Nielba - Zagłębie 24 kwietnia godz. 14:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Nielba - Zagłębie 24 kwietnia godz. 14:00

Postprzez swiezy52 2010-04-27, 9:58 pm

Ta drużyna jest totalnie zagubiona, akcje płynne? :lol: , styl to pokazała nam Nielba :redface:
Ogólnie czytając twoje posty coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że jesteś kimś od Pierścionka, mariusz dobrze napisał: nie ma trenera, nie ma wyników. Trener to przede wszystkim autorytet a nie pizda, i taka wazelina. :czerwona: Jaki trener taka drużyna.

ciezki kaliber wyciagasz... ciekaw jestem skad zaciagnales takiej opinii... ze pizda i wazelina bo sledzac wypowiedzi na forum uwazam ze swoja opinie opierasz tylko i wylacznie na wypowiedziach z forum... chyba ze jestes blisko klubu i widzisz co sie dzieje...
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez patrios91 2010-04-27, 11:01 pm

bari napisał(a):Druzyna jest poukladana,akcje sa plynne i styl Zaglebia jest widoczny w szczegolnosci akcje kombinacyjne. Brakuje skutecznosci...wykonczenia albo bronia bramkarze,albo pilka nie trafia w swiatlo bramki. Prezesunio powinien zatrudnic ludzi odpowiedzialnych za transfery i za scouting by wynalezc wiecej takich Pitrych i Urbanow. Jesli po awansie,ktorego jeszcze nie ma nie zostanie wzmocniony sklad to pewnie bedzie walka o utrzymanie w I lidze,a nie to wtedy bedzie priorytetem tylko walka o Ekstraklase,na ktora trzeba sporo pieniedzy. Prace Pierscionka widac ma pierwszy rzut oka,jedyne czego brakuje to troszke motywacji i strikerow.[/quote

Ta drużyna jest totalnie zagubiona, akcje płynne? :lol: , styl to pokazała nam Nielba :redface:
Ogólnie czytając twoje posty coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że jesteś kimś od Pierścionka, mariusz dobrze napisał: nie ma trenera, nie ma wyników. Trener to przede wszystkim autorytet a nie pizda, i taka wazelina. :czerwona: Jaki trener taka drużyna.

Hmm to moje slowa bo pan bari nawet zacytowac posta nie potrafi.Ja mam swoje zdanie,a z Pierscionkiem mam tyle wspolnego co piernik z wiatrakiem. Znajdz trenera,ktory sie postawi i go nie wywala ...oczywiscie mowa o Zaglebiu. Zastanowilbym sie kto jest pizda,bo twoje posty to tylko anty-Pierscionek i to jeszcze wszystko totalny nieuzasadniony belkot. Nie ma pilkarza,ktorego bys nie skrytykowal procz Hujka.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez PawełK 2010-04-28, 8:11 am

Dobra o tym meczu napisane już chyba wszystko. Temat zbacza z torów - zamykam.
PawełK
pyszałek

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników