MENTOL napisał(a):Mowil o Panu B. i S. wszystkim mozna imprezowac ale dzien przed meczem :/
Informacja normalnie świetna, szkoda tylko że w Zagłębiu gra chyba 10 piłkarzy o takich inicjałach
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MENTOL napisał(a):Mowil o Panu B. i S. wszystkim mozna imprezowac ale dzien przed meczem :/
mariusz2109 napisał(a):LucasUSA napisał(a):MENTOL napisał(a):Tak jak kibic ktory stal przede mna mowil jakie imprezy taka gra . Jak mowil gdzie widzial 2 z pilkarzy w piatek nie bede piasal jakich to myslalem ze na boisko wparuje i ich obije .
Zaczales to dokoncz, niech wszyscy sie dowiedza
Panowie Zostanie mi kasa na czekoladę dla dzieci bo długo moja noga na meczu nie stanie choć kocham ZAGŁĘBIE i tylko ZAGŁĘBIE
Przed sezonem wszyscy liczyli na awans do I ligi, a co za tym idzie odrobienie straty do czołówki. Teraz prawdopodobnie weryfikacji muszą ulec te plany. - Awans? Jaki awans... dajcie spokój - skomentował krótko po meczu Krzysztof Myśliwy. - Nie przeprowadziliśmy jednej składnej akcji w całym meczu, oprócz tej bramkowej, więc jak to ma wyglądać? - dodał zirytowany.
MENTOL napisał(a):Napisalem posta tylko nie wiem czmu sie nie wyswietlil pewnie ktos tego nie chce.
dziejus napisał(a):Emocje juz troche opadly wiec czekam na reakcje wlasciciela i zarzadu.Tej sprawy tak nie mozna zostawic.Wiem to jest sport.Ale tu dochodzi do zbezczeszczenia naszej tradycji,naszych barw i wiernej rzeszy kibicow.Jezeli nie bedzie zadnej reakcji ze strony wladz klubu to bedzie znaczylo ze jedni warci sa drugich i nie warto zawracac sobie nimi glowy.Czekam!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników