przez jls 2006-08-28, 9:44 am
Witam.
Ostatnie wydarzenia sportowe w wykonaniu Zagłębia powinny nasunąć każdemu rozsądnie myślącemu kibicowi pewne wnioski.
Kibicuję drużynie od 1956 roku.Były w tym okresie wzloty i upadki,ale takiego blamżu jeszcze nie było.Nie wiem jakie są układy na lini prezes,dyrektor,zarząd,trener,drużyna,poszczególni zawodnicy;ale gołym okiem widać,że jest to zlepek przpadkowych ludzi myślących w kategorii
byle było by co do kieszeni włożyć i dalej udawać głupiego aż do oporu.
Moje zdanie jest proste:
1-całkowita zmiana zarządu-beznadziejne działanie na rzecz klubu[choćby sprawa ostatnich wydarzeń-automatycznie nie czekając na PZPN powinni zawiesić Lachowskiego do wyjaśnienia sprawy;transfery itd.]
2-natychmiastowe rozliczenie trenera z jego poczynań-zamiast jednoczyć drużynę i dążyć do jak najlepszych wyników osiągnął coś zupełnie odwrotnego.
3-przeanalizować skład zespołu-czy aby błąd nie tkwi w zbyt dużym nagromadzeniu w jednej drużynie "wielkich indywidualności";czy nie lepiej
dać szansę zawodnikom grającym w zapleczu pierwszego zespołu tzn. ograniczyć ilość gwiazd grających w pierwszej drużynie do minimum,płacić tylko za osiągane wyniki.
4-więcej informacji na temat drużyny z pierwszej ręki-co robią plotki sami mamy przykład po ostatnich wydarzeniach.
Nigdy nie pisałem na forum,czytałem je uważnie,moje wnioski:
1-język gorszy od rynsztoka
2-wypowiedzi bez ładu i składu
3-krytyka wszystkiego dookoła bez przemśleń na temat własny
4-forum jest na temat Zagłębia,a na nim pisze się bardzo nieładnie na temat innych zespołów,efekty widać gołym okiem.
Moje zdanie jest takie zajmijmy się własnym podwórkiem,traktujmy innych tak jak byśmy chcieli być sami traktowani.
Prośba do administratorów dbajcie o to forum bo to jakie ono jest świadczy też o Was.
Jakie forum taka opinia o nas kibicach i naszej drużynie w całej Polsce.
Pozdrawiam.