Polonia/Sparta Świdnica - Zagłębie (2 mecze)

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Polonia/Sparta Świdnica - Zagłębie (2 mecze)

Postprzez 2alibaba 2009-06-17, 6:25 pm

mariusz76 napisał(a):Może nie pajacyki ale zgadzam się z kolegą Bart0sz!!! Nie zdziwmy się jak u nas wpadnie jakaś bramka z dupy(jak np Rakowem) i co dalej??? Dziadostwo z Pierścieniem na czele!!!! (powtarzam po raz kolejny raz czego ten piwosz może ich nauczyć)???

wiedz o tym,że Sparta to jedena z najlepszych drużyn w Polsce w swojej klasie rozgrywek ;-( więc remis ten uwazam za sukces.poprostu w zagłębiu nie mamy napastnika i tyle..
2alibaba

Postprzez eMeR 2009-06-17, 6:25 pm

a wystarczylo przed meczem '300' obejrzec, przeciez tam pokazali jak Spartan pokonac...
;)
eMeR

Postprzez Lars 2009-06-17, 6:30 pm

powiem tak:
ale jaja.
tak czasami mi sie wydaje że kibice Zagłebia Sosnowiec mają najwiekszą lipe.
spadamy o 2 klasy, teraz jesteśmy na cienkiej czerwonej lini spadku jeszcze niżej, klub sie zadłuża.
no k***a mać, czas powiedziec koniec!
i mam nadzieje ze po barażach ktoś tupnie nogą i rozpędzi to towarzystwo wzajemnej adoracji wysokich umiejetnosci piłkarskich, zarządczych, marketingowo-organizacyjnych na 4 strony.
bo tak dalej być nie może !!!
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez monika1804 2009-06-17, 6:32 pm

no to Pierścień rozpracował Spartę!!!! Copjak zły Kudyba zły a Miedż 1-3...
monika1804

Postprzez Bart0sz 2009-06-17, 6:36 pm

2alibaba napisał(a):
mariusz76 napisał(a):Może nie pajacyki ale zgadzam się z kolegą Bart0sz!!! Nie zdziwmy się jak u nas wpadnie jakaś bramka z dupy(jak np Rakowem) i co dalej??? Dziadostwo z Pierścieniem na czele!!!! (powtarzam po raz kolejny raz czego ten piwosz może ich nauczyć)???

wiedz o tym,że Sparta to jedena z najlepszych drużyn w Polsce w swojej klasie rozgrywek ;-( więc remis ten uwazam za sukces.poprostu w zagłębiu nie mamy napastnika i tyle..

Dobra ty wyjeźdzasz z takim tekstem, dla ciebie remis z nimi to sukces, dla mnie porażka.
Zagłębie tak jak pisałem, tworzyło historie, więc cofni się np. 20 lat wstecz i zobacz.
Zagłębie taka marka, i co? teraz się ośmiesza nawet w II lidze (stara III liga!).
Takie szumne zapowiedzi zarządu, zaraz na poczatku sezonu.
Powiem tylko tyle, wstyd, zarzad mydli oczy "dziecią", tylko po to aby nachapać się $$$. A prawdziwych kibiców ma w dupie.
Bierzcie przykład np. z Poloni Bytom, ciężko było z licencja, utrzymaniem. Kilka posunieć i kibice w koleinym sezonie obejrzą swoich piłkarzy na najwyższej klasie rozgrywek.
Bart0sz

Postprzez mariusz76 2009-06-17, 6:38 pm

2alibaba napisał(a):wiedz o tym,że Sparta to jedena z najlepszych drużyn w Polsce w swojej klasie rozgrywek ;-( więc remis ten uwazam za sukces.poprostu w zagłębiu nie mamy napastnika i tyle..

Coś mi się wydaje że Górnik był lepszy :
1 Górnik 80
2 Polonia/Sparta 66
3 Zagłębie II 65

Ale nie o to chodzi,czy my walczymy o awans czy o utrzymanie kolego?
Nie mamy drużyny,trenera i zarządu tyle!!! Dobrze że my jesteśmy!!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez 2alibaba 2009-06-17, 6:52 pm

mariusz76, powiem tak;20 lat temu Zagłebie posiadało takich piłkarzy jak Urban, Czerwiec którym zalezało na grze i rozwijaniu się,a teraz młodziez mysli,ze gra w Zagłębiu to juz jest gwiazdą i czeka,az ktos po niego przyjdzie.wle juz emerytów w Zagłębiu niz młodych bez ambicji.wystarczy teraz głupio stracic bramkę i jesteśmy niżej tylko kto ma strzelac w sosnowcu bo ja nie widze nikogo i nikt mi nie wmówi,ze Mysliwy to dobry napastnik
2alibaba

Postprzez Smazu 2009-06-17, 6:55 pm

mariusz76 napisał(a):
2alibaba napisał(a):wiedz o tym,że Sparta to jedna z najlepszych drużyn w Polsce w swojej klasie rozgrywek ;-( więc remis ten uwazam za sukces.poprostu w zagłębiu nie mamy napastnika i tyle..

Coś mi się wydaje że Górnik był lepszy :
1 Górnik 80
2 Polonia/Sparta 66
3 Zagłębie II 65!

W tej lidze nie potrzeba umiejętności,kasy czy stadionu tylko ambicji i chęci :!: Pokazał to w połowie Gawin i teraz Kluczbork.Mamy dosłownie wszystko lepsze niż Kluczbork prócz psychiki zawodników.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez 2alibaba 2009-06-17, 7:00 pm

oni poprostu nie maja umiejetnosci cały sezon się opier***li,a teraz licza na cuda :brawo:
2alibaba

Postprzez Zaglebiak_1906_ZS 2009-06-17, 7:10 pm

W sobote trzeba ich wspomóc Dopingiem a nie krytyką :!:
Zaglebiak_1906_ZS

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-06-17, 7:10 pm

Ja mysle ze trener Pierscionek pojechal po remis 0-0 do Swidnicy i cel osiagnal.
Przeciez Zaglebie grało bez stoperow a gdzie byl BALUL i BIAŁEK, moja opinia jest nastepująca
cala gra skupiona byla na tym aby nie stracic bramki - czyli z tyłu 0 - osiagnieto cel.
Mankamenty tego składu My Kibice znamy - wiec teraz w Sobote na lUDOWYM BEDA SZACHY
Pierscionek aby strzelic bramke w miare w poczatkowych minutach meczu a Swidnica czekac na
kontre lub stały fragment gry. Napewno to nie bedzie ładny football oby był skuteczny dla Zagłebia.
Zagłebie musi byc skoncentrowane przez cały mecz. Dzisiaj nie widac było napadziorow wogole.
Jednak przewage ma Zagłebie - Kibice noi własny Stadion chociaz nie zawsze szczesliwy.
Jestem optymista na Sobote .-
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez tonio 2009-06-17, 7:15 pm

Mecz był wyrównany. Pierwsza połowa dla Polonii, druga dla Zagłębia. Sytuacji jak na lekarstwo.Waszych kibiców około 40.
tonio

Postprzez avionics 2009-06-17, 7:27 pm

No tak, Pan Pierścionek pojechał po remis, no to teraz w rewanżu Świdnica puknie nam na Ludowym jedną szmatę (jak większość drużyn w tym żenującym sezonie) i trzeba będzie liczyć że leśne dziadki z PZPN-u uratują drugą ligę dla Zagłębia. Tak to niestety wygląda :twisted:
Oby ktoś tam wreszcie oprzytomniał, bo cała piłkarska Polska z nas leje :czerwona:
avionics

Postprzez def 2009-06-17, 7:31 pm

Po barażach wypierdolić na zbity pysk tą bandę cieniasów i nieudaczników nazywających siebie "piłkarzami". 90% składu jest do wymiany.
def

Postprzez KalF92 2009-06-17, 7:34 pm

Jedna wielka TRAGEDIA !PZPN :czerwona:
Pierścionek pojechał po remis o czym najlepiej świadczy skład w jakim wyszli nasi kopacze.
Niezależnie od sytuacji trzeba ponieść naszych piłkarzy dopingiem i tyle.
Nie orientuje się nikt czy na mecz na Ludowym przyjadą kibice ze Świdnicy?
KalF92

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna