANIE CWANIACTWEM POTRAFISZ ZASKOCZYC PRZECIWNIKA. TEMU PANU NA d. DOSTAŁA SIĘ NIEZŁA EKIPA Z I-LIGOWĄ PRZESZŁOŚCIĄ. NIKT IM ZA DARMO TEGO 2-GO MIEJSCA NIE DAŁ; TO BYŁO WSZYSTKO WYWALCZONE MNIEJSZYM BĄDŹ WIĘKSZYM WYSIŁKIEM ALE JAK PRZECIĘTNY KIBIC WIDZI SCHEMAT GRY WŁASNEJ DRUŻYNY I W PIJACKIM AMOKU POTRAFI WSKAZAĆ BŁĘDY W USTAWIENIU DRUŻYNY TO TO JUŻ PANIE d. JEST PTZYKRE. NIECH SIĘ PAN d. ZASTANOWI CZY TO JEST ZADANIE DLA NIEGO????????????????? BO KU3WA TAM WPADNĘ I MU TO W TWARZ POWIEM, ŻE JEST NIEUDACZNIKIEM I NIE MA POJĘCIA O NOWOCZESNYM STYLU GRY; O JAKIMKOLOWEK STYLU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raul75

Postprzez MarcelZS 2007-05-13, 8:41 pm

Bardzo chcieli i bardzo walczyli ..... !!!!

O przegrnej moim zdanie zadecydowało ustawienie w pierwszej połowie, po wyjściu Prymuli i zejściu Lachy gra się ułożyła i stwarzliśmy zagrozenie, szkoda że Dworczyk znowu nie potrafił ustawić drużyny na mecz.

Szkoda mi zawodników, bo znowu znaczna cześć po nich będzie jeżdzić, obrażalscy ... znowu będą wieszać płutna na Ludowym - zamist pokazać że nam kibicą zależy.

Dworczyk, Waldek i Pani sekratarka robią swoje - zawodnic też próbują się w tym odleżć - a my się dalej obrażajmy !!!!!
MarcelZS

Postprzez mario999 2007-05-13, 8:43 pm

mam takie same mysli jak raul. i k***a musi byc dzisiaj jego dymisja
mario999

Postprzez Misaki 2007-05-13, 8:43 pm

wierny do końca napisał(a):kondycyjnie dzisiaj wytrzymali

no jeśli gra się tylko drugą połowę to starczy ale i tak przy prowadzeniu Polonii ostatnie 10 minut to inicjatywa czarnych koszul
Misaki

Postprzez Karmel 2007-05-13, 8:43 pm

ja az sie boje tego co przeczytam jak pojawia sie wypowiedzi pomeczowe. Przeciez dawno nie czulem tak niesportowej jak teraz. na mysl o tym kretynie mnie krew zalewa.

a co do meczu to gdybysmy od razu grali 4-4-2 to wynik bylby jak najbardziej sprawa otwarta, ale nie... musielismy zaczac tak jak zwykle:/ Przeciez na Boga, czy on nie widzi ze nawet w europie malo kto gra taka taktyka??!! to trza miec na prawde koncepcje zajebista zeba grac 4-5-1.
Karmel

kalectwo

Postprzez cezaros_prowokator 2007-05-13, 8:44 pm

To spotkanie odaje poziom naszej zagłebiowskiej piłki. Zero umiejetności szkoda słów. Wstydze się za tych kopaczy z chęcią powróce do 4 ligi gzie widziałem ambicje i wole walki.
Na tą chwile Zagłebie to zgraja nieudaczników i nawet niechce aby firmowali "trójkąta " w pierwszej lidze
cezaros_prowokator
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna