Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):patrios91 napisał(a):No,ale Lilo zaczyna grac pieknie ...chociaz jeden procz Prusa.
Albo Ty piłeś albo Chojnacki ma cos ze wzrokiem. Waględnie nie wyczuwam tu ironii:
(...)
Wiem, że Lilo zagrał słabo. Wiedziałem, że jak da z siebie wszystko w Słubicach, to dzisiaj zagra „piach”. Do 65. minuty jeszcze jakoś grał, później zgasło mu światło i po nim. Dobrze, że biegał po mojej stronie, to miałem możliwość krzyczenia i pobudzania go. W innym przypadku zakotwiczyłby się gdzieś przy linii i czekałby na ostatni gwizdek. Cóż zrobić.
(...)
wojtekwilk napisał(a):panowie po co sie napinacie na siebienaprawde tylko nam brakuje sie skucić trzeba się wziąść za zarząd i ich wy....lić a potem siąść i zastanowić się co dalej ,jak sie nie pojawi jakiś poważny inwestor to dalej będziemy klepać biede w IIlidze i będą nas kopać po dupie tacy ludzie jak Hytry,Szatan i Łukaszczyk
August napisał(a):Zepsuło się w klubie, zepsuła się atmosfera w szatni. Wiadomo, co się zdarzyło po meczu z Elaną i to naprawdę przeniosło się do szatni.
(...)
Pytanie, co sie zdarzyło po meczu z Elaną. Czy ma to - jak słyszałem z kilku niezależnych od siebie źródeł- bezposredni związek z włascicielem klubu
patrios91 napisał(a):No,ale Lilo zaczyna grac pieknie ...chociaz jeden procz Prusa.
django napisał(a):Właściciel dał popis przed meczem. Raczej bym się spodziewał, że chodzi mu o występ Pierścionka po meczu. Chociaż oczywiście ma prawo mieć pretensje do byłego trenera za tą wypowiedź, to usprawiedliwianie własnej słabej gry tym, co było po meczu w ustach takiego piłkarza jak Hosić jest nieeleganckie. No ale przecież nie powie złego słowa o Hytrym, a tym bardziej o Szatanie. Najłatwiej dojebać tym, których już nie ma.
django napisał(a):patrios91 napisał(a):No,ale Lilo zaczyna grac pieknie ...chociaz jeden procz Prusa.
Fragment relacji z sosnowiec.info.pl:
72' Lilo chciał nabrać rywala na zwód. Brazylijczyk jest jednak bez formy. Z taką szybkością nie poradziłby sobie w IV lidze
MiChAs089 napisał(a):Panowie mecz sie skończył a my znów nie zdobyliśmy bramki nad Zagłebiem znajdują sie bardzo bardzo czarne chmury a wszystko przez Szanowynych panów Szatana i Hytrego .
Teraz pozwole sobie zaapelować do wsyztskich kibiców o zorganizowanie jakiejś Manifestacji z telewizją koniecznie bo jeżeli my Kibice nic nie zrobimy to oni nadal będą sie z nas śmiać mieszać z błotem i napychać kieszenie pięniędzmi które powinny być dla klubu .
ZAGŁĘBIE TO MY A NIE WY !!!
MiChAs089 napisał(a):Dlatego musimy zacząć coś robić bo jeżeli nic nie zrobimy to nic sie nie poprawi musimy koniecznie coś zorganizować żeby było o tym głośno jak wyżej pisałem oni sie z nas śmieją i napychają sie nie swoimi pieniędzmi musimy coś z tym zrobić !!!
http://www.youtube.com/watch?v=y_ZZjW90lNQ to trzeba powtórzyć ale tym razem pod siedzibą klubu zaprośmy telewizje żeby Hytrego krew zalała
Walczmy o nasze ukochane ZAGŁĘBIE wierze że każdy jest na dobre i na złe szczególnie po tym jak wielu z nas stało w błocie i ulewie w meczu z górnikiem choć mogliście zobaczyć mecz w TV.
ZAGŁĘBIE TO MY A NIE WY !!! Zarząd
August napisał(a):MiChAs089 napisał(a):Dlatego musimy zacząć coś robić bo jeżeli nic nie zrobimy to nic sie nie poprawi musimy koniecznie coś zorganizować żeby było o tym głośno jak wyżej pisałem oni sie z nas śmieją i napychają sie nie swoimi pieniędzmi musimy coś z tym zrobić !!!
http://www.youtube.com/watch?v=y_ZZjW90lNQ to trzeba powtórzyć ale tym razem pod siedzibą klubu zaprośmy telewizje żeby Hytrego krew zalała
Walczmy o nasze ukochane ZAGŁĘBIE wierze że każdy jest na dobre i na złe szczególnie po tym jak wielu z nas stało w błocie i ulewie w meczu z górnikiem choć mogliście zobaczyć mecz w TV.
ZAGŁĘBIE TO MY A NIE WY !!! Zarząd
Fakt, taka manifestacja by sie np. w czwartek baaardzo przydała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników