Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sachi napisał(a):4:2 lepsze niż 3:0, nieprawdaż? A nasi też
Nie czuję wstydu porażki, IMO Kotorowski jest świetnym bramkarzem (naprawdę, po kiego im Dolha? Dla mnie poziomem są podobni) a nasi strzelili mu dwie bramki, jedna z karnego ale to nie ważne. Pierwszy gol...Kmiecik udowodnił, że jego transfer nie był błędem. Szymon też się starał, nie oczekiwałem cudów bo Lech ma, mówcie co chcecie, piłarzy TEORETYCZNIE lepszych, ale jak już mówiłem, brawa dla naszego bramkarza ;] Ogólnie NIE JEST tragicznie, to dopiero pierwszy mecz.
kingwins napisał(a):4-2 to nie tragedia, chociaż lepsze 3-2 :D
Ma ktoś dane ile było ludzi na stadionie?
rossoneri napisał(a):wedlug sportowychfaktow Prymula iPeskovic rozwiazali kontrakty z Zaglebiem
zag23 napisał(a):Myslałem po pierwszej połowie, że dotrzymają 0:0 ale kolejarz zmienił się w inter city i zaskoczył nas strzelając 3 bramki w 10 minut. Nasi się obudzili i zdołali strzelić 2 bramki i chwała im za to. Powinniśmy koniecznie wzmocnić pomoc szczególnie w srodku i na lewej stronie to każdy wie. Pamietajmy,że nasi grali też pod wpływem niewyjaśnionej sytuacji w sprawie afery korupcyjnej i napewno myśleli o tym co będzie dalej z nami. Pierwsze śliwki robaczywki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack