TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Mateus 2005-08-12, 12:12 pm

a może by tak zrobić transparent na ten temat na meczu z Ruchem.. :roll:
ale w sumie co to da................ chyba nic :?
Mateus

Postprzez felu 2005-08-12, 1:05 pm

MÓWIŁEM ŻE STADION NIE BĘDZIE GOTOWY NA KONIEC SIERPNIA. CZEKA KTOŚ NA ŁAPÓWĘ I TYLE A POZA TYM WYGODA DLA DZIAŁACZY. SKANDAL I GNÓJ TO ODPOWIEDNIE SŁOWA NA TAKIE ZACHOWANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAŻDY MA TO W DUPIE I CHOCIAŻ SERCEM Z ZAGŁEBIEM JESTEM TO DZIAŁACZE MAJĄ TO W DUPIE. PO CO POLICJA MA SIĘ "MĘCZYĆ" JAK PRZECZEKAJĄ I LASKA. TAK SAMO TABLICA ŚWIETLNA 80 TYS. ZŁ I WYGLĄDA JAK NA CMENTARZU BO ZNOWU WZIĘLI W ŁAPĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŚMIESZĄ MNIE TEMATY TYPU "JAK BĘDZIEMY W PIERWSZEJ DWÓJCE TO MONTOWANE BĘDZIE OŚWIETLENIE". HEHEHEHEHEHEH .MOŻE I BĘDZIE MONTOWANE ALE FINAŁ PRAC ZA MINIMUM 10 LAT BO JAK KTOŚ NIE POTRAFI ZROBIĆ SZYBKO WYLEWKI I POSKŁADAĆ KILKA KRAT TO JEST SKANDAL. MÓWIĘ WAM BYŁEM I WIDZIAŁEM NIE RAZ, EKIPY REMONTOWE CHODZĄ I KOPIĄ W NOSIE A NIE ROBIĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUPKI I WAFLE ZAPYZIAŁE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
felu

Postprzez adas 2005-08-12, 1:10 pm

felu po pierwsze to opanuj język troche, a po drugie to nikt łapówy nie bierze i nie dał mogę Cię zapewnić!!!
adas

Postprzez felu 2005-08-12, 1:27 pm

CIEKAWA INFORMACJA O ZAPEWNIANIU "ŻE NIKT NIE WZIĄŁ ŁAPÓWKI"???????????????????DOBRE SOBIE. MOŻE I ZA OSTRO ALE TO JUŻ JEST PRZESADA!!!!! SPORT JEST DLA KIBICÓW PRZEDE WSZYSTKIM I NA TAKIM MECZU POWINIEN KAŻDY BYĆ KTO WYRAŻA TAKĄ CHĘĆ NAWET JEŻELI JEST Z CHORZOWA!!!!!!!! POWINNI BYĆ I DOPINGOWAĆ BO WIEM JAK JEST W ODWROTNEJ SYTUACJI TO TEŻ SIĘ DENERWUJĘ ŻE NIE MOŻNA WEJŚĆ NA MECZ............................POWÓD?BO NIE I JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
felu

Postprzez adas 2005-08-12, 2:01 pm

Dziś miałem okazję rozmawiać w klubie na temat stadionu i uwierz mi, że wszyscy by chcieli aby stadion był otwarty dla kibiców gości
adas

Postprzez KISIEL 2005-08-12, 2:29 pm

adas napisał(a):Dziś miałem okazję rozmawiać w klubie na temat stadionu i uwierz mi, że wszyscy by chcieli aby stadion był otwarty dla kibiców gości

To co gadaja w klubach (min. w Naszym), i różnych innych instytucjach, traktój troche z przymrurzeniem oka.
Co nie zmienia faktu że może masz racje, choc kogo to obchodzi liczy się to co jest, a jest niestety kicha.
KISIEL

Postprzez mdc dg 2005-08-12, 3:58 pm

adas napisał(a):Dziś miałem okazję rozmawiać w klubie na temat stadionu i uwierz mi, że wszyscy by chcieli aby stadion był otwarty dla kibiców gości

Chyba mało wystarczająco chcieli skoro sektor nadal jest nieudostępniony.Mieli cały czerwiec,cały lipiec na przystosowanie sektora.Ogólnie w klubie panuje jeden wileki burdel i tyle :evil: Szkoda że nie ma żadnych kar ze strony władz PZPN-u, przydałoby się naszym włodarzom dostać taką kare że stadion przystosowali by w tydzień a nie w 3 miesiące.
mdc dg

Postprzez YOOSHKY 2005-08-12, 4:00 pm

Przeciez klub nie jest wlascicielem i nie odpowiada za stadion, wiec pretensje powinny pojsc pod inny adres - UM. Skad wiecie ze Rudy nie dzwoni codziennie do UM z interwencjami?
YOOSHKY

Postprzez Lars 2005-08-13, 6:27 pm

odnośnie nagłośnienia...
czy k***a tak trudno jest je podgłosić że zawsze gdy spiker coś mówi trzeba nadsluchiwac. niemowiąc juz o piosence Zagłebia... ktora przed dzisiejszym meczem była ledwo co słyszana przez to nowe nagłosnienie...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Bongo(zz) 2005-08-14, 4:47 pm

Lars napisał(a):odnośnie nagłośnienia...
czy k***a tak trudno jest je podgłosić że zawsze gdy spiker coś mówi trzeba nadsluchiwac. niemowiąc juz o piosence Zagłebia... ktora przed dzisiejszym meczem była ledwo co słyszana przez to nowe nagłosnienie...

No wlasnie. Tyle 'szczekaczek' zamontowanych a jakosc jest gorsza niz gdy byly 2-3 na calej dlugosci trybuny. Nie ma co, modernizacja po polsku.
Bongo(zz)

Postprzez twari 2005-08-14, 8:12 pm

Bongo(zz) napisał(a):
Lars napisał(a):odnośnie nagłośnienia...

No wlasnie. Tyle 'szczekaczek' zamontowanych a jakosc jest gorsza niz gdy byly 2-3 na calej dlugosci trybuny. Nie ma co, modernizacja po polsku.

Nie zgodze sie z wami! Bo glosniki robia wrazenie. Wszystko wreszcie slychac wyraznie, bez szumow, trzeszczen itp. Jedynie wczoraj ktos to przyciszyl gdy spiker cos mowil ale to nie powod zeby zaraz besztac naglosnienie ktore trzeba przyznac jest calkiem niezle.
twari

Postprzez Pesto 2005-08-15, 12:48 am

DaMi napisał(a):Panowie temat jest o Stadionie Ludowym a nie o tym kogo wpuszczamy a kogo nie a po drugie to napewno nie na forum zostaje ustalane tylko są od tego odpowiednie osoby.

Na szczęście nie jesteśmy GKS , żeby szefostwo klubu chodziło na smyczy żuli.
Pesto
kumaty

??

Postprzez Diouf39 2005-08-17, 10:06 pm

Sektor przyjezdnych prawie gotowy, dojście również. Jutro pomalowanie i koniec prac. Po wizycie dzisiaj na stadionie i rozmowie z ........ już wiem komu zależy na nie wpuszczeniu kibiców z Gdańska.
Totalna paranoja, tego się nie spodziewałem.
Diouf39

Postprzez Sajni 2005-08-17, 10:25 pm

To może podzielisz się tym z nami ?
Sajni

??

Postprzez Diouf39 2005-08-18, 7:12 am

Sajni napisał(a):To może podzielisz się tym z nami ?

Tego nie mogę zrobić. A powód jest prosty i oczywisty. Syn gra w Zagłębiu.
Diouf39

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna