Piotrek_91 napisał(a):nie rozumiem komentarza kolegi "django". Zwycięstwo Zagłębia w tym meczu nie będzie niespodzianką, nie łudź się, że Radzionków sobie z taką łatwością awansuje i bedzie wygrywać mecz z meczem. Już nie raz były takie sytuacje, że drużyna mocno rozpoczynała sezon (nawet za mocno) i później nie była w stanie utrzymać tej wysokiej formy, więc ja w przeciwieństwie do Ciebie nie uważam że zwycięstwo z Radzionkowem będzie niespodzianką. Taki klub jak Zagłębie (o czym wszyscy wiemy) zasługuje aby grać wyżej niż w II lidze więc i rywale z jakimi się spotyka w lidze nie powinny być dla Nas straszne i jestem przekonany że nie są. Owszem Ruch jest mocny w tym sezonie ale uważam że jesteśmy w stanie ich pokonać (jestem przekonany że większość kibiców uważa tak samo). Pozdro

Radzionków ma tak dobrych piłkarzy i jest na tyle dobrze zorganizowanym klubem, że powinien awansować bez problemu. Tylko jakaś tragedia sportowa albo finansowa mogłaby to zmienić. Nie sądzę, żeby wygrali wszystkie mecze, po drodze będzie tam pewnie jakiś mały kryzys, ale ten klub już teraz spokojnie poradziłby sobie w I lidze. Mają pieniądze i piłkarzy, więc czemu mieliby nie awansować?
A co do samego meczu. W Radzionkowie wszyscy zdrowi, wygrywają wysoko nie tylko ze słabeuszami, ale też z innym kandydatem do awansu (Polkowice). Zagłębie nie gra porywającej piłki, męczy się ze słabszymi drużynami (Miedź). Kontuzjowany jest Kłoda i Lachowski. Bez formy Myśliwy. Mamy słabe punkty w defensywie (Strojek, Pietrzak i niestety Dżenan). Dlatego w tym meczu nie będziemy faworytem. Nie mówię, że nie mamy szans, ale będzie bardzo trudno.
August napisał(a):Chodzi zapewne o to:
Organizator meczu pitki nożnej obowiązany jest prowadzić sprzedaż biletów wstępu lub przekazywać inne dokumenty uprawniające do przebywania na nim jedynie na miejsca siedzące. Art. 15 ust.4
Faktycznie. Przeglądałem na szybko i nie zauważyłem tego zapisu.