LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez CharoN^ 2004-02-08, 8:01 pm

Naprawdę wielkie brawa dla Svitlicy. Wszedł w 66 min. na boisko i w 82 minucie zniwelował rozmiary porażki. Świetny debiut. Z drugiej strony mnie cieszy że mój ukochany Bayern ponownie zaczyna wygrywać :twisted:.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Misiek DG 2004-02-09, 11:40 am

CharoN^ napisał(a):Naprawdę wielkie brawa dla Svitlicy. Wszedł w 66 min. na boisko i w 82 minucie zniwelował rozmiary porażki. Świetny debiut. Z drugiej strony mnie cieszy że mój ukochany Bayern ponownie zaczyna wygrywać :twisted:.

Ukochany :?: :shock: Ukochane jest tylko ZAGŁĘBIE :!: :!: :!:

Chyba, że jesteś z Monachium ... :?: :shock: :lol:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Kamilsts 2004-02-09, 12:43 pm

Stanko w tak slabej lidze jak niemiecka to strzeli z 30 bramek w sezonie :-) no może nie w tym bo już mało czasu zostało ale w następnym ;)
Pozdro Stanko !!! I wracaj do Legii za dwa sezony no albo juz do Nas w 1 lidze ;)
Kamilsts

Postprzez CharoN^ 2004-02-09, 1:39 pm

Misiek DG napisał(a):
Ukochany :?: :shock: Ukochane jest tylko ZAGŁĘBIE :!: :!: :!:

Chyba, że jesteś z Monachium ... :?: :shock: :lol:

Rozpędziłem się trochę ale chyba wiadomo że ulubiony klub ZAGRANICZNY :twisted:. A myślę że w budeslidze nie jest łatwo strzelać bramki, może nie jest to najsilniejsza z lig europejskich, jak np. Włoska, Hiszpańska ... ale nie przesadzajmy Kamilu :twisted:

I NA DOBRE I NA ZŁE W MOIM SERCU ukochane ZAGŁĘBIE :)
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Franz 2004-02-10, 6:31 pm

sadomen napisał(a):Brawo Stanko :!: widać, że Hannover pozyskał bardzo dobrego napastnika.

W tym miejscu lepiej byłoby napisać że Legia straciła bardzo dobrego napastnika, może że jesteś kibicem Hannoweru ale to wtedy chyba nie to forum :| .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Sadek 2004-02-10, 6:35 pm

Franz napisał(a):
sadomen napisał(a):Brawo Stanko :!: widać, że Hannover pozyskał bardzo dobrego napastnika.

W tym miejscu lepiej byłoby napisać że Legia straciła bardzo dobrego napastnika, może że jesteś kibicem Hannoweru ale to wtedy chyba nie to forum :| .

No fakt...
Sadek
dj. transfer

Postprzez DaMi 2004-02-21, 2:43 pm

Będzie kanał TVN Legia?

- To będzie kanał TVN Legia. Powstanie stosunkowo szybko. Jeśli nie będziemy mieli praw do transmisji meczów, będziemy robić programy o historii klubu, życiu piłkarzy, kibicach itp. - powiedział w rozmowie z "Życiem Warszawy" wiceprezes Grupy ITI Mariusz Walter.

Walter stwierdził również, że inwestycja w Legię, nie może przynieść strat i pod takim kątem robiony jest biznesplan.

- Żeby wejść w Legię, trzeba wyłożyć na dzień dobry kilka milionów dolarów. Jesteśmy pod presją czasu. Dzięki uprzejmości pana Zarajczyka umowa przedwstępna została przedłużona o dwa miesiące. Jedyną gwarancją, że nie "umoczymy", jest uznanie przez władze miasta, że Legia jest na tym terenie gospodarzem, a stadion będzie jej domem. Ja z kolei gwarantuję, że jeśli tak się stanie, to potrafimy wygenerować środki na działalność klubu - dodał Walter.

źródło: Życie Warszawy
DaMi

Postprzez ktoś 2004-02-21, 5:49 pm

20 luty 2004 r

Legia Warszawa - Piast Gliwice 0:0

Fragmenty tego meczu będzie można zobaczyć w Cyfrze+ w pon. O godz. 18:00
ktoś

Postprzez Sadek 2004-02-21, 6:01 pm

DaMi napisał(a):Będzie kanał TVN Legia?

- To będzie kanał TVN Legia. Powstanie stosunkowo szybko. Jeśli nie będziemy mieli praw do transmisji meczów, będziemy robić programy o historii klubu, życiu piłkarzy, kibicach itp. - powiedział w rozmowie z "Życiem Warszawy" wiceprezes Grupy ITI Mariusz Walter.

Walter stwierdził również, że inwestycja w Legię, nie może przynieść strat i pod takim kątem robiony jest biznesplan.

- Żeby wejść w Legię, trzeba wyłożyć na dzień dobry kilka milionów dolarów. Jesteśmy pod presją czasu. Dzięki uprzejmości pana Zarajczyka umowa przedwstępna została przedłużona o dwa miesiące. Jedyną gwarancją, że nie "umoczymy", jest uznanie przez władze miasta, że Legia jest na tym terenie gospodarzem, a stadion będzie jej domem. Ja z kolei gwarantuję, że jeśli tak się stanie, to potrafimy wygenerować środki na działalność klubu - dodał Walter.

Było by elegancko ... najlepiej jak by był ten program w kablówce hehe
Sadek
dj. transfer

Postprzez chmie(L)o 2004-02-24, 4:46 pm

DaMi napisał(a):Będzie kanał TVN Legia?

mnie to osobiście od samego początku jakimś tanim przewałem wali... :x

ja mysle ze ITI kupi , zrobi , namiesza , wypowie umowę i bedziemy mieli jeszcze bardziej przejebane niz mamy ... lol :cry:
chmie(L)o
East Front 03

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-02-24, 9:00 pm

ja tam wierze w Legia (L) że postara się na wiosne i będzie jak najwyżej w tabeli a może nawet i ją wygra !!

P.S-> POZDRO DLA WSZYSTKICH
*c*i*c*h*y*

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-02-24, 9:08 pm

Wg mnie osobiscie zaden kanał powstawać nie musi... Wystarczy zeby ITI kupowało nowych pilkarzy i przedewszystkim zadbala o dobra kondycje finansową Legii i jej kibicow!
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-02-24, 10:46 pm

Fajnie jak by powstał program "Legia Warszawa" czy coś podobnego :lol: a tak wogóle historia uczy że wygrywa drużyna a nie nazwiska więc nie patrzcie na trensfery innych bo liczy cię całośc a nie transfery!!!!

LEGIA RULEZZZZZZZZZZZZ
*c*i*c*h*y*

Postprzez xxx 2004-02-26, 8:49 pm

xxx

Postprzez ATR 2004-02-27, 9:18 am

Pewnie nikt nie miałby nic przeciwko gdyby mecze Legii transmitowane były w TVN
ATR

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna