bari napisał(a):Druzyna jest poukladana,akcje sa plynne i styl Zaglebia jest widoczny w szczegolnosci akcje kombinacyjne. Brakuje skutecznosci...wykonczenia albo bronia bramkarze,albo pilka nie trafia w swiatlo bramki. Prezesunio powinien zatrudnic ludzi odpowiedzialnych za transfery i za scouting by wynalezc wiecej takich Pitrych i Urbanow. Jesli po awansie,ktorego jeszcze nie ma nie zostanie wzmocniony sklad to pewnie bedzie walka o utrzymanie w I lidze,a nie to wtedy bedzie priorytetem tylko walka o Ekstraklase,na ktora trzeba sporo pieniedzy. Prace Pierscionka widac ma pierwszy rzut oka,jedyne czego brakuje to troszke motywacji i strikerow.[/quote
Ta drużyna jest totalnie zagubiona, akcje płynne?

, styl to pokazała nam Nielba
Ogólnie czytając twoje posty coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że jesteś kimś od Pierścionka, mariusz dobrze napisał: nie ma trenera, nie ma wyników. Trener to przede wszystkim autorytet a nie pizda, i taka wazelina.

Jaki trener taka drużyna.
Hmm to moje slowa bo pan bari nawet zacytowac posta nie potrafi.Ja mam swoje zdanie,a z Pierscionkiem mam tyle wspolnego co piernik z wiatrakiem. Znajdz trenera,ktory sie postawi i go nie wywala ...oczywiscie mowa o Zaglebiu. Zastanowilbym sie kto jest pizda,bo twoje posty to tylko anty-Pierscionek i to jeszcze wszystko totalny nieuzasadniony belkot. Nie ma pilkarza,ktorego bys nie skrytykowal procz Hujka.