Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
RWSP napisał(a):Otóż nie, sprawa nie jest prosta, a z dnia na dzień staje się coraz bardziej skomplikowana.
Mam pytanie do inicjatorów, jeżeli czytają to forum:
- Czy przewidujecie jeszcze jakieś spotkanie, chociażby w Warce, gdzie można by o tej sprawie podyskutować na poziomie? Bo to oczywiste, że wiele zdań które tu padły, w rozmowie na żywo nie miały miejsca, byłaby ona bardziej merytoryczna.
- Co się stanie, jeżeli Zagłębie, co jest bardzo prawdopodobne ogłosi upadłość i też znajdzie się w B-klasie? Nadal będziecie prowadzić swój twór?
- Co by się musiało stać, żebyście zrezygnowali ze swojej inicjatywy? Bo szczerze mówiąc, z tego co jest napisane na głównej, niewiele tak naprawdę wynika. Byłbym wdzięczny za jakieś rozszerzenie tej kwestii.
_artur_ napisał(a):ciekawe co ci wszyscy przeciwnicy pomyslu zrobia gdy nasze kochane Zagłębie padnie na cycki niestety z takimi dlugami jest to bardzo prawdopodobne,dobrze miec jakas alternatywe w tym wypadku klub w B klasie.i tym wszystkim pajacom ktorzy ublizaja tu prawdziwym kibica ktorzy wiele poswiecili dla klubu radze przestac plakac na forum bo co sie tu dzieje do kurwy nedzy to przechodzi ludzkie pojecie.
RWSP napisał(a):Dzięki KalF92 za odpowiedziTakie spotkanie bardzo się przyda, na pewno emocje na nim będą mniejsze niż tutaj i da się merytorycznie podyskutować. Bo to "tutejsze" dzielenie się na prawdziwych kibiców i pikników mnie męczy. Weźcie przykład z Augusta i Blajpiosa. Oni się wielu kwestiach ze sobą nie zgadzają, ale poza drobnym złośliwościami zawsze rozmawiają na poziomie ;)
To trzecie pytanie wydaje mi się w tym momencie najbardziej kluczowe. Myślę, że inicjatorzy tych działań powinni jasno określi, jaki cel im przyświeca i czym motywują swoje działania, jakie konkretne osoby uważają za winne obecnego stanu rzeczy. Bo jeżeli, mimo objęcia fotelu prezesa przez wielbionego przez wielu Baczyńskiego, chcą dalej działać, to przyczyny muszą leżeć dużo głębiej.
Myślę KalF92,że zwolennikom nowego tworu mocno zaszkodził fakt,że ujawnili swoje pomysły akurat teraz, gdy klub stoi nad przepaścią.
zag23 napisał(a):KKS Zagłębie Sosnowiec
mariusz76 napisał(a):zag23 napisał(a):KKS Zagłębie Sosnowiec
A ja dodał bym datę wieku młodych działaczy. Tak plus minus! Czyli : KKS Zagłębie 1991 Sosnowiec
Tak jak już się wypowiedziałem, niech sobie kopią może i lepszą piłkę ale nie tu!!!
Ani NIE z tą nazwą !!!
mariusz76 napisał(a):zag23 napisał(a):KKS Zagłębie Sosnowiec
A ja dodał bym datę wieku młodych działaczy. Tak plus minus! Czyli : KKS Zagłębie 1991 Sosnowiec
Tak jak już się wypowiedziałem, niech sobie kopią może i lepszą piłkę ale nie tu!!!
Ani NIE z tą nazwą !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adamek182