LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: LEGIA

Postprzez Smazu 2010-03-14, 3:16 pm

puciu13 napisał(a):Acha i skończcie z tym Legia Warszawa,BKS Bielsko Biała,Olimpia Elbląg ,bo to staje się być już nudne można skandować dwa trzy razy w ciągu całego meczu ale nie bez przerwy, kibicujecie Zagłębiu Sosnowiec czy jakiejś tam LEGI ,BKS Bielsko BIAŁA czy Olimpi Elbląg .A tak wogóle osoby prowadzące doping to się nadają pietruszke na targu w Będzinie sprzedawac tylko same wyzwiska i przekleństwa z ust słychać.

Jak taki wrażliwy to idź do teatru ;-)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez ciacho-kazimierz 2010-03-14, 3:38 pm

puciu13 napisał(a):Mam pytanie będąc na meczu Zagłębia z Miedzią nasi kibice z młyna skandoawali ITI Wy....laj pytam co Nasobchodzi kto sponsoruje Legie.Dbajmy o to abyśmy My mieli jak najwięcej sponsorów.bo przy takich wyzwiskach nikt do Nas nie przyjdzie bo pomysli że za kilka dni miesięcy może go spotkać taki sam los i takie same wyzwiska jak ITI.

Niech Bóg strzeże nas przed takim sponsorem jak iti. Jakbyś nie wiedział to w całej Polsce kibice nawet wrogich Legii klubów popierają prowadzoną przez Braci kampanię przeciwko iti.Bo akurat Oni mieli nieszczęście znaleźć się w takiej sytuacji że zarząd gnoi kibiców i w ostatnich latach doprowadził do tak dramatycznej atmosfery jaką mają na linii klub-Kibice.Są przykładem tego co nie powinno mieć miejsca w rodzimym footballu.Dlatego każdy kto choć trochę myśli solidaryzuje się z Legią w ich wojnie.Oby zwycięskiej.
ITI...Ty wiesz co! :czerwona:
ciacho-kazimierz

Postprzez puciu13 2010-03-14, 3:41 pm

Na mecze Zagłębia Sosnowiec chodzę od wielu wielu lat nie obrażając Cię ale chyba Ty nie masz jeszcze tyle lat a co do teatru nie chodzę bo mi nie odpowiada ale przed tobą wszystko stoi otworem bo w Naszym kraju stawia się na młodzież a ja już do niej się nie zaliczam.Pozdrawiam i życzę Ci troszkę wyrozumienia bo każdy z Nas na tym forum może wylać swoje troski i żale związane z ukochanym klubem jakim jest ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC.
puciu13

Postprzez August 2010-03-14, 3:45 pm

ciacho-kazimierz napisał(a):Niech Bóg strzeże nas przed takim sponsorem jak iti.

Ja tam jestem prosty chłopak rodem ze Starego Sosnowca i na polityce się nie znam, ale wydawało mi się, że taki sponsor to marzenie...
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez puciu13 2010-03-14, 3:52 pm

Bo jeżeli się wyzywa sponsora to tak się to kończy i oby u nas w Zagłębiu to się tak nie skończyło, bo też wyzywacie cały zarząd .A do Ciebie ciacho-kazimierz mam pytanie jeżeli raz dasz mi jakąś większą kasę a ja będę Cię wyzywał obrażał publicznie czy dasz mi ją drugi raz czy taż nie .
puciu13

Postprzez ciacho-kazimierz 2010-03-14, 3:54 pm

August napisał(a):Ja tam jestem prosty chłopak rodem ze Starego Sosnowca i na polityce się nie znam, ale wydawało mi się, że taki sponsor to marzenie...

To spójrz na trybuny na Łazienkowskiej... Jeśli marzy Ci się taki doping na Ludowym to gratuluje.
A jeśli zarząd klubu przez lata nie potrafi unormalizować stosunków z kibicami i wypracować kompromisu,a mało tego,swoimi działaniami pogłębia kryzys to jedyne dla niego wyjście to zajęcie się czymś innym niż piłka.
Ostatnio edytowano 2010-03-14, 4:06 pm przez ciacho-kazimierz, łącznie edytowano 1 raz
ciacho-kazimierz

Postprzez August 2010-03-14, 4:02 pm

ciacho-kazimierz napisał(a):
August napisał(a):Ja tam jestem prosty chłopak rodem ze Starego Sosnowca i na polityce się nie znam, ale wydawało mi się, że taki sponsor to marzenie...

To spójrz na trybuny na Łazienkowskiej... Jeśli marzy Ci się taki doping na Ludowym to gratuluje.

Myślę, że trudno sie prównywac do Legii. W Warszawie zawsze ktoś sie znajdzie. U nas, jak widać po odejściu Włochów, było widać.
August

Postprzez Dobromir01 2010-03-14, 5:17 pm

Dobromir01

Postprzez mariusz76 2010-03-14, 5:23 pm

Smazu napisał(a):Jak taki wrażliwy to idź do teatru ;-)

Czy ty jesteś poważny? Chłop dobrze pisze.....
I cH**a to da że co 5 min będziemy (nie, będziecie darli się) ITI S****j! Bo mnie to osobiście j***e!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez patrios91 2010-03-14, 6:00 pm

14 marca 2010, 17:18:54 - MichalMKS
Stefan Białas za Jana Urbana w Legii

Jan Urban przestał być dzisiaj trenerem Legii Warszawa. Na stanowisku zastąpił go Stefan Białas, którego umowa będzie obowiązywała do 31 maja - poinformowała oficjalna strona stołecznego klubu "Legia.com".

Do dymisji podali się także drugi trener José Antonio Vicuña oraz dyrektor sportowy Mirosław Trzeciak. Obowiązki dyrektora rozwoju sportowego powierzono Markowi Jóźwiakowi.

źródło: własne
-> http://www.90minut.pl/news/118/news1181 ... Legii.html

Urban za Hytrego :-)

Edit (Lucas): I kolejny post nabity... Bzdurne posty beda usuwane. Co wniosles tym "dowcipem" do tematu?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez LucasUSA 2010-03-14, 7:29 pm

puciu13 napisał(a):Acha i skończcie z tym Legia Warszawa,BKS Bielsko Biała,Olimpia Elbląg ,bo to staje się być już nudne można skandować dwa trzy razy w ciągu całego meczu ale nie bez przerwy, kibicujecie Zagłębiu Sosnowiec czy jakiejś tam LEGI ,BKS Bielsko BIAŁA czy Olimpi Elbląg .A tak wogóle osoby prowadzące doping to się nadają pietruszke na targu w Będzinie sprzedawac tylko same wyzwiska i przekleństwa z ust słychać.

Proponuje sporty zimowe (Justyna! Justyna! Leeeeec, Adas, leeeec!) lub szermierke zamiast chamskiej pilki noznej. Nudzi Ci sie to poszukaj sobie innych rozrywek. Mozesz tez w miedzyczasie popracowac nad odmiana nazw klubow (Legii, Olimpii). Wrazliwy sie znalazl.
LucasUSA

Postprzez Adam1906 2010-03-14, 7:45 pm

14.03. / 17:07 - Fani Legii nie wspierają Pogoni i Zagłębia na meczach pomiędzy nimi.

Decyzją wszystkich grup kibicowskich na Legii, kibice warszawskiego klubu nie będą wspierali żadnej ze zgód na meczach Pucharu Polski pomiędzy Zagłębiem Sosnowiec a Pogonią Szczecin. Aby nie stawiać naszych przyjaciół w niezręcznej sytuacji, podjęto decyzję o nieuczestniczeniu fanów Legii zarówno w zaplanowanym na wtorek meczu w Sosnowcu, jak i rewanżu, który rozegrany zostanie tydzień później w Szczecinie.
Wszystkich kibiców Legii prosimy o zastosowanie się do wspomnianej decyzji.

http://www.legialive.pl/news/34191_Fani ... _nimi.html
Adam1906

Postprzez patrios91 2010-03-14, 8:04 pm

Maja pecha po garstka przyjedzie ;-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez ciacho-kazimierz 2010-03-14, 8:41 pm

mariusz76 napisał(a):
Smazu napisał(a):Jak taki wrażliwy to idź do teatru ;-)

Czy ty jesteś poważny? Chłop dobrze pisze.....
I cH**a to da że co 5 min będziemy (nie, będziecie darli się) ITI S****j! Bo mnie to osobiście j***e!

Kiedy Zagłębia ładnych kilka lat temu nie było wcale to na Legii na każdym meczu śpiewano: Było jest i będzie zawsze Zagłębie!!! Choć pewnie też znalazłby się podobny baran który wtedy mówił że mu to osobiście j***e! Ale Ty o tym nie wiesz bo pewno nigdy dupy poza Kresową nie ruszyłeś.Dziś Bracia mają poważny problem i wspieranie ich jest jak najbardziej zasadne i na miejscu.
ciacho-kazimierz

Postprzez August 2010-03-14, 10:01 pm

patrios91 napisał(a):Urban za Hytrego

Urban do Zarządu ? Ciekawa i niegłupia koncepcja. Tyle, że raczej nas na niego nie stać.
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna