Janusz Białek były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2006-08-29, 1:14 pm

Wojtek nie może siedzieć 24 h na forum. To jest odpowiedź dla szanwnego Kolegi. Ale staram się ...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez martinho 2006-08-29, 1:22 pm

Czy za wszystko należy obwiniać trenera?

Po 5 rozegranych meczach myślę, że można dokonać oceny trenera, i ta w moim przekonaniu jest na niekożyść P.Białka. Tak jak wspominałem w pierwszych postach tego tematu że piłkarzy z umiejętnościami w składzie ma, potrzebne było tylko wyzwolenie w nich odpowiedniej ambicji i motywacji i tu nasz trener nie stanął na wysokości zadania. Może samo podejście trenera do zawodników, a może jego taktyka, a może jedno i drugie stanowiło o takich a nie innych wynikach.
Do pierwszego wniosku można chociażby zrobić odniesienie do wypowiedzi Sławomira Pach "z trenerem wszyscy się bardzo dobrze rozumiemy" czyli nie ma wyników, gra jest poniżej oczekiwań i na każde wytłumaczenie tego faktu jesteśmy dla siebie wyrozumiali.
Drugi wątek dotyczący ostatniego meczu: prowadzimy 2:0 z jednbą ze słabszych drużyn w lidze i przegrywamy 3:2, czy nie jest to wynikiem skłonności trenera do defensywnej taktyki, która mając w większości zawodnikó defensywnych przynosi zgoła odmienny efekt niż oczekiwano ?

I to według mnie jest przyczyną osobistej porażki trenera i słabych wynikó naszej drużyny.
martinho

Postprzez Misaki 2006-08-29, 1:23 pm

Moim zdaniem trenerem jakiego potrzebuje Zagłębie jest Duszan Radolsky marzenie :) on to by dopiero złapał za ryj kogo trzeba i by chodzili jak w zegarku :D Niestety to raczej nie jest nasza półka finansowa chociaż kto wie
Misaki

Postprzez twari 2006-08-29, 5:01 pm

k***a mać! Co za ludzie... Najpierw przez tydzień lamęt że Białek jest be, Białek OUT a po dymisji wchodzę i czytam że zarząd jest pojebany bo zwolnił Białka, bo Dworczyk, bo dzień przed meczem, bo mam zatwardzenie...
No luuuudzie... Co się dzieje z tym forum?? Tego się już czytać nie da!!
Ciągły płacz.. tak źle, tak jeszcze gorzej...
Założę się że 99% osób które pajacują że Dworczyk jest do dupy (mam tu namyśli tych płaczków co się zalogowali w ostatnich dniach) nie miało NIGDY okazji widzieć Dworczyka w akcji no ale trzeba go zjebać. :roll:
Ehh... ostatnio nie da się czytać tego forum - je się poprostu PRZEGLĄDA!
Gorzej niż na targu gdzie babcie ciągle na coś narzekają...

A może by tak dać mu szansę? Jest jasno powiedziane że Dworczyk będzie trenerem na czas znalezienia nowego treneiro! Więc w czym problem?
Chyba lepiej zaryzykować i dać szansę rodowitemu Zagłębiakowi niż motywować piłkarzy stylem Białka...
Nic do stracenia nie mamy a zyskać możemy wiele...
twari

Postprzez Diouf39 2006-08-29, 5:02 pm

Ładne kandydatury podsyłacie do Zagłębia:- Kubicki, Żurek, Fornalik. Toż to, to samo co KRÓTKI. Litości.
Diouf39

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-08-29, 5:29 pm

Powiem krotko moim kandydatem na trenera w chwili obecnej aby
miec szanse na AWANS bedzie Pan Adam Nawalka.

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez buli11 2006-08-29, 5:35 pm

Tylko nie Zurek ani Kubicki.Wszyscy wiedza jak graja druzyny prowadzone przez zurka.Gra na 0-0 a jak sie uda to strzelic 1 bramke.Kubicki tez pokazal co "potrafi" w warszawie i Lecznej.
buli11

Postprzez Misaki 2006-08-29, 5:48 pm

myśle że oprócz zatrudnienia nowego trenera można by wziąć przykład z Bełchatowa gdzie wokół drużyny pracuje cały sztab ludzi np fizjolog a może by trzeba nawet psychologa zatrudnić kto wie możecie się śmiać ale na zachodzie to standart

co do personaliów to na pewno trenerem nie powinien zostać Fornalik(Odra W. zaskakiwała ale nie za jego kadencji a poza tym to chyba Slązak :)) odpada też Kubicki gdyż ten pan musi jeszcze sporo się nauczyć i sporo doświadczenia zebrać (ale nie w moim Zagłębiu) myśle że Michniewicz był by dobry i Majewski ale czy ci panowie zgodzą się wziąć na siebie Zagłębie?

a i jeszcze co do Żurka to kojarzy mi się on jakoś źle nie wiem czemu takie same przeczucia miałem co do Białka i jak widać się niestety sprawdziły :roll:
Ostatnio edytowano 2006-08-29, 6:00 pm przez Misaki, łącznie edytowano 2 razy
Misaki

Postprzez irke 2006-08-29, 5:48 pm

Dobrze, że Białek odszedł
irke

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-08-29, 7:46 pm

panu Bialkowi nie dziekujemy :evil:
sprzedawca_cebuli

Postprzez Gilardino 2006-08-29, 9:39 pm

WAB napisał(a):
opel napisał(a):powtórze to co napisałem na 90min.wzieli Dworczyka który nie jest lepszy od Białka!!!teraz to już tylko równia pochyła w dół.jeżeli nie mieli lepszego kandydata na miejsce Białka,to mogli go zostawić.piłkarzyki się cieszą,bo powinni im dop... taką kare i tak obniżyć kontrakty,żeby poczuli trochę biedy,a wtedy może docenili by to za co i dla kogo grają i była by szansa zobaczyć u nich walkę i ambicję na boisku.A tak dalej jedno wielkie G.!!! Przyjde na mecz z rucholami i jak nie zobaczę u nich w/w cech to przestanę chodzić na Zagłębie do czasu kiedy coś się nie stanie z tymi złodziejami.

Na Ruch też nie przychodź. wyp....laj po prostu, "prawdziwy kibicu"

popieram !!!
Gilardino

Postprzez slawekchicago 2006-08-30, 3:46 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Powiem krotko moim kandydatem na trenera w chwili obecnej aby
miec szanse na AWANS bedzie Pan Adam Nawalka.

Pozdrawiam
Tadeusz

Panie Tadku a juz nic nie powiem bo mnie zabija
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez koszki 2006-08-30, 8:05 pm

PO tym co dziś zobaczyłem wydaje mi się że to zawodnicy swoimi wynikami zwolnili Białka. :shock:

Ale oby tak dalej :!:
koszki

Postprzez twari 2006-08-30, 9:12 pm

koszki napisał(a):PO tym co dziś zobaczyłem wydaje mi się że to zawodnicy swoimi wynikami zwolnili Białka. :shock:

Jasne... zauważ że za Białka nie grał Dawid który dziś wniósł o wiele więcej do gry niż Piątkowski, Dworczyk dał też szansę Adzemowi no i motywacja była zupełnie inna bo chłopcy walczyli o każdą piłkę!
Co Zagłębiak to Zagłębiak!
twari

Postprzez August 2006-08-30, 9:42 pm

koszki napisał(a):PO tym co dziś zobaczyłem wydaje mi się że to zawodnicy swoimi wynikami zwolnili Białka. :shock:

Już od jakiegoś czasu miałem takie wrażenie
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna