przez miechoalfa 2006-08-30, 2:11 pm
człowieku nie będe cie obrażać, ale ja już swoje się nachodziłem na Zagłebie pewnie gdy ty jeszcze robiłeś do pieluch zapewne, i zastanawia mnie kiedy tacy jak ty (specjalnie z małej) zrozumią, zeby był silny klub musi być miejsce na stadionie dla każdego, nawet dla kogoś kto nie dopinguje, jest od czasu do czasu czy nie iwem co jeszcze, to może stań na bramce i sprawdzaj bilety, jak kogoś nie było na wyjeździe na Kmicie to ich nie wpuszczaj, bo pzrecież tylko tacy mogą być co nie, tylko ciekawe czy ty byś wtedy mógł przyjsć, za moich czasów było nie dopomyślenia, żeby ktoś komuś zabraniał iść, tylko sie robiło wszystko by było jak najwięcej, nie ważne kto miał jakie zdanie, a kibice byli bardziej wymagający niż obecnie, teraz jak ktoś nie przyjmuje wszystkiego bezkrytycznie jak ty, to jak widze, od razu trzeba go zaatakować, no nic trudno, skoro nie iść, to rzeczywiscie nie ide, zrobie sobie przerwe. W moich czasach było nie dopomyślenia, zeby na mecze na Ludowym chodziło po 1,5-2 tyś ludzi, a mieszkańców Sosnowiec i okolice miało nie wiele więcej, ale skoro jest takie podejscie to może sie nie dziwie, że tak mało ludzi chodzi. Za moich czasów to do starszych był szacunek, bo oni już swoje zrobili i przejmowali to następni, teraz widze, ze młodzi pozjadali wszystkie rozumy i starszych sie wyrzuca. no nic, trudno.