Reszta?? Jaka reszta......
Smolec? Sory, ale akurat dzisiaj zagrał totalną kaszanę, jak cała drużyna zresztą. No może z Pietrzaka coś jeszcze będzie, ale tylko jeśli jak najszybciej przejdzie do lepszego klubu, bo tutaj się marnuje niestety. To samo dotyczy Marka i Kłody.
krzysiu napisał(a):Adamek182 napisał(a):
<ciach>
Smolec oki,ostatni mecz-dwie akcje z czego jedno dośrodkowanie mu wyszło nic poza tym. Ostatnia strzelona bramka Zagłęnia?Smolec sprint z prawej strony dośrodkowanie,Myśliwy\główka\gol.I to nie była pierwsza akcja tego duetu.Napisalem o Smolcu ogólnie-nie opierając opini na jego temat patrząc tylko na mecz z nielba.
No i jeszcze ten temat:
Lopezzz napisał(a):Z ta dedukcją to coś kiepsko u Ciebie. To po pierwsze. Po drugie - FRAJERSTWO - FRAJERSTWO - jeszcze raz FRAJERSTWO. Gwizdy gdy Zagłębie wychodzi na drugą połowe,szyderstwa od 30minuty? Bilety powinny być po 20zł , żeby cioty z panienkami za rączke nie przychodziły na MECZ !!!!!Na każdym sektorze powinno stać ze trzech z bojówki i lać w ryja wszystkich palantów co krzyczą przeciwko Zagłębiu. Grali jak umieją , lepiej nie potrafią .
Bilety po 20-jasne,ja przyjde(z laską-może i za rączke),lać po mordach kolesi którzy wyzywają naszych-tu się zgodze bo to shit jest a nie kibicowanie.Gdzie"na dobre i na złe"?Ale piłkarzami jak widać trzeba potrząsnąć.Może mecz bez kibiców,jeden?Nie wiem,ciężko by mi było.Jeszcze jedno,gwiazdorze jaca661966.Ustaw swoich twrdzieli przy bramkach(średnia pewnie 14 lat) i wpuszczaj tylko swoich którzy cały mecz ryje drzeć będą. Potem policz ich. Bedziesz płakał za ilością kibiców? Jest młyn-jest reszta kibiców-i są pizdy które się wyrywają z domu bo przy żonach\matkach\dzieciach klnąć nie mogą.Tu jest problem.Bilety po zlotówke-i widziałem lumpy z pod monopolu które sobięzaszalały i na mecz idą na najebce.