Zagłębie - Ruch 30.08.2006 godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez choRzowianin 2006-08-30, 10:37 am

Unbreakable napisał(a):
HrabiaZąbek napisał(a):
Nie dość że nowy, to jeszcze nie za dobrze zoorientowany z geografii.
Gdybyś napisał że grają dwa zwaśnione kluby z województwa śląskiego to bym się nie czepiał.Ale że są wg. ciebie ze Śląska...... :?
Więc żebyś takich byków więcej nie robił to zapamiętaj że mieszkasz w Zagłębiu Dąbrowskim(o ile nie mieszkasz gdzie indziej) a nie na Śląsku!!!

Wiem że mieszkam na Zagłębiu i mieszka tu też całamoja rodzina od dziadów pradziadów(Dąbrowa-Niwka).Wiem zrobiłem błąd,w sumie najpierw napisałem że z woj.śląskeigo ale zaraz z edsytowałem(niewiem czemu).Przepraszam zaraz to porawie tak jak i moje klolejne wypowiedzi.
tego sie niy wybaczo :lol:
choRzowianin

Postprzez Unbreakable 2006-08-30, 10:41 am

choRzowianin napisał(a):tego sie niy wybaczo :lol:

Nie wybacza się również tego że piszesz dla Mnie nie zrozumiałym językiem!
Unbreakable

Postprzez choRzowianin 2006-08-30, 10:44 am

Unbreakable napisał(a):
choRzowianin napisał(a):tego sie niy wybaczo :lol:

Nie wybacza się również tego że piszesz dla Mnie nie zrozumiałym językiem!
cos taki nerwowy,czymej siły na mecz 8)
choRzowianin

Postprzez the djinn 2006-08-30, 11:07 am

dlaczego taki kotleś niedostaje odrazu bana zanim jeszcze zdąży cos napisać ?
the djinn

Postprzez Krawiec 2006-08-30, 12:15 pm

Panowie krótko : DO BOJU ZAGŁĘBIE !!! Będzie nas tysiąc czy dwa nie ważne, jedziemy dzisiaj z dopingiem na max!!!
Krawiec

Postprzez robercik 2006-08-30, 12:19 pm

bedzie dobrze :lol:
robercik

Postprzez xXx_1906 2006-08-30, 12:27 pm

Raczej dobrze jest :wink: W sumie niech sobie deszczyk trochę popada to krzesełka będą mokre i trzeba będzie stać, a od stania do śpiewania droga krótka ;] Dajmy dzisiaj z siebie wszystko.
xXx_1906

Postprzez mariusz76 2006-08-30, 1:36 pm

Prosze was... NIE ŚPIEWAJCIE
"PEDA DESZCZ[/color[color=green]],...PADA DESZCZ,... LALLA..."
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Misaki 2006-08-30, 2:01 pm

mam nadzieje ze nasi grajkowie dobiorą odpowiednie buty na ten mecz zeby nie było tego samego co w meczu z Miedzią
Misaki

Postprzez miechoalfa 2006-08-30, 2:02 pm

przy takiej pogodzie i przy takij grze tłumów nie będzie. Zresztą sam się zastanawiam czy jak będzie tak padać warto iść, ale ponieważ jest nowy trener to chyba się przejde to zobaczyć, bo jeszcze po Zawiszy i Kmicie mówiłem, ze na bank moja noga tam nie stanie dopóki pseudopiłkarze odbudują zaufanie, ale mineło półtora tygodnia i jednak zdecydowałem, że raczej pójde, mam nadzieje, ze będzie warto. Choć jak tak będzie padać to moze i nie warto zobacze jeszcze. A może by ktoś napisał aka pogoda nad stadionem, bo ja w sumie za pół godziny będe musiał iść do garażu, jak chce się wyrobić.
Ostatnio edytowano 2006-08-30, 2:03 pm przez miechoalfa, łącznie edytowano 1 raz
miechoalfa

Postprzez esox26 2006-08-30, 2:03 pm

NO panowie ja jeszcze dopije piwko i powoli NA LUDOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam nadzieje że nasi grajkowie dziś nas nie zawiodą :D
esox26

Postprzez twari 2006-08-30, 2:03 pm

miechoalfa napisał(a):przy takiej pogodzie i przy takij grze tłumów nie będzie. Zresztą sam się zastanawiam czy jak będzie tak padać warto iść, ale ponieważ jest nowy trener to chyba się przejde to zobaczyć, bo jeszcze po Zawiszy i Kmicie mówiłem, ze na bank moja noga tam nie stanie dopóki pseudopiłkarze odbudują zaufanie, ale mineło półtora tygodnia i jednak zdecydowałem, że raczej pójde, mam nadzieje, ze będzie warto. Choć jak tak będzie lać to moze i nei warto zobacze jeszcze.

Zrób to dla nas i nie idź. Ok?
Takim kibicom stanowcze NIE!
NA DOBRE I NA ZŁE!!!!
twari

Postprzez esox26 2006-08-30, 2:11 pm

przy takiej pogodzie i przy takij grze tłumów nie będzie. Zresztą sam się zastanawiam czy jak będzie tak padać warto iść, ale ponieważ jest nowy trener to chyba się przejde to zobaczyć, bo jeszcze po Zawiszy i Kmicie mówiłem, ze na bank moja noga tam nie stanie dopóki pseudopiłkarze odbudują zaufanie, ale mineło półtora tygodnia i jednak zdecydowałem, że raczej pójde, mam nadzieje, ze będzie warto. Choć jak tak będzie lać to moze i nei warto zobacze jeszcze.
esox26 napisał(a):NO panowie ja jeszcze dopije piwko i powoli NA LUDOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam nadzieje że nasi grajkowie dziś nas nie zawiodą :D

ZOSTAŃ W DOMU I "PIJ MLEKO BĘDZIESZ WIELKI"
esox26

Postprzez miechoalfa 2006-08-30, 2:11 pm

człowieku nie będe cie obrażać, ale ja już swoje się nachodziłem na Zagłebie pewnie gdy ty jeszcze robiłeś do pieluch zapewne, i zastanawia mnie kiedy tacy jak ty (specjalnie z małej) zrozumią, zeby był silny klub musi być miejsce na stadionie dla każdego, nawet dla kogoś kto nie dopinguje, jest od czasu do czasu czy nie iwem co jeszcze, to może stań na bramce i sprawdzaj bilety, jak kogoś nie było na wyjeździe na Kmicie to ich nie wpuszczaj, bo pzrecież tylko tacy mogą być co nie, tylko ciekawe czy ty byś wtedy mógł przyjsć, za moich czasów było nie dopomyślenia, żeby ktoś komuś zabraniał iść, tylko sie robiło wszystko by było jak najwięcej, nie ważne kto miał jakie zdanie, a kibice byli bardziej wymagający niż obecnie, teraz jak ktoś nie przyjmuje wszystkiego bezkrytycznie jak ty, to jak widze, od razu trzeba go zaatakować, no nic trudno, skoro nie iść, to rzeczywiscie nie ide, zrobie sobie przerwe. W moich czasach było nie dopomyślenia, zeby na mecze na Ludowym chodziło po 1,5-2 tyś ludzi, a mieszkańców Sosnowiec i okolice miało nie wiele więcej, ale skoro jest takie podejscie to może sie nie dziwie, że tak mało ludzi chodzi. Za moich czasów to do starszych był szacunek, bo oni już swoje zrobili i przejmowali to następni, teraz widze, ze młodzi pozjadali wszystkie rozumy i starszych sie wyrzuca. no nic, trudno.
miechoalfa

Postprzez Codino 2006-08-30, 2:40 pm

miechoalfa napisał(a):człowieku nie będe cie obrażać, ale ja już swoje się nachodziłem na Zagłebie pewnie gdy ty jeszcze robiłeś do pieluch zapewne, i zastanawia mnie kiedy tacy jak ty (specjalnie z małej) zrozumią, zeby był silny klub musi być miejsce na stadionie dla każdego, nawet dla kogoś kto nie dopinguje, jest od czasu do czasu czy nie iwem co jeszcze, to może stań na bramce i sprawdzaj bilety, jak kogoś nie było na wyjeździe na Kmicie to ich nie wpuszczaj, bo pzrecież tylko tacy mogą być co nie, tylko ciekawe czy ty byś wtedy mógł przyjsć, za moich czasów było nie dopomyślenia, żeby ktoś komuś zabraniał iść, tylko sie robiło wszystko by było jak najwięcej, nie ważne kto miał jakie zdanie, a kibice byli bardziej wymagający niż obecnie, teraz jak ktoś nie przyjmuje wszystkiego bezkrytycznie jak ty, to jak widze, od razu trzeba go zaatakować, no nic trudno, skoro nie iść, to rzeczywiscie nie ide, zrobie sobie przerwe. W moich czasach było nie dopomyślenia, zeby na mecze na Ludowym chodziło po 1,5-2 tyś ludzi, a mieszkańców Sosnowiec i okolice miało nie wiele więcej, ale skoro jest takie podejscie to może sie nie dziwie, że tak mało ludzi chodzi. Za moich czasów to do starszych był szacunek, bo oni już swoje zrobili i przejmowali to następni, teraz widze, ze młodzi pozjadali wszystkie rozumy i starszych sie wyrzuca. no nic, trudno.

Chłopie a jakie Twój wiek ma znaczenie? Na necie się na takie sprawy uwagi nie zwraca, bo niby skąd kto ma wiedzieć, kim Ty jesteś.
Ja wiem tyle, że z cukru nie jesteś więc nie gadaj tyle o pogodzie, tylko idz do tego garazu...
Codino

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna