PUCHAR POLSKI

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Strefa41-200 2005-10-25, 3:47 pm

Do tej pory myślałem, że Wojtek Małocha jest tylko słaby, ale po meczu z Odrą twierdzę, że jest nieudolny. Szkoda, że będzie musiał odejść zimą bo przecież we wcześniejszych występach w innych klubach strzelał bramki. Przyzwoicie zagrali tylko Piętka i Chylaszek
Strefa41-200

Postprzez Rynek 2005-10-25, 3:52 pm

A jak zaprezentowali sie juniorzy: Mazur, Smarzynski i Szatan??

Nie wiem czemu napisalem Mucha? :oops:
Ostatnio edytowano 2005-10-25, 4:35 pm przez Rynek, łącznie edytowano 1 raz
Rynek
Obserwowany

Postprzez Dj_mdc 2005-10-25, 3:52 pm

mogli na ten wogóle nie wychodzić !!
Dj_mdc

Postprzez Sajni 2005-10-25, 4:00 pm

Spierał bym się czy Chylaszek zagrał przyzwoicie.. według mnie zagrał słabo, a piłka trafiała go często przez przypadek.

Cały mecz nudny, choć druga połowa trochę lepsza od pierwszej. Nasi mieli parę zrywów, z których jednak nic nie wychodziło.
Beznadziejnie wypadli W. Małocha (jakby połknął chorągiewkę) i Butryn (ten znowu jakby nic nie jadł od paru dni sądząc po jego wybiciach spod bramki).
Trudno kogoś pochwalić. Może gdyby nie Piętka to po pierwszej połowie było by już ze 4 : 0. Miał parę ładnych interwencji.
Ładnie pokazał się Szatan, chłopak ma dobry zwód, jest dynamiczny i pomysłowy, całkiem ładnie się parę razy przedzierał, ale niestety nie miał zbyt wielu okazji, żeby popisać się czymś więcej.

Kibiców z Wodzisławia sztuk 13. Trzy razy coś tam krzyknęli.
Naszego dopingu oczywiście zero.

Ogólnie nuda. Z całego meczu najbardziej zapamiętam zająca, który biegał poo boisku kwadrans przed meczem.
Zakaz dla zająca :]
Sajni

Postprzez emdżej 2005-10-25, 4:27 pm

Rynek napisał(a):A jak zaprezentowali sie juniorzy: Mucha, Smarzynski i Szatan??

A kto to? Bo ja widziałem Mazura

co do meczu to proszę ludzie opanujcie się! Teraz psioczycie, że taki skład, a jakby zagrał pierwszy i padł by zły wynik z Polkowicami to by było narzekanie, że po co ich Tochel wystawiał z Odrą i się zmęczyli. Mentalność Polaka - narzekać na wszystko dookoła. Ale z krytyką cen biletów zgadzam się w 100%
emdżej

Postprzez viking 2005-10-25, 5:22 pm

Powiem szczerze ze jezeli to PP to lepiej wyglądają nędzne sparingi. Jeżłei taką otoczkę ma PP w Polsce to dziwić się że taka nędza się szerzy. Nie ma się czemu dziwić że graja przeważnie drugie składy :(. Uważam ze owszem powinno się testować nowych graczy - juniorów przy boku wyjadaczy z pierwszego składu. Co to za piłka - nagle pojawia się cała druga drużyna i co do czego porównywać? Żenada. Patrząć ze to już szczebel najwyższy z pierwszoligowcami w tle odnosi się wrażenie że cvhłopcy chca tylko dotrwać do końcowego gwizdka ani tu nie ma walki ani chęci zwycięstwa zero porządnych wślizgów zero emocji. Chłopcy grali jak panienki..możńa by pisac długo...Najlepiej zlikwidować w ogóle PP po co grac w piłkę skoro to przypomina grę podwórkową lepiej umówic się na porządne sparingi :( .......
viking

Postprzez Soyer 2005-10-25, 5:22 pm

Ale co ma dzisiejszy mecz do meczu z Polkowicami? Ludzie nie piszą o tym czy dobrze czy źle że zagraliśmy innym składem niż ligowym tylko piszą o zawodnikach, którzy dziś grali. Jeśli zagrali źle to ich krytykują proste. Jeśli np. Piętka zagrał dobrze to go chwalą.
Normalna kolej rzeczy. A czy krytyka jest służna w danym przypadku to możesz z nimi polemizować.
Soyer
Moderator

Postprzez Sadek 2005-10-25, 5:38 pm

No to żegnamy sie z Pucharem, a szkoda. Dzisiaj Piętka ładnie wyłapał dwa strzały, ale raczej Marcin zostaje w bramce na mecz z Polkowicami

Sadek
dj. transfer

Postprzez musztra 2005-10-25, 5:49 pm

Kupie bilet z tego meczu
musztra

Postprzez Strefa41-200 2005-10-25, 6:50 pm

["Sajni" napisał] Spierał bym się czy Chylaszek zagrał przyzwoicie.. według mnie zagrał słabo, a piłka trafiała go często przez przypadek.

Odnośnie Szatana mogę generalnie się z Tobą zgodzić, ale grał zbyt krótko aby jego występ obiektywnie ocenić.
Pozwolisz natomiast, że jeśli chodzi o Chylaszka to pozostanę przy swoim zdaniu. Jedyny człowiek, który przez cały mecz wykazywał zaangażowanie, a że piłka do niego trafiała jak piszesz przez przypadek, to dlatego, że był tam gdzie pilka. Szukał gry i wykonał parę niezłych podań.
No i jeszcze co do Butryna - święta racja!
Strefa41-200

Postprzez Sajni 2005-10-25, 7:11 pm

Właśnie na Polsacie Sport leci mecz Górnik Łęczna - Jagiellonia Białystok. Warto się przyjrzeć Jadze :]
Sajni

Postprzez Strooś 2005-10-25, 7:17 pm

Z avi-ków wydaje mi się, że druga bramka dla Odry ze spalonego, ale w sumie i tak to niczego nie zmienia.
Strooś

Postprzez WOJTEK 2005-10-25, 7:22 pm

I bardzo dobrze, że PP już za nami. Teraz tylko golic frajerów w lidze i awansować. Jeśli ktoś wierzył w zdobycie pucharu to chyba ...oszalał. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez warchlak 2005-10-25, 8:07 pm

tak siedząc sobie dzisiaj na stadionie zastanawialem się czy jestem na PP czy może na A klasie albo sparingu i nie chodzi mi tutaj o frekwencje tylko gre naszych zawodników. rozumiem że to byl drugi garnitur ale jednak ci zawodnicy grali już nie raz w 2 lidze. jedynie bardzo ambitnie grali juniorzy którzy chcieli bardzo się pokazać. no jeszcze można pochwalić Piętke. gdyby nie on to moglo być jeszcze wiecej w dupe.
warchlak
Prowokator

Puchar Polski

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-10-25, 8:12 pm

Wiedzialem ze po meczu ktory wczesniej bo juz w Wodzislawiu dal nam odpowiedz ze w tym wydaniu Puchar Polski a bardzie jego rozgrywki traktujemy jako sparingi - to po pierwsze.
Po drugie PP nie ma takich tradycji jak np. Puchar Anglii - bo krotko, Puchar Anglii jest znacznie starszy i dostojniejszy i bardzie prestizowy i prosze Was nie krytykujcie naszej druzyny - wczesniej bylo wiadomo o co gramy w PP.
Dla nas i dla naszego ZAGLEBIA w chwili obecnej rzecza najwazniejsza jest AWANS do I ligi nie rozdrabniajmy tych spraw, najwazniejsza sprawa to AWANS - AWANS i AWANS a pozniej przyjdzie czas na gry w Pucharach
czego przedewszystkim zycze WAM noi oczywiscie sobie.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna